- 20 Temmuz 2016
- 95
- 93
- 18
- 38
- Konu Sahibi Serguzest_2016
Ev
Evet zaman zaman çok şükrettiğim, iyi ki dediğim yönkeri yok değil inanın. Tabiiki anlayış şefkat sevgi gördüğüm zamanlarda çok oldu. Şuan sadece sorunlar anlatıldığından tablo bundan ibaret gibi görünmüş olabilir normal olarak. Ancak o güzel zamanlar öyle kısa ki. Hep geri başa dönülüyor ve ben şöyle düşünüyorum, iki gün yaşadığım mutluluğun bedelini ödüyormuşum hissine kapılıyorum. Şuan en kolayı gidip ona sarılmak, ama ertesi gün şuan olduğumdan farklı olmayacağımı bilmek içimi acıtıyor ve her türlü elimi kolumu bağlıyor.Her insanın iyi yönleri vardır elbette, kimse salt kötü değil. Ama demişsiniz ya kötü huylarını unutturacak güzellikte huyları da vardır diye... Eğer eşiniz şu anlattığınız gibiyse, hiçbir güzel huy değmez bu gerginliği, mutsuzluğu çekmeye. Bu adam sizin ruhunuzu hangi yönden okşuyor? Sizi dinliyor ve anlıyor mu, kötü zamanlarda destek olduğunu hissettiriyor mu, kimi zaman anlayışıyla ilacınız oluyor mu, yanında huzur duyuyor musunuz, şöyle başınızı göğsüne yasladığınızda dertleriniz hafifliyor mu? Anlattığınız eş profilinde, bunların hiçbirini bulduğunuzu sanmıyorum. O zaman evlilik ne işe yarar? Elbette boşanmak, yeni bir düzen kurmak zor. Hani ilişkiyi kurtaracağınıza dair bir umut, eşinizde bir çaba görüyorsanız mutlaka deneyin. Ama görmüyorsanız hayatınızı da aynı rutine, gergin ortama kurban etmeyin. Şu yazdıklarınız ekran başından bana bile mutsuzluk, bezginlik aşıladı. Biraz cesaret, yeni bir hayata başlamak zor ama bir o kadar da tazeleyici ve iyileştirici gelir bence size.