dikiş dikmek isteyenler, bilenler, yeni öğrenmek isteyenler burda toplanalım...

kafam almıypr ki bir kez denedim

burda dergilerinde kalıplar veriliyor ordan bulabilirsin internette nasıl ölçü alınır videolar var onları izleyebilirsin ama hiç bilgin yoksaa sana tavsiyem bi kursa yazılıp orda öğrenmen orda daha çabuk ilerletirsin

teşekkürler yorumların için beceriklimiyim bilmiyorum ama çok seviyorum dikiş dikmeyi sevmekle başlıyor herşey.vişneli muffin gerçekten çok güzel oluyor denemelisin

tabiki olurum elimden geldiği kadarıyla o modeli burdadan çıkarmıştım sayısına bakıp yazarım inşlh

hicran burdayım..makinenizin olması avantajmış..dene mutlaka...benim makinem yok.
sanırım bu dikiş olayındanda vazgeçmek üzereyim nerdeyse
kurssuz ya da bilen biri olmadan olmayacak gibi

Benimde yok canım kayınvaldemin var oda kalın kumaşları dikiyormus aylık 34tl satılıyor almak istiyorum ama destek arıyorum

Burda dergisinide ben bir kaç aydır almıyordum kızdığım için Birde zam gelmiş bu yeni yılda Eski Tarihli olanları daha ucuza satılıyormuş kitapçılara bakcam

Bende geldimmm tam bana gore bir topik :)

Dogumgunumde kocam bana dikismankinasi aldi ve bende simdiye kadar kot pacasi kot daraltma gibi ufak tefek tamir isleri yaptim kumas sorunu var burada malesef kumasci yok bu sebeple henuz kiyafet denemesi yapamadim. Polar kumas aldim ama henuz dikmeye cesaret edemedim. Babannecigim bana surfuleyi falan ogretmisti biliyorum biraz dikis dikmeyi. Kucukken onun makinesinde bir suru denemelerim oldu bende cok guzel seyler dikmek istiyorum. Polardan kis icin sicacik tutacak bir elbise yapacagim ama iste patron yok kafamdan olurmu bilmiyorum 10 tl cop olsada cok dert degil herhalde bir deneyeyim gaza geldim :)​

hoşgedlin topicimize denemekte fayda var derim
şimdi şöle diyeyim yani fikir olarak Elbise için patron yok diyorsun ya sevdiğin beyendiğin kendi elbisen varsa onun üstünden kalıp çıkarabilirsin hatta model de ekleyebilirsin yeterki bedenine göre olacak ana kalıbı çıkar Bende kumaş alsam böyle yapıcam bir kaç denemelerim olcak

Haklisin aslinda birazdan kesecegim cok heyecanliyim diktikten sonra asamali resimlerini eklerim. Sagol canim hosbuldum bu arada...

Bende makine aldım kendime singer tradition 2259 modelinden kursada gidiyorum ben belediyenin etek diktik sıra gömlekte diktiğim eteğin resmini çekince koyarım buraya

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba;
Dikiş dikmeyi seviyorum bende konu ilgimi çekti. 2 yıl önce kursa gittim çok faydası oldu. Vakit geçirmek kafa dağıtmak için iyi bir uğraşı. Düğün dernek oldumu basitte olsa bir bluz dikip değişik değişik giyiniyorsun. Busefer alış verişe çıktın mı dikiş biliyorum diye birşey almak istemiyorsun :)

Bende makine aldım kendime singer tradition 2259 modelinden kursada gidiyorum ben belediyenin etek diktik sıra gömlekte diktiğim eteğin resmini çekince koyarım buraya

bekliyoruzz meraklaaa

evet canım doğru söylüyosun ne var bunu dikmekte diyip alasın gelmiyooo

hoşgeldin topikimize tatlımmm hadi bakalım bu topikle dikiş dikmeye başlayacağızzz inşşş

Aynen bende dikmediğim halde hazırlara bakıp almıyorum ben bunların daha iyisini dikerim die

bende dün aldım juki marka dikiş makinesi.dün azcık oturdum makineye çok zevkli birşey ama çok zor ya.:)ne ayağımı ayarlayabiliyorum ne düz bir şekilde dikiyoum.kaç günde öğrenecem bilmiyorum.birazda el beceresi lazım sanırım.yetenek işi.bende yokmu ne.diken arkadaşları tebrik ediyorum.inşl bir gğn bende dikerim.en azından düz bir şekilde

sağol canımm bekliyorumm

biraz geç oldu cevap yazmak kusura bakma.burda 2011 ekim sayısıdan yapmışım bluzu ama orda daha farklı model ben hiçbirşeyi aynı yapmıyorum kalıpta oynuyorum değişiklikler yapıyorum ,birde aklında olsun bu modelin yakasının kalıbında hata var çok küçük kalıyor ben biraz uzattım.burdanın pratik dikiş dergilerivar onlardan daha rahat dikebilirsiniz herşeyi anlatıyorlar,yeni başlayanlar için singer dikiş teknikleri kitabı var ondanda faydalana bilirsiniz hepinize allah kolaylık versin

hicranöztürk mesajını aldım ama iddaa maç skorları çıkıyor acaba yanlış linkimi gönderdin şimdiden teşşekkürler

Ay canım tekrar atayım yanlış linki gönderdim sanırım:44: ben araştırıyorum ücretsiz linkler, sanada atarı

sağol canımm bu aralar burda dergisi almıyordum çokta yeni modeller çıkarmıyo diye bakayım bakalım evdekilerden güzel gömlek kalıbı buldum onun yakasını belki bebe yakaya çevirebilirm ilgilendiğin için sağol tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…