dikiş dikmek isteyenler, bilenler, yeni öğrenmek isteyenler burda toplanalım...

netten baktım ama pek bulamadım çok karışık siteler açılıyor..

sen nasıl buldun cnm???

geçenlerde arkadaşın biri burda dergisini netten indirdiğini söledi girdim bende işin içinden çıkabilirsen çıksaçma sapan yerler çıkıyor artı oyun sitesi açılıo

bende muzdaribim bu konuda

şifacım ne güzel dua etmişsin öyle canımmm benimmm çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin RABBİMM
yürekten ediyorum canım tüm kaderdaşlarıma hasret çekenlere Rabbim tez zamanda bu hasretlerimizi dindirsin inşallah

canım teşekkürederim.ilk diktiğim eteğin henüz kemeri bitmedi biter bitmez eklicem onuda.zaten artık kursada devam edemicem sanırım.kayınvalidem ameliyat oldu çocuğum var küçük

canım teşekkürederim.ilk diktiğim eteğin henüz kemeri bitmedi biter bitmez eklicem onuda.zaten artık kursada devam edemicem sanırım.kayınvalidem ameliyat oldu çocuğum var küçük
şimdi seni kocaman alkışlıyorum o kadar sorumluluğuna rağmen kursa gitmişsin tecrübeler edinmişsin maşallah ee artık evde zaman buldukça dikişlerin devam eder pekiştirirsin kayınvalidene geçmiş olsun cnm acil şifalar

inan bana bir kaç aydır dikişle resmen aşk yaşıyorum.bu kadar zevkli öğrenilesi bir şey olduğunu bilsem hiç durmazdım bu zamana kadar.neyse hiç bir şey için geç değil.geçen gün bir alış veriş sitesinden singerin dikiş rehberini sipariş ettim ve sabırsızlıkla bekliyorum.

kızlar size çok önceden yapmış olduğum pratik mutfak robotu örtümü göstereyim dedim :128:

bu da yine çokkk önceden dikdiğim kız çocuk elbisesi

işte buuuu en cicisi poşetlik severek kullanıyorum

Son düzenleme:
Arkadaşlar ne güzel şeyler dikmişsiniz maşallah
Bende bos durmuyorum arkadaslar kendi kendime ugrasıp duruyorum
Bilgim olmadıgı için Bİraz uyduruk olur yaptıklarım
şimdi size birsey sormak istiyorom bu yaz tam 5 tane simdilik dügünümüz var hepside yakın
kendi giyecegim kıyafeti kendim dikmek istiyorum neler yapa bilirim fikir istiyorum sizden:13:

şifacım ellerine sağlıkkkk hepside mükemmelll görünüyor poşetliğin ayrı bir güzel olmuş...Maşallah sanaaaa
canım çok teşekkürler acemide olsa birkaç el emeğimi paylaşayım dedim en güzelleri sizlerin olsun

Kızlar sınavlardan biraz nefes alınca bu konuya yöneldim yine ben. Konuya ilk mesaj yazdığımda 2,5 aylık evliymişim şimdi 6 aylık oldum Singerin Dikiş Teknikleri kitabını almakla başlamak istiyorum işe. Ayrıca netten dikişle ilgili siteler bulup sık kullanılanlarda açtığım klasöre kaydediyorum

İyi yapıyorsun canım bizede linkleri vermeyi unutma

Link vermek yasak diye biliyorum ama şöyle anlatabilirim canım, Kocaeli Belediyesinin halk üniversitesi olan KOMEK in internet sayfasında "dökümanlar" kısmında ders notları var. Oradan "giyim" dosyasını indirdim, dikişle ilgili temel bilgiler, makine kullanımıyla ilgili ayrıntılı bilgiler ve resimlerle etek dikimi var gayet güzel anlatılmış, bunu tavsiye edebilirim mesela

Bu arada bu topic niye bu kadar sakinleşmiş, dikiş meraklıları neredeler ki :44:

zaman akıp geçiyor canım benim ömür boyu mutluluklar dilerim maşallah bende klasöroluştursam fena olmaz

evet evet linklere ulaşalım

sağol canım

Hicranım canım muhteşem olmuş ellerine sağlık iyi günlerde güle güle kullan

geçen hafta eşim bana singer dikişmakinası aldı hayatımda hiç makina kullanmadım ama kullanma kılavuzunu okuyup çözdüm olayı ilk önce pantolon paçası yaptım sökük diktim çok zor gelemdi bana tabi bazen yamuk diktiğimde oldu . dün kendime etek diktim ama eteği giydim çok güldüm kemdime etekleri yamuk olmuştu zaten denemek için diktim basma gibi bir kumaş beli lastikli diktim basit bir şey yani ama dikiş dikmek zevkli geldi bana bakalım ilerde neler dikeceğim

zaman akıp geçiyor canım benim ömür boyu mutluluklar dilerim maşallah bende klasöroluştursam fena olmaz

Teşekkür ederim canım

Hayırlı olsun makineniz, daha nice ciciler dikmeniz dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…