Kumas pazari nerede ki
güzel olmuş şirin yaniellerine sağlık yalnız yaka pervazını kıvırırken buruşmuş sanırım anladığım kadarıyla pili değil onlar:26:
hani derler ya ütü bin ayıp örter ütüyle düzeltemedin mi???
İstanbul-Bakırköy çok ucuza kumaşlar varmış 1 TL ye felan bakalım doğrumu gidip görcem
arkadaşlar sizden bir yardım talebinde daha bulunucam benim gönderdiğim 33.sayfada kalıplardan şu resimdekinin kalıbı çözemiyorum yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 367786 bu resimdekinin kalıpları hangisi ise dikicem çıktısını aldırcam yarın eşime yalnız ben çözemedim netten
Aaaa evet evet canim.pazarin asagisinda.sen bakirkoy diyince aklima geldi.pazara nasil gidecegini bilmiyorsan tarifuni vereyim.uzun zaman avrupa yakasinda oturdum giderdim o pazara.sosyete pazarida diyorlar.ne ararsan var.bi ayakkabi bolumu var aklin ucar.yazlik babetlerimin bi kacini oradan aldim gecen yil.tanesi 15 tl ye :))) acayip ucuz ve cesit muhtesem bol bi pazar.yalniz sana tavsiyem cok erken git yoksa kalabalikdan fenalik gelir adim atamazsin.kumaslari yere seriyorlar parcada var metreylede var.ben yilda bi defa falan gidebiliyorum artik malum anadolu yakasinda oturuyorum vr bebegim var.nakit yanina 100 tl al ve mutlu don evine.gerci kredi kartida geciyor.bende yarin bizim pazardan desenli kumas bakacagim insallah.
arkadaşlar sizden bir yardım talebinde daha bulunucam benim gönderdiğim 33.sayfada kalıplardan şu resimdekinin kalıbı çözemiyorum yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 367786 bu resimdekinin kalıpları hangisi ise dikicem çıktısını aldırcam yarın eşime yalnız ben çözemedim netten
teşekkurler tavsiyene uyacağımama adres nasıl ii tarif et
cnm msjını şimdi okuyabildim kusura bakma ayrıcada çok teşekkür ederim eeşim haftasonu götürüm dedi sorun varmış pclerde ben gömleği çıkarcam hiç bir bilgim yok bu konuyla ilgili ben a yı çıkarsam yeterli olur sanırım yoksa hepsinimi çıkarttırayım anlamadımya acaba kağıtları önüme alıp birleştirince çözerim sanırımsanırım eşine yetiştiremedik
cnm msjını şimdi okuyabildim kusura bakma ayrıcada çok teşekkür ederim eeşim haftasonu götürüm dedi sorun varmış pclerde ben gömleği çıkarcam hiç bir bilgim yok bu konuyla ilgili ben a yı çıkarsam yeterli olur sanırım yoksa hepsinimi çıkarttırayım anlamadımya acaba kağıtları önüme alıp birleştirince çözerim sanırım
öyle umut ediyorum
:44:
bayıldımm canım yaaa çokkk cici olmuşşş ellerine sağlık ayyy benimde yapasım geldi güle güle kullanEki Görüntüle 370107
kızlar söz vermiştim bilgisayarım yapıldı uğurböceğimi beğenilerinize sunuyorum ilk dikişim elimle diktim dolgu oyuncağımı şimdilik biraz acemi işi oldu ama daha güzellerini yaparım inşallah:)
bayıldımm canım yaaa çokkk cici olmuşşş ellerine sağlık ayyy benimde yapasım geldi güle güle kullan
inşallah bu pufidik ciciş uğur böceğinin üzerinde zıp-zıp zıplayacak evladını Rabbim tez zamanda nasip ederCanımm çoook teşekkür ederrrimmm
inşallah bu pufidik ciciş uğur böceğinin üzerinde zıp-zıp zıplayacak evladını Rabbim tez zamanda nasip ederdualarımdasın canım kaderdaşım
uğur böceğine bayıldım cnm süper olmuş ben bunun sünger boblusunu yapmak istiyorum...
annem terzi ama ben kendim yapmak istiyorum..
bu arada bu ay ki burda dergisinde güsel şeyler var...
ama derginin yarısından fazlası reklam bu kadarda olmas yani sinir oldum...
Teşekkür ederim canımm süngerbob ta yapılabilir aslında kolay oluyor bunları dikmekİnternetten bakabilirsin birsürü kalıp var internette belki işine yarayacak kalıplar bulabilirsin.Uğur böceğinin kalıbını ben kendim çıkardım....