dikiş dikmek isteyenler, bilenler, yeni öğrenmek isteyenler burda toplanalım...

Bende dün kalıpları ayarladım hepsinin yerini buldum ama Büyük bir hata yaptım kumasımı kareli almıstım öntarafın kareleri tuttu ama arkataraf baya alakasıs oldu:) Makinam gelsin hemen dikecegim İgneledi bekliyor

Merhaba, ben de dikiş heveslisi ama hep hevesi kursağında kalmış biriyim.
İnternetten araştırma yaparken şu ara çok moda olan bu eteklerin kolay yapımını buldum. hemen işe koyulacağım sanırım

Önü Kısa Arkası Uzun Etek Diktim-Bilun Şen'in Kişisel Blogu

Bloğuda aldım takibe dikte görelim nasıl resimlerini çok kolaya benziyor bende denerim zevkime göre bir kumaş bulursam.

Bende dün kalıpları ayarladım hepsinin yerini buldum ama Büyük bir hata yaptım kumasımı kareli almıstım öntarafın kareleri tuttu ama arkataraf baya alakasıs oldu:) Makinam gelsin hemen dikecegim İgneledi bekliyor

Önemli değil canım artık bu tarz şeylerde moda nasılsa :)

Arkadaşlar sizce bukumaş nasıl adı nedir ne diye alabilirim $apron_initials_lg.JPG
BEn cok begendim Cegizime dikmeyi düsünüyorum Makinam gelince tabikide:))):KK1::KK1:

arkadaşlar ben de kendime ve yeğnime etek dikdim resim koyamadım ama netten kolay etek dikimi diye araştırırken özgünbişi diye bi blogda anlatmış
.oraya bakarak yaptım.kendi eteğimi yaparken uzun sürdü ama yeğnime daha kolay yaptım.bide kalıpsız yeğnime diye başlayıp büyük olunca bana kalan bi elbise diktim.birde 1yaşındaki yeğnime cici bi elbise diktim onuda netten araştırarak buldum.çok güzel oldu resim koymayı başarırsam gösteririm

Bakın neler buldum Arkadaşlar kolay gibi görünen hos seyler buldum mutfak için perde masa ötrüsü takım yapsam nasıl olur:44:
$B3804.jpg
$B4535.jpg

merhaba
topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar. bende sizdenim dikiş dilmek isteyip dikemeyenlerden.
aslında babam bayan terzisi. ama onun iğne tutuşu bile farklı yaa. ben almamışım onun hünerini. ama azimliyim dikeceğim.
hicran son gösterdiğin resimler özellikle masa örtüsü dikişe ilk başlayanlar için çok ideal. elin alışır hem makinaya. düz dikiş nasıl olsa.
babam biz makinaya ilk oturduğumuzda iplik bile taktırmadılar. boş gidip geldik düz gidebilmeyi öğrenmek için der. ama ben sabırsızım biraz hemen elbise dikmek istiyorum.
birkaç etek elbise denemem var ma benden sonra babam baya bi el attı o işlerime. ilk denemelerde biraz kalın kumaşlarla yapmak lazım galiba.

merhaba
topiğiniz hayırlı olsun arkadaşlar. bende sizdenim dikiş dilmek isteyip dikemeyenlerden.
aslında babam bayan terzisi. ama onun iğne tutuşu bile farklı yaa. ben almamışım onun hünerini. ama azimliyim dikeceğim.
hicran son gösterdiğin resimler özellikle masa örtüsü dikişe ilk başlayanlar için çok ideal. elin alışır hem makinaya. düz dikiş nasıl olsa.
babam biz makinaya ilk oturduğumuzda iplik bile taktırmadılar. boş gidip geldik düz gidebilmeyi öğrenmek için der. ama ben sabırsızım biraz hemen elbise dikmek istiyorum.
birkaç etek elbise denemem var ma benden sonra babam baya bi el attı o işlerime. ilk denemelerde biraz kalın kumaşlarla yapmak lazım galiba.

Canım bende cok meraklıyım makinam bi gelsin neler neler dikecegim birsürü dikiş dergisi indirdim
Yazada dügünüm var mutfagımın masa örtüsünü perdesini kendim dikecegim Daha neler neler dikmek istiyorum:KK16:

çok güzel olur bende böyle brşey planlıyorum mutfağım için ama ne zaman olur bilemem:KK1::KK1:

kUMASI NASIL SECİYORSUNUZ BENİM PEK BİLGİM OLMADIGI İÇİN BAKIP KALIYORUM 2 KERE GİTTİM SUAN UCUZ KUMAS ALIYORUM 1 MT 5 TL YADA 2,50MT 5TL DAHA UCUZUDA YOK:)):KK1:

kUMASI NASIL SECİYORSUNUZ BENİM PEK BİLGİM OLMADIGI İÇİN BAKIP KALIYORUM 2 KERE GİTTİM SUAN UCUZ KUMAS ALIYORUM 1 MT 5 TL YADA 2,50MT 5TL DAHA UCUZUDA YOK:)):KK1:

Bilmiyorum ki mutfak için mesela çiçekli desenler hoşuma gider masama perdelerimi birde sandelyelere puf yapardım mesela aynı desenden:44:kumşaçılara sormak lazım benimde pek bir bilgim yok malesef:KK1:

X