• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DGS'ye hazırlanan arkadaşlar bakabilir mi?

Bişey öğrenmek istiyorum. Ben açıköğretim okuyorum. 2. sınıftayım ve tek dersim var. Bu sene mezun olucam kısmetse. Öss'ye girmeyi düşünüyodum ama dgs ile istediğim okula girebiliyosam dgs'yi tercih edebilirim. Henüz mezun olmamam sorun olur mu? Son sınıftayım açıköğretimde. 19 Mayıs Üniversitesine gitmek istiyorum,ama bu konular hakkında hiç bilgim yok. Bana detaylı bir açıklama yapabilir misiniz arkadaşlar?

PLAZMİq canım sen hangi bölümü bitirdin mimralık istiyorum yazmışsın
bende mimarlık istiyorum
çalışıyormusun
nasıl gidiyor hazırlık dgs için

Ben de 2011 dgs ye girecek olanlardanım,dersaneye yazıldım,yarın 2. haftamız,güvender yayınlarından işliyoruz dersleri.İlahiyat istiyorum,söz en az 270 yapmalıyım,hedefim bu:1: Allah hepimizin yardımcısı olsun. Çalışmaya devam,boş durmak yok

Bişey öğrenmek istiyorum. Ben açıköğretim okuyorum. 2. sınıftayım ve tek dersim var. Bu sene mezun olucam kısmetse. Öss'ye girmeyi düşünüyodum ama dgs ile istediğim okula girebiliyosam dgs'yi tercih edebilirim. Henüz mezun olmamam sorun olur mu? Son sınıftayım açıköğretimde. 19 Mayıs Üniversitesine gitmek istiyorum,ama bu konular hakkında hiç bilgim yok. Bana detaylı bir açıklama yapabilir misiniz arkadaşlar?

Hayır, henüz mezun olmaman sorun olmaz. Sınav Temmuz ayında.
Gelecek yılın kayıtları başladığında dersin kalmamış olursa ve bir üniv. yerleşirsen sorun olmaz.

Ben de hazırlanıyorum DGS'ye.

Bu sene girdim ben de sınava. 281.815 aldım. Amasya Ünv. Bilg.ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğini kazandım. Dondurdum bu yıl. Kamuda çalıştığım için çok problem çıktı. Eskişehir'de çalışıyorum. Ama seneye tekrar gircem sınava. Bu sene 2 ay kadar ara ara çalıştım akşamları. İntibak Yayınları'nın kitabını almıştım. Tavsiye edebilirim. Bir dershaneye yazılmak istiyorum. Daha yüksek puan gerekiyor çünkü bana. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

asigenç kamuda çalışıyormuşsun.
bende memurluktan iyi bir puan aldım.ama dgs ye de hazırlanıyorum.memurlukla ilgili bir kaç sorum olacak.arkadaşlarına ekleyebilir miisin beni

PLAZMİq canım sen hangi bölümü bitirdin mimralık istiyorum yazmışsın
bende mimarlık istiyorum
çalışıyormusun
nasıl gidiyor hazırlık dgs için
cnm bayadr girmiyodum kusura bakma ben doğal taş dekorasyonu 2008 mezunuyum inş bu yıl olacak,bu cumartesi dershaneye başlıyorum kısmetsee...ciddi bi işe girdim bakalım herşeyi tam yapayım ddm:)

bu sene ben de girmeyi düşünüyorum.
aöf 2.sınıftayım.bakalım hayırlısıyla geçerim

dgs basvuru tarıhı ne zaman pekı arkdaslarr..??

asigenç kamuda çalışıyormuşsun.
bende memurluktan iyi bir puan aldım.ama dgs ye de hazırlanıyorum.memurlukla ilgili bir kaç sorum olacak.arkadaşlarına ekleyebilir miisin beni

Canım cevaplayabilirim sorularını özelden de olsa genelden de olsa farketmez.

yeni sınav dönemi için elimde güvenderin tüm dgs seti var ..
ben hazırlanmak için almıştım ama ben 2003 önlisanstan mezun oldum aradan 8 yıl geçtiği için sınava giremeyeceğim.. çok üzgünüm

bari kitapları işine yarayacak birine vereyim yazık elimde öyle tertemiz duruyo..
isteyen ihtiyacı olan varsa bana bir mesaj göndersin..

ben hazırlanmak için almıştım ama ben 2003 önlisanstan mezun oldum aradan 8 yıl geçtiği için sınava giremeyeceğim.. çok üzgünüm

bari kitapları işine yarayacak birine vereyim yazık elimde öyle tertemiz duruyo..

öyle bişiymi varmış ilk defa sizden duyuyorm aradan ne kadar zaman geçmesi lazım ki?

Arkadaşlar yaş ve yıl şartı olmaksızın herkes girebiliyor dgs ye. 5 yıl ve 3 kez şartı vardı önceleri. Ama şimdi kalktı.

Evet artık sınır yok. Ben de mesela 2004 mezunuyum. Yedi yıl olmak üzere nerdeyse. Geçen sene de girdim hatta kazandım yerleştim ama başka bir yeri istediğim için tekrar giriyorum sınava. Aynı yerde çalıştığım 30-35 yaş arası bir tanıdık bile girdi geçen sene. Yıl sınırı olsaydı sanırım o da giremezdi.

meryem fikrin değişti mi ne düşünüyorsun bu konuda girecek misin sınava? Kitaplarına talip olmak istiyorum da :40: Eğer girmeyeceksen tabiii ya da başkasına vermediysen:34:

Bu sene girdim ben de sınava. 281.815 aldım. Amasya Ünv. Bilg.ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliğini kazandım. Dondurdum bu yıl. Kamuda çalıştığım için çok problem çıktı. Eskişehir'de çalışıyorum. Ama seneye tekrar gircem sınava. Bu sene 2 ay kadar ara ara çalıştım akşamları. İntibak Yayınları'nın kitabını almıştım. Tavsiye edebilirim. Bir dershaneye yazılmak istiyorum. Daha yüksek puan gerekiyor çünkü bana. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

tebrik ederim çok iyi bi puan almışsın bende 276 aldım marmara maliyeye yerleştim bu sene senin puanında gayet iyi daha güzel bi üniye yereşebilirdin aslında çokmu yüksek bu bölümün puanları

tebrik ederim çok iyi bi puan almışsın bende 276 aldım marmara maliyeye yerleştim bu sene senin puanında gayet iyi daha güzel bi üniye yereşebilirdin aslında çokmu yüksek bu bölümün puanları

Hem de nasıl canım ben Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama mezunuyum. Bilg. Öğretmenliği veya Bilg. Mühendisliği yazmak istiyorum. Benim yaşadığım şehirdeki üniversitenin mühendislik taban puanı 290. Öğretmenlik de 285-287 civarı. Mecburen daha çok çalışıp daha iyi bir puan almak zorundayım. Çünkü ailemden ayrılmak istemiyorum. Hem de nakilde problem çıkıyor.

Bu arada seni de tebrik ederim. Hayırlı olsun.:46:

asigenc seninle aynı bölüm mezunuyuz. ben geçen sene kpssye hazırlanıyordum. dgsye de gireyim dedim. 268 aldım. aslında fena bir puan değildi ama bildiğin gibi bizim bölüm puanları uçuyor havada.
bu sene tekrar gireceğim ama hiç çalışamadım. sözel kısmı bir şekilde hallederim ama sayısal zorlayacak gibi. 1 aydır da akşamları sayısal çalışmaya çalışıyorum.
bakalım sınavda ne yapacam :57:

Back