yada yeşile zıt br renten obi kemerde olur.şöyle aşağıya kadar sarkıcak kurdeleside.ben öyle hayal ettim ama belki farklı bir fikir gelir.birde hocamız bana eteğin alt kısmını histore teğel yap dedi.başladım ama çok çirkin duuruyor ya.ilk eteği elimde dikmem lazımmış.ama çok komik durdu.makine varken neden elimde dikiyorsam.
Yaa arkadaşlar makinam tık tık tık ses çıkartıyor dikiş yaparken herhalde alt iplik yerlesmiyor tap anlamadım ben sinir oluyorum neden acaba?? Bu arada yastıklara çok güzel dekor yaptım yarın resimlerini çeker koyarım buraya :)
yarın olduuuuuuu resimleri yukle hemennnnnnYaa arkadaşlar makinam tık tık tık ses çıkartıyor dikiş yaparken herhalde alt iplik yerlesmiyor tap anlamadım ben sinir oluyorum neden acaba?? Bu arada yastıklara çok güzel dekor yaptım yarın resimlerini çeker koyarım buraya :)
arkadaşlar eşim makina bakmaya başladı en kısa zamanda alıcam alırım heralde alıcam alıcamdün singere gittik beraber pek içim sinmedi janome düşünüyorum bir fikri olan varmı bana yardımcı olsun lütfen. Singer Promise almayı düşünüyoduk singer bayi ben getirmedim serisinide hata varmış çok şikayet geldi dedi bilenler vardır özdilekte satılıyo ordan alanlar çoğu şikayetle geri getirmişler ne yapcam şaşırdım:18::18::18::18:
Yaa arkadaşlar makinam tık tık tık ses çıkartıyor dikiş yaparken herhalde alt iplik yerlesmiyor tap anlamadım ben sinir oluyorum neden acaba?? Bu arada yastıklara çok güzel dekor yaptım yarın resimlerini çeker koyarım buraya :)
Esime sordum dislilerde problem olabilir dedi.
Yepyeni makine yaaama bir yere takılıyor iğne tık tık diye alt masurayı çıkardım baktım yine aynı ama ben yağlamadım da aldığımdan beri hiç makinayı.
Gunaydin cnm.bende hic bakimini yapmadim haftasonu kocise yaptirayim.yakinlarda servis yol mu gotursene bi cnm.yada ip dolmustur ignenin girdigi yere.bu konularda sansliyim esim makinaci hemen hallediyor.
Hayattanazicik sen hangi diyeti yapiyorsunmasallah ne guzel on kg vermissin
kızlarr merhaba bende dikiş bilmeyenlerdendim yeni öğrendim hatta oyuncak dikiyorum elimde uğurböceği olacak inşallah bugün yarın biter resmini eklerim inşLLh:::
arkadaşlar eşim makina bakmaya başladı en kısa zamanda alıcam alırım heralde alıcam alıcamdün singere gittik beraber pek içim sinmedi janome düşünüyorum bir fikri olan varmı bana yardımcı olsun lütfen. Singer Promise almayı düşünüyoduk singer bayi ben getirmedim serisinide hata varmış çok şikayet geldi dedi bilenler vardır özdilekte satılıyo ordan alanlar çoğu şikayetle geri getirmişler ne yapcam şaşırdım:18::18::18::18:
Uğur böceğim bitti ama bilgisayarım bozukk onun yapılmasını bekliyorum yapılır yapılmaz ekleyeceğim fotuyu:)Bu arada ben dikiş makinası almak istiyorumşu40yada 50tllik olanlarından mini dikiş makinası sizce işime yarar mı yada alanınız varmı varsa beni bilgilendirebilirse çok seevinirimm
ARKADAŞLAR ETEGİM VUKAAT OLDU SÖKÜLDÜ FALAN BİRAZDA KABA OLDU PAYLAŞMADIM AMA DÜN AKSAM BU BULÜZÜ DİKTİM
burda dergisi 2011 nisan sayısı model 113
Yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 367128
Eki Görüntüle 367129
Sabah Giyip cekinmeye vaktim olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?