dikiş dikmek isteyenler, bilenler, yeni öğrenmek isteyenler burda toplanalım...

güzel olmuş şirin yani :KK1:ellerine sağlık:nazar: yalnız yaka pervazını kıvırırken buruşmuş sanırım anladığım kadarıyla pili değil onlar:26:
hani derler ya ütü bin ayıp örter ütüyle düzeltemedin mi???

canım ütü yapamadım aksam yaptım sabah sadece fotosunu cektim modelin orasında büzgüleri vardı bende orayı diktim ipi cektim büzüştü bende makinayla gectim :)Bilemedim öyle yaptım giydigimde güzel durdu Gibi geldi :)

arkadaşlar sizden bir yardım talebinde daha bulunucam benim gönderdiğim 33.sayfada kalıplardan şu resimdekinin kalıbı çözemiyorum yardımcı olurmusunuz $00015.jpg bu resimdekinin kalıpları hangisi ise dikicem çıktısını aldırcam yarın eşime yalnız ben çözemedim netten

İstanbul-Bakırköy çok ucuza kumaşlar varmış 1 TL ye felan bakalım doğrumu gidip görcem:KK1:

Aaaa evet evet canim.pazarin asagisinda.sen bakirkoy diyince aklima geldi.pazara nasil gidecegini bilmiyorsan tarifuni vereyim.uzun zaman avrupa yakasinda oturdum giderdim o pazara.sosyete pazarida diyorlar.ne ararsan var.bi ayakkabi bolumu var aklin ucar.yazlik babetlerimin bi kacini oradan aldim gecen yil.tanesi 15 tl ye :))) acayip ucuz ve cesit muhtesem bol bi pazar.yalniz sana tavsiyem cok erken git yoksa kalabalikdan fenalik gelir adim atamazsin.kumaslari yere seriyorlar parcada var metreylede var.ben yilda bi defa falan gidebiliyorum artik malum anadolu yakasinda oturuyorum vr bebegim var.nakit yanina 100 tl al ve mutlu don evine.gerci kredi kartida geciyor.bende yarin bizim pazardan desenli kumas bakacagim insallah.

arkadaşlar sizden bir yardım talebinde daha bulunucam benim gönderdiğim 33.sayfada kalıplardan şu resimdekinin kalıbı çözemiyorum yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 367786 bu resimdekinin kalıpları hangisi ise dikicem çıktısını aldırcam yarın eşime yalnız ben çözemedim netten

canım 106 gömlekya bu derguının dikişini gösteren sayfada kalıpların yerlesilini gösteriyorya orada yazıyor

Aaaa evet evet canim.pazarin asagisinda.sen bakirkoy diyince aklima geldi.pazara nasil gidecegini bilmiyorsan tarifuni vereyim.uzun zaman avrupa yakasinda oturdum giderdim o pazara.sosyete pazarida diyorlar.ne ararsan var.bi ayakkabi bolumu var aklin ucar.yazlik babetlerimin bi kacini oradan aldim gecen yil.tanesi 15 tl ye :))) acayip ucuz ve cesit muhtesem bol bi pazar.yalniz sana tavsiyem cok erken git yoksa kalabalikdan fenalik gelir adim atamazsin.kumaslari yere seriyorlar parcada var metreylede var.ben yilda bi defa falan gidebiliyorum artik malum anadolu yakasinda oturuyorum vr bebegim var.nakit yanina 100 tl al ve mutlu don evine.gerci kredi kartida geciyor.bende yarin bizim pazardan desenli kumas bakacagim insallah.

teşekkurler tavsiyene uyacağım:KK37:ama adres nasıl ii tarif et:KK1:

arkadaşlar sizden bir yardım talebinde daha bulunucam benim gönderdiğim 33.sayfada kalıplardan şu resimdekinin kalıbı çözemiyorum yardımcı olurmusunuzEki Görüntüle 367786 bu resimdekinin kalıpları hangisi ise dikicem çıktısını aldırcam yarın eşime yalnız ben çözemedim netten

şaşkınn :))) bak şimdi...

106 A bluzun kalıb düzeni var...108 de ise eteğin tarifi var..saten etekte düz modelmiş...

Eki Görüntüle 368544

Son düzenleme:
teşekkurler tavsiyene uyacağım:KK37:ama adres nasıl ii tarif et:KK1:

Bacim sen nereden gideceksin bi de hele :) e 5 uzerinden mi ona gore tarif edeyim simdi.incirli de ethica hastanesinin orada in duragun arkasindaki yoldan sola dogru yuru zaten akinn insanlari goreceksin :) istrse onlara sor isteren soldan yuru dymduz metro duragi cikacak yanina yuru az daha karsina ada cikacak adanin hemen yaninda senim yurudugun tarafda basliyor once magazalar on mt falan yuru girisi goreceksin. Sirf incirlude insen orada ki bi vayana sorsan soyler zaten. Bende pazar gunu gececegim karsiya imkanim olsa bende giderdim cumartesi

sanırım eşine yetiştiremedik :KK14:
cnm msjını şimdi okuyabildim kusura bakma ayrıcada çok teşekkür ederim eeşim haftasonu götürüm dedi sorun varmış pclerde ben gömleği çıkarcam hiç bir bilgim yok bu konuyla ilgili ben a yı çıkarsam yeterli olur sanırım yoksa hepsinimi çıkarttırayım anlamadımya acaba kağıtları önüme alıp birleştirince çözerim sanırım
öyle umut ediyorum
:44::21:

cnm msjını şimdi okuyabildim kusura bakma ayrıcada çok teşekkür ederim eeşim haftasonu götürüm dedi sorun varmış pclerde ben gömleği çıkarcam hiç bir bilgim yok bu konuyla ilgili ben a yı çıkarsam yeterli olur sanırım yoksa hepsinimi çıkarttırayım anlamadımya acaba kağıtları önüme alıp birleştirince çözerim sanırım
öyle umut ediyorum
:44::21:

hiç bigisayardan çıktı alıp kalıp çıakrmadım bilemiorum ama çıktısını alınca ortaya bişeyler çıkar umarum iyice bakarsın:KK53:

$Görüntü3191.jpg

kızlar söz vermiştim bilgisayarım yapıldı uğurböceğimi beğenilerinize sunuyorum ilk dikişim elimle diktim dolgu oyuncağımı şimdilik biraz acemi işi oldu ama daha güzellerini yaparım inşallah:):KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Eki Görüntüle 370107

kızlar söz vermiştim bilgisayarım yapıldı uğurböceğimi beğenilerinize sunuyorum ilk dikişim elimle diktim dolgu oyuncağımı şimdilik biraz acemi işi oldu ama daha güzellerini yaparım inşallah:):KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:
bayıldımm canım yaaa çokkk cici olmuşşş ellerine sağlık ayyy benimde yapasım geldi güle güle kullan :KK66: :nazar:

Selamun Aleykum kızlar bende dikiş dikmek istiyorum ama hiç bilmiyorum :KK43: kalıp nasıl çıkarılır nasıl dikilir. Kursa gitmek istiyorum ama programım uymuyor elbiselerimi kendim dikmek istiyorum nasıl yapııyo bu iş ya :KK43::2::2:

uğur böceğine bayıldım cnm süper olmuş ben bunun sünger boblusunu yapmak istiyorum...

annem terzi ama ben kendim yapmak istiyorum..

bu arada bu ay ki burda dergisinde güsel şeyler var...

ama derginin yarısından fazlası reklam bu kadarda olmas yani sinir oldum...

inşallah bu pufidik ciciş uğur böceğinin üzerinde zıp-zıp zıplayacak evladını Rabbim tez zamanda nasip eder :emir_bebek::nazar: dualarımdasın canım kaderdaşım :KK19: :KK16:

şifacım ne güzel dua etmişsin öyle canımmm benimmm çok teşekkür ederim inşallah tez zamanda tüm isteyenlere nasip etsin RABBİMM:KK19::KK19::KK19:

uğur böceğine bayıldım cnm süper olmuş ben bunun sünger boblusunu yapmak istiyorum...

annem terzi ama ben kendim yapmak istiyorum..

bu arada bu ay ki burda dergisinde güsel şeyler var...

ama derginin yarısından fazlası reklam bu kadarda olmas yani sinir oldum...

Teşekkür ederim canımm süngerbob ta yapılabilir aslında kolay oluyor bunları dikmek :KK19::KK19:İnternetten bakabilirsin birsürü kalıp var internette belki işine yarayacak kalıplar bulabilirsin.Uğur böceğinin kalıbını ben kendim çıkardım....:21::21::nazar::KK16::KK16::KK16:

Teşekkür ederim canımm süngerbob ta yapılabilir aslında kolay oluyor bunları dikmek :KK19::KK19:İnternetten bakabilirsin birsürü kalıp var internette belki işine yarayacak kalıplar bulabilirsin.Uğur böceğinin kalıbını ben kendim çıkardım....:21::21::nazar::KK16::KK16::KK16:

netten baktım ama pek bulamadım çok karışık siteler açılıyor..

sen nasıl buldun cnm???

X