- 18 Ağustos 2011
- 708
- 3
Aranıza yeni katıldım arkadaşlar, bir kaç örnekte ben eklemek istedim sizlere :)
bunlarıda nişan bohçası için dikmiştim :) canım aşkıma pijama takımı ve terlik torbası :)
biraz dikiş biliyorum ama ilk kez pijama denedim :) sizce nasıl olmuş...
yaptığım bir kaç şey daha var inş onlarıda paylaşacağım sizlerle :)
Eki Görüntüle 334676 işte bu :)
kızlar o zaman bende sorayım bilginiz vardır belki:26:
mutfak sandalyelerine içi elyaflı minderler konuyor ya bağlanıyor bilirsiniz:26:
benim onlardan var ama yüzlerini değiştirmek istiyorum nasıl bir kumaş almalıyım acaba:26:
Bilinen bir ismi varmı o kumaşların:26::26:
Ellerine sağlık harika olmuş bence :) dikiş bilenin hali başka oluyor.
Canım bende bu sene dikeceğim onlardan aslında viskon kumaşın adı polyester viskonda deniyor bir kaç çeşit sunayım.
Eki Görüntüle 335111 ben mesela balkon takımım için bundan düşünüyorum birde aynısından masa örtüsü süper olacak :)
teşekkurler cevap verdiğin için.....seçtiğin desen güzelmiş ben mutfak içindeki sandalye minderlerime yapmayı düşünüyorum da düz renk olsun istiyorum
benim mutfak fayanslarım eski tarzduvarının bir tarafında sepet içinde çiçek deseni var eskiden yapılırmış ya o yuzden çok karma desen li bişey istemiorum mutfakta sadelikten yanayım içim daralıyor çünki
minder örtüsü olarak ikeanın kendi mutfak minderleri var kumaşları çok güzel çok beyendim onun kumaşından bulmak istiyorum ama ismini bilmiorum
bulursam sizlerede gösteririm inş.
Benim çok büyük bir mutfağım var o sebeple kaldırır çiçek desenli ama bende düz istiyorum belki aralara küçük renkli batikler yaparım yada boyarım kumaşı çünkü mutfağımı kırmızı yapmak istiyorum. O kumaşı biliyorum sanki ben yaa ama kesin polyesterlik vardır içinde parlak olurr polyester kumaş ve leke tutmaz :) bir araştır bakalım canım. Büyük şehirdeysen çok güzel kumaşlar bulma imkanın vardır ben bunu bile internetten sipariş vermeyi düşünüyorum. Evleri süsleyelim ilk hem dikişe alışsın elimiz bende perdemin resmini çekeyim koyayım salona yaptığım özelliği yok aslında ama güzel oldu :)
benimde mutfagım büyükbüyük şehirdeyim bende araştırıyorum hatta bu akşam misafirim vardı koltuk döşeme yapıyor sordum ona tarif ettim
Unkapanına inerken diyor dericiler döşeme kumaşcıları varmış oraya bak dedi:26: 3 - 4 sokakmış bakıcaz oraya eşimle
Birde kumaş pazarlarına bakıcam inş. havalar açsında
sende resimleri eklersen sevinirim
bu arada benim mutfak halım 4 m2 ve siyah kavuniçi sütlü kahverengi renkleri varminder rengini ona uydurucam duvarları dikkate almak istemiyorum çünki
Canım ne varsa eski makinelerde var en iyisi olmuş bence mekik falan hep demirdir sağlamlığı emin ol tartışılmaz :) Annenin arkadaşında arada takıl sen bence ondan çok güzel şeyler kapabilirsin. Ben tanıdık bir terzi bulsam yamaklık yapmak için yalvarabilirdim ona :))) Güzel günlerde kullan canım kendine sevdiklerine çeyizine güzel güzel ciciler yap.