diomand canım.ALLAH O GÜZEL MELEĞİMİ ANASINA BABASINA BAĞIŞLASIN..GERÇİ GÜZEL GÜNLER SİZİ BEKLİYOR.OKULUMDAKİ ÖĞRETMEN ARKADAŞIM BANA DÜNYANIN EN GÜZEL BEBEKLERİ YAŞAMAK,VAROLMAK İÇİN SAVAŞANLARDIR DİYODU.ben baştan beri yazdıklarını okudum.bende erol bey in hastasıyım.ikiz ve tüp bebek.şubat ayından beri anne baba olabilmenin inanılmaz çabasını veriyoruz.ödediğimiz paraların artık hesabını bile bilmiyoruz.erken doğum riski benim korkulu rüyam.izmirdeyim.bornova şifaya gidiyorum baştan beri acaba egeye mi gitsem diyordum.yazdıkların beni acayip bilgilendirdi.32.haftayım.eşim askerde.ALLAHIM EVİNİZE DÖNDÜĞÜNÜZ GÜNLERİ ÇABUK GETİRSİN.O SİZE SIKI SIKI TUTUNMUŞ.ÇOK GÜÇLÜ Bİ BEBEK..O GÜL KOKAN ELLERİNİ SAKIN BIRAKMA ANNESİ..
Arkadaşlar 1550 oldu oğluşum.Hemşire bugün artık prematüre bez almayın büyüğünü getirin küçük geliyor demiş.:sm_cool:Önümüzdeki hafta artık biberonu deneyecekler beslenme için.Bayrama gelir inşallah çifte bayram yapacağız.hihoyyyt
Arkadaşlar 1550 oldu oğluşum.Hemşire bugün artık prematüre bez almayın büyüğünü getirin küçük geliyor demiş.:sm_cool:Önümüzdeki hafta artık biberonu deneyecekler beslenme için.Bayrama gelir inşallah çifte bayram yapacağız.hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?