evet yaa en çok da servis sorunuBende gördüm o makinayı ama bu tarz şeyler çok kullanışlı olmuyor çabuk bozuluyor anca düz dikiş yapardın tamir gerekse götürecek servis bulamazdın çünkü markası bilinen bir marka değil iyi yapmışsın bence almayarak...
evet yaa en çok da servis sorunuinşallah hepimiz memnun olduğumuz makinalarla şaheserler çıkarırız
inşallah canımm makina güzel dikmedimi çok sinir oluyor insan ben hala anlayamadım benimkinin dilinden
Bende reklamlarını gördüm bir ara Bim e gelsede alsam diyordum ama o zamanlar yani ben istediğim zaman kampanyası yoktu tabi..Singer aldım ben..Nette araştırın bence yorumlara bakın bu makine hakkında neler yazılmış...Sanırım iyi yorumlar yapılmıştı ki ben almak istemiştimcanım sen aldın mı bu makinayı :26:
arkadaşlar b.m deki makinayı alan oldu mu acabaeşim de uğradı bana tel,de bahsetti makina var alayım mı diye bende hemen marka ve garanti bilgileri aldım tabii makinayı almadık ama merakta ettim alsamıydım diye :44:
Sen ordan al bize kargo yap olmazmıkeske almanyadaki seyler ordada olsa ben almanyadayim burda ikinci el yerleri war ben ordan brother makina aldim cok guzeldi hemde 15 euroya super dimi
vayyyy süpermişkeske almanyadaki seyler ordada olsa ben almanyadayim burda ikinci el yerleri war ben ordan brother makina aldim cok guzeldi hemde 15 euroya super dimi
hiç yorumları takip emek aklıma gelmedi kiBende reklamlarını gördüm bir ara Bim e gelsede alsam diyordum ama o zamanlar yani ben istediğim zaman kampanyası yoktu tabi..Singer aldım ben..Nette araştırın bence yorumlara bakın bu makine hakkında neler yazılmış...Sanırım iyi yorumlar yapılmıştı ki ben almak istemiştim
Sen ordan al bize kargo yap olmazmı
selam hanimlar,
bende kisa bir sure once singer dikis makinasi aldim. ama dikis dikmeyi kendi basima cozmem gerekiyor.
bunu en cabuk ve en kisa yoldan nasil yapabilirim? bilen arkadaslar yardimci olabilirmisiniz?
Ben geldim Arkadaşlar cok mutluyum nisanlım dikiş makinamın ayarlarını yaptı süper dikiyot
Etek diktim annem begenmedi ama fermuarını dikeyim sizinlede paylaşacagım
Tam bende dikişler bahara kaldı die düşünürken sen çıktınkoyarsın bakarız resmine Güya bende dikecektim bişeyler fırsat bulup kumaş almaya gidemedim henuz
Canım kumaşlarda baya pahalıyabirazdaha ucuz olsa süper olur
Eki Görüntüle 351215 Eki Görüntüle 351208 Eki Görüntüle 351209 Eki Görüntüle 351214 Eki Görüntüle 351212 bunlarda benim diktiklerim..bazıları yazlıklardaydı bazıları ütülenicek malesef 3tebirini çekebildim terzilikte yapıyorum ya artık
teşeküür ederim canım aslında mankende pek güzel durmuyor ama üzerimde çekemedimhele yeşilli gömlek gören kendinede istiyo oderece ama mankene girmedi göğüsleri büyük mankenimin zayıflaması lazım bunlar acemilikten şimdi farklı kalıplar almak için halkeğitime gidicem..başkalarınada dkiyorum ama farklı modeller olmalı zorlanıyorum bazen uyarlamakta.ozamandaha kolay olucak kanımca
Eki Görüntüle 351215 Eki Görüntüle 351208 Eki Görüntüle 351209 Eki Görüntüle 351214 Eki Görüntüle 351212 bunlarda benim diktiklerim..bazıları yazlıklardaydı bazıları ütülenicek malesef 3tebirini çekebildim terzilikte yapıyorum ya artık