• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dibe vurmuş, boğulmak üzere bir ben..

merhabalar , bizlere boşan demek kolay gelir , fakat ben hep derim ben yapmışsam başarmış isem herkes yapabilir , iki oğlum var rabbim bagışlarsa.... ama olmayınca olmuyor . 2 yıl bitecek bana boşanalı . çocuklarımın babası ilede hala görüşüyorum fakat iyiki boşanmışım diyorum çünkü oda benim 3.cu çocugum gibiydi . bazen çocuklara tekrar birleşsekmi ki diyorum verdikleri i tepki babalarını sevmelerine rağmen sakın ha anne herşeyimiz daha düzenli daha sistemli en azından evde huzur var kavga yok ...... araknızdalarsa hiç korkmayın kendi ayaklarnızın üzerindede duruyormuşsunuz , ilgi yok sevgi yok saygı yok üzerinede cinsellikte yok neyin düzelmesini bekliyorsunuz... emin ol rabbim çok güzel günler gösteriyor , imkanlar veriyor ve keşke neden daha önceden yapmadım diyorsunuz .. hakkınızda hayırlısı olsun
Ne güzel.. Cesaret edip başarmışsınız, rabbim çok daha mutlu etsin sizi. Benim yavrum henüz 2 buçuk yaşında, bazı şeyleri anlamasını beklemek mi yoksa şimdi bişeyleri çok anlamazken aytılmak mı fhaa doğru bilemiyorum.

boşanmadan önce evden göndermeyi yada gitmeyi deneyin.
bakalım ayrılık nasıl gelecek.
düşünme fırsatınız daha fazla olacak sizi hiç kaybetmeyen eşiniz için bir ilk olacaktır.
bir de uzman bakış açısı lazım size.

boşanmadan önce evden göndermeyi yada gitmeyi deneyin.
bakalım ayrılık nasıl gelecek.
düşünme fırsatınız daha fazla olacak sizi hiç kaybetmeyen eşiniz için bir ilk olacaktır.
bir de uzman bakış açısı lazım size.
Şuan ailemin yanındayım zaten, ayrılık amacıyla değil farköı bir nedenle.. Bir hafta ayrı kalıcaz ve hiç konuşmuyoruz yazışmıyoruz.

Aminnn inşallah.. Şimdi çocuğum olmasa ha sevgilimden ayrılmışım ha eşimdrn inanın farket ezdi. Öyle tıplum baskııs falan kasan biri değilim hiç. Ama evlat işte.. Herşeyi düşündrüyor. Allah sağlık sıhhat versin yine de iyiki varlar.
kesinlikleee iyi de varlar Allahım onları korusun... gerisi hiç önemli değil benim için.

Sanki benim hayatımı madde madde anlatmışsınız..Bu kadar mi aynı olur herşey..

Ben sizi o kadar iyi anliyorumki , aslında sizin yapmak istediğiniz bosaniyorum deyip bi sarsilmasini,silkelenmesini,terkedebileceginizi anlamasını istiyorsunuz. Aslında öncelikle çocuğu düşünsenizde bu yuvayi bozmadan onunla mutluluga devam etmek istiyorsunuz ve ayrilirsaniz birşeyler yarım kalacak içinizde kalacak dimi..

Ben tam da böyle düşündüm hep yıllarca,şimdi 12. yılı evliligimin,iki çocuğum var,size iyi birseyler söylemek isterdim, ama maalesef hiç birşey değişip duzelmiyor , şu an boşanma arefesindeyim,artık korkmuyorum,eskiden sizin gibiydim,şimdi çocuklara ne olacak diye de korkmuyorum,daha mutlu olacaklar çünkü,kavgasız bir evde buyuyecekler.

Bir kaç kez boşanma konusunu ciddiyetle gündem yapıp düzelmesini sagyalayabilmistim,ama hiçbir düzelme uzun ömürlü olmadı,hep bir sonraki kavga daha çok yaraladı,hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben sizi o kadar iyi anliyorumki , aslında sizin yapmak istediğiniz bosaniyorum deyip bi sarsilmasini,silkelenmesini,terkedebileceginizi anlamasını istiyorsunuz. Aslında öncelikle çocuğu düşünsenizde bu yuvayi bozmadan onunla mutluluga devam etmek istiyorsunuz ve ayrilirsaniz birşeyler yarım kalacak içinizde kalacak dimi..

Ben tam da böyle düşündüm hep yıllarca,şimdi 12. yılı evliligimin,iki çocuğum var,size iyi birseyler söylemek isterdim, ama maalesef hiç birşey değişip duzelmiyor , şu an boşanma arefesindeyim,artık korkmuyorum,eskiden sizin gibiydim,şimdi çocuklara ne olacak diye de korkmuyorum,daha mutlu olacaklar çünkü,kavgasız bir evde buyuyecekler.

Bir kaç kez boşanma konusunu ciddiyetle gündem yapıp düzelmesini sagyalayabilmistim,ama hiçbir düzelme uzun ömürlü olmadı,hep bir sonraki kavga daha çok yaraladı,hakkınızda hayırlısı olsun.
çocuklarınızın yaşı yakın mı ? sizde mi kalacak cocuklar. çok zor yaa Allah yardım etsın...

yazdıklarınızı okudum da.. boşa geçen bir hayat... ne yazık. bir gününü daha harcama. hemen harekete geç. ancak adam hırçın ve sinirli. kesinlikle boşanma konusunu kavgalı gürültülü dile getirmiceksin. yoksa olay çekilmeliye gider. yıllarca sürünürsünüz. bağırsın çağırsın duvarları yumruklasın. sen körükleme. sakince ben yapamıyorum boşanmaya karar verdim demeye devam et. Allah korusun öfke kontrolü olmayan insanlar bu gibi durumlarda karşı tarafa zarar verebiliyor.

"Bunlar dışında, iyi bir baba, dürüst bir adam. Brni aldatmadı, aldatmaz diyemem kimseye güvenmem ancak aldattığına dair en ufak bir şüphe oluşturacak bir durum yaşamadık. Bensiz biryere gitmez, yanlız takılmaz, etrafındakilere ailesine ezdirmez, evimizde ihtiyaç olduğuna inandığı şeyleri alır."

öncelikle şu kısmı bir ele alalım
dürüst olması ya da seni aldatmaması bir lütuf değil sonuçta sen de onu asldatmıyorsun değil mi, sensiz bir yere gitmemesi yalnız takılmaması muhtemelen kimse ona tahammül edemediği hatta kendi kendine tahammül edemediği için, vardır böyle insanlar, ruhu huzursuzdur, kavgadan kaostan kötü enerjiden beslenir, yazdığın sebepler makul, bence yaşın geçmeden boşan

merhaba
anlattiklarinizin bir cogunu bende yasiyorum.
iki oglum var biri 20 gunluk digeri 1.5 yasinda. 4 yillik evkiyim ve evlendigim ilk gunden beri sorunlariniz vardi ama duzeltebiliyorduk.
zamanla duzelmedi dahada kotuye gitti hep (ikinci cocugum plansiz oldu cocugum olmuyordu tedavi gordum olmuyor diye korunmadi esim bunu yazmamin sebebi daha onceki konularimda herkes cok yuklenmisti bana mutsuzsan ikinci cocugu neden yaptin diye )

esimin kotu yanlari ilgisiz bana aileme, surekli tersleyen bi sey soylediginde siklikla azarlayan biri, ailesine ezdiren onlarin doldurusuyla bana hakaretler yagdiran, bara giden, borsada 100 milyarlar kaybeden, kufur eden, ozel gunleri onemsemeyen kutlamayan dogum gunumde dahil, kiyafetlerimi surekli elestiren disariya cikarken surekli tartisan kiyafetlerimden kaynakli (dar kot ya da dizleri hafif yirtik kot ya da yari askili tshirt) ailesiyle ilgili evde surekli bi tartisma, cinsel hayatimiz ben yaklasirsan yaklasiyir cocuk olduktan sonra boyle oldu, elinde surekki telefon borsa takip eder konusmaz sohbet etmez vs.

iyi yanlari ev islerinde yardimci olur biraz zorla olur ama olur. cocuklara bi sey alalim dedigimde alir, iyi bir baba evde olduginda ben biraz daha uyuyum diye sabahlari o ilgilenir cunju ikisine birden gece ben kalkip ilgilenirim. ailem evime geldiginde bi saygidizligi olmaz ama oturup sohbette etmez benim yapim bu deyip. evin nutfak ihtiyaclarini eksiksiz alir.

bu kadar olumsuz sey varkwn ben hala bosanamiyorum cesaret edemiyorum ua daha cok mutsuz olursam ya maddi yonden yetemezsem. ben memur degil ozelde calisan biriydim ailwm destek olacak sadece. maddi yonunude geciyorum cocuklarim kendini eksik hissedwceklermi nabasiz yaşadıklarında benkm yeğenlerim abime baba derken üzülmeyecek mi simdi bile dusindukce agliyorum bu duruma.
cocuklar olunca herşey daha zor oluyormus.
bosanan anneler sizdwn cesaret almak istiyorum. yetebilirmiyim yeni hayata.

Evet belki de bunu istiyorum. Artık silkelensin kendine gelsin istiyorum belki de. Burada sorunlardan bahsedilince tablo sanki bu dan ibaretmiş gibi gözüküyor ancak çok güzel anlarımız anılarımızda var. Çok güzel yönleri de var. Bir an geliyor dünyanon en kötü adamı oluyor benim için, bir an geliyor acaba diyorum. Çok sancılı bir süreç bilmiyorum. Ailesini de çok seviyorum dünya iyisi insanlar, onları çok üzeceğiz bu kararla, tabiiki kimse için mutsuz bir evlilik sürdürülmez ama o insanları kendi ailemi üzecek olmakta çok acı veriyor bana. Bilmiyorum çok karmakarışık herşey.

yazdıklarınızı okudum da.. boşa geçen bir hayat... ne yazık. bir gününü daha harcama. hemen harekete geç. ancak adam hırçın ve sinirli. kesinlikle boşanma konusunu kavgalı gürültülü dile getirmiceksin. yoksa olay çekilmeliye gider. yıllarca sürünürsünüz. bağırsın çağırsın duvarları yumruklasın. sen körükleme. sakince ben yapamıyorum boşanmaya karar verdim demeye devam et. Allah korusun öfke kontrolü olmayan insanlar bu gibi durumlarda karşı tarafa zarar verebiliyor.
İki seçenek var, ya tamam deyip, bende istemiyorum ayrılalım deyip direk ayrılır. Ya beni geri kazanmak için birşeyler yapar, çırpınır. Evet sinirli bir adam huysuz çekilmez ama saldırgan drğildir, o konuda içim rahat. Boşanma sonrasında da yanımda olur. Aslında biz çok iyi iki dost, arkadaş olabilirdik , bunu ikimizde hep söyleriz. Ama evlilik bize göre değilmiş demekki.

Bi
"Bunlar dışında, iyi bir baba, dürüst bir adam. Brni aldatmadı, aldatmaz diyemem kimseye güvenmem ancak aldattığına dair en ufak bir şüphe oluşturacak bir durum yaşamadık. Bensiz biryere gitmez, yanlız takılmaz, etrafındakilere ailesine ezdirmez, evimizde ihtiyaç olduğuna inandığı şeyleri alır."

öncelikle şu kısmı bir ele alalım
dürüst olması ya da seni aldatmaması bir lütuf değil sonuçta sen de onu asldatmıyorsun değil mi, sensiz bir yere gitmemesi yalnız takılmaması muhtemelen kimse ona tahammül edemediği hatta kendi kendine tahammül edemediği için, vardır böyle insanlar, ruhu huzursuzdur, kavgadan kaostan kötü enerjiden beslenir, yazdığın sebepler makul, bence yaşın geçmeden boşan
Biliyor musunuz, bu huysuzluğuna rağmen öyle geniş bir çevresi varki. Etrafında onu çok seven, çok değer veren çok kaliteli insanlar var. Yani kendisi aslında çok fedakar biri, etrafına hep faydası dokunmuştur, maddi manevi hala da dokunur. Etrafındakilerin de ona aynı şekilde. İlginç yani.

merhaba
anlattiklarinizin bir cogunu bende yasiyorum.
iki oglum var biri 20 gunluk digeri 1.5 yasinda. 4 yillik evkiyim ve evlendigim ilk gunden beri sorunlariniz vardi ama duzeltebiliyorduk.
zamanla duzelmedi dahada kotuye gitti hep (ikinci cocugum plansiz oldu cocugum olmuyordu tedavi gordum olmuyor diye korunmadi esim bunu yazmamin sebebi daha onceki konularimda herkes cok yuklenmisti bana mutsuzsan ikinci cocugu neden yaptin diye )

esimin kotu yanlari ilgisiz bana aileme, surekli tersleyen bi sey soylediginde siklikla azarlayan biri, ailesine ezdiren onlarin doldurusuyla bana hakaretler yagdiran, bara giden, borsada 100 milyarlar kaybeden, kufur eden, ozel gunleri onemsemeyen kutlamayan dogum gunumde dahil, kiyafetlerimi surekli elestiren disariya cikarken surekli tartisan kiyafetlerimden kaynakli (dar kot ya da dizleri hafif yirtik kot ya da yari askili tshirt) ailesiyle ilgili evde surekli bi tartisma, cinsel hayatimiz ben yaklasirsan yaklasiyir cocuk olduktan sonra boyle oldu, elinde surekki telefon borsa takip eder konusmaz sohbet etmez vs.

iyi yanlari ev islerinde yardimci olur biraz zorla olur ama olur. cocuklara bi sey alalim dedigimde alir, iyi bir baba evde olduginda ben biraz daha uyuyum diye sabahlari o ilgilenir cunju ikisine birden gece ben kalkip ilgilenirim. ailem evime geldiginde bi saygidizligi olmaz ama oturup sohbette etmez benim yapim bu deyip. evin nutfak ihtiyaclarini eksiksiz alir.

bu kadar olumsuz sey varkwn ben hala bosanamiyorum cesaret edemiyorum ua daha cok mutsuz olursam ya maddi yonden yetemezsem. ben memur degil ozelde calisan biriydim ailwm destek olacak sadece. maddi yonunude geciyorum cocuklarim kendini eksik hissedwceklermi nabasiz yaşadıklarında benkm yeğenlerim abime baba derken üzülmeyecek mi simdi bile dusindukce agliyorum bu duruma.
cocuklar olunca herşey daha zor oluyormus.
bosanan anneler sizdwn cesaret almak istiyorum. yetebilirmiyim yeni hayata.
Allah sizinde yardımcınız olsun, ben bir çocukla bu haldeyim iki çocuk aynı duyguyu ikiyke çarpmak demek.

Bi

Biliyor musunuz, bu huysuzluğuna rağmen öyle geniş bir çevresi varki. Etrafında onu çok seven, çok değer veren çok kaliteli insanlar var. Yani kendisi aslında çok fedakar biri, etrafına hep faydası dokunmuştur, maddi manevi hala da dokunur. Etrafındakilerin de ona aynı şekilde. İlginç yani.

El iyisi o zaman

Henüz evli değilim fakat sürekli kavga sürekli bağrışma huzursuzluk olan bir anne baba ile büyüdüm sabahlara kadar lütfen babam sussun lütfen anneme bağırmasın Allah im diyerek dua ede ede uyudum büyüyene kadar şimdi düşündüm de keşke ayrı olsalardı annemle huzurlu bir evde olsaydım huzurla buyuseydim çok daha güzel olurdu çocukluk anıları benim için
Söyleyeceklerim bu kadar
Cok komik olacak belki ama yazdiklarinizi okudugumda gozum doldu. Sanki kendim yazmisim gibi. Ayni yasadigim sorunlar ayni mutsuzluk ayni goz yasi.
Ben de huzursuz gergin kalp atialarinin kalbinden firlayacak gibi oldugu o anlardansa ayri ama huzurlu bir aile tercih ederdim.
Nitekim halam ve enistemde bosanmis insanlar. Cesitli yas grubunda cocuklari var ve inan8n cok mutlular. Buyuk olan kendi de dile getiriyor bu durumu

Back