emekli sandığı kuvöz için sadece 400YTL ödüyor günlük.Başka bir şeye karışmıyor.Doğum parasını da ödemedi Temmuzda fesh edilmiş anlaşma.Ventilatörün günlüğü 300 YTL kuvöz için 400 YTL(toplam 800YTL imiş Şifa da) bir de ne yapıldığını bilmiyorum iki günde bir doktor müdahalesi diyorlar 700YTL aşağı yukarı 1000YTL yi buluyor günlük ödenecek rakam.Allah yardımcımız olsun.
Diamondcuğum dualarımız seninle ve bebeğinle:Saruboceq:
şaka gibi ya sağlık güvencemize güveniyoruz ne işe yarıyoki bu sağlık güvencesi?? bu durumdan şunu anladım doktor doktor gezip aman doktorum iyi olsun en iyisi olsun demiceksin hastane hastane gezip nerde nekadar kuvöz var onları öğreneceksin, çok şaşırdım ya izmir gibi bi yerde nasıl oluyor??
ben biara Ankarada zübeyde hanıma gidiyordum, zekai tahir burak hastanesinde 2 bebek 1 kuvöze yatarken zübeyde hanımda nerdeyse bütün kuvözler boştu,(iki hastane arası 10 dk) neden sevk yapılmıyor ya da neden insanlar ısrarla doğumu orda yapmak istiyor? ayrıca gittiğim hastanede (özel) doktorumun bana ilk söylediği şey merak etme kuvöz ihtiyacımız olursa burda için rahat etsin yeterli kapasitemiz var demişti şimdi anlıyorum neden bu konuyu vurguladığını