- 18 Ağustos 2011
- 708
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay canım tekrar atayım yanlış linki gönderdim sanırım:44: ben araştırıyorum ücretsiz linkler, sanada atarı
özelden mesaj yazamıyorumda bu linkte virüsvirüsvirüs diye yazıyor sorun olurmu?
Arkadaşlar merhaba;
Dikiş dikmeyi seviyorum bende konu ilgimi çekti. 2 yıl önce kursa gittim çok faydası oldu. Vakit geçirmek kafa dağıtmak için iyi bir uğraşı. Düğün dernek oldumu basitte olsa bir bluz dikip değişik değişik giyiniyorsun. Busefer alış verişe çıktın mı dikiş biliyorum diye birşey almak istemiyorsun :)
bende dün aldım juki marka dikiş makinesi.dün azcık oturdum makineye çok zevkli birşey ama çok zor ya.:)ne ayağımı ayarlayabiliyorum ne düz bir şekilde dikiyoum.kaç günde öğrenecem bilmiyorum.birazda el beceresi lazım sanırım.yetenek işi.bende yokmu ne.diken arkadaşları tebrik ediyorum.inşl bir gğn bende dikerim.en azından düz bir şekilde
aynen katılıyorum bende ilk dikiş makinamı 8yıl önce aldım inanırmısın 8 yıldır etek alamıyorum kendime
bir etek en az 50 tl ben 50 lik bir sürü kumaş alıp kendime çeşit çeşit etek dikiyorum 2 senedir de pantolon dikiyorum şimdide elbise dikmeyi deneyeceğim eğer güzel dikersem yandım hepten mağzaların yolunu unutacağım
merhaba bayanlar..bende dikiş dikiyorum o benim hobim :)) hem kendime hem etrafımdakilere dikiyorum..hedefim çooook tecrübeli bir terzi olmak,onun içinde ilaveten kalıp eğitimi alıcam.şimdilik kalıplardan istedikleri şekilde dikim yapıyorum ama mesela benm kendi terzim vardı kumaşı götürdümmü ordan büzgülü burdan yırtmaçlı şurdan pileli ayarlıyodu ben kalıpsız yapamıyorum..sanırım pratik dikiş daha zor.. bizde aileden gelen bir yetenekte var babannem halam annem vs.vs.. bakalım keşke bende diktiklerimin fotoğrafını çekseydim çok güzel olurdu ama şimdiden sonra çekerim)
merhaba bayanlar..bende dikiş dikiyorum o benim hobim :)) hem kendime hem etrafımdakilere dikiyorum..hedefim çooook tecrübeli bir terzi olmak,onun içinde ilaveten kalıp eğitimi alıcam.şimdilik kalıplardan istedikleri şekilde dikim yapıyorum ama mesela benm kendi terzim vardı kumaşı götürdümmü ordan büzgülü burdan yırtmaçlı şurdan pileli ayarlıyodu ben kalıpsız yapamıyorum..sanırım pratik dikiş daha zor.. bizde aileden gelen bir yetenekte var babannem halam annem vs.vs.. bakalım keşke bende diktiklerimin fotoğrafını çekseydim çok güzel olurdu ama şimdiden sonra çekerim)
Modelistlik eğitimi almak lâzım sanırım kalıp oluşturabilmek için? Kalıp çıkarmak genetik olsaydı anneannemde almış olurdum muhakkak,
Tebrikler sana kalıpla dikiyorum demişsin hangi kalıplar dergilerden mi acaba:26: fikir verir misin:26:ben burda dergisinden çıkarmayı düşünüorumokul zamanında da burda dan çıkarırdım kalıplarda kesinlikle yanlışlık olmazdı
arkadaşlar kaynanamın makinası cok kötü hiç dikmiyor
Annemde sonunda kıyamadı ikna oldu al dedi jamone 1012 nasıl onu almaya karar verdim:)))
1.5 sene evlenmeden önce halk eğitime gitmiştim.bütün hocalarımız bernina almışlardı kendilerine,bizede berninadan başka marka kullanmayın ne sınger ne brother çabuk çabuk arızalanıyo demişlerdi.janomede yeni çıkan bir model güvenmeyin demişti.bende bernına aldım kendime çok memnunum tavsiye ederim canım...
1.5 sene evlenmeden önce halk eğitime gitmiştim.bütün hocalarımız bernina almışlardı kendilerine,bizede berninadan başka marka kullanmayın ne sınger ne brother çabuk çabuk arızalanıyo demişlerdi.janomede yeni çıkan bir model güvenmeyin demişti.bende bernına aldım kendime çok memnunum tavsiye ederim canım...
ben senin hocalarına katılmıyorum ki makinalardan oldukça iyi anlarım 8 buçuk yıldır singerin düz makinasını kullanıyorum daha hiç bir arızasını görmedim 1 yıldırda singerin overlok makinasını aldım çok şükür ondada şimdiye kadar hiç birşey olmadı ki ev tipi makinada singer oldukça iyi
bu arada ben çok sık dikiş dikerim etek perde mutfak örtüleri vitrin ötüleri nevresim takımları hatta geçen ay salonumdaki koltuklarıma koltuk kılıfı bile diktim daha neler nerler o yüzden canım makina almayı düşünüyorsan tavsiye ederim sana çok memnun kalırsın
kızlar eteğimi bugün bitiririm heralde akşama koyucam resimlerini..bakalım beğenicekmisiniz..öyle ahım şahım birşey değil ama ben çok beğendim benm tarzım tam cicibici :))