- 1 Mayıs 2023
- 858
- 1.197
- 35
- Konu Sahibi eftelya2015
Gerçekten çok hor kullanıyorlar. Sizin ki 1. Sınıf benim kızım ortaokul. Tuvaletteki bir bölüm temizlik malzemelerinin koyulduğu bölüm. Bu bölüme gecen bir öğrenci git tuvaletini yap. Koskoca çocuklar bunu yapan. Bizde de tuvaletler sürekli tikaniyorOğlum birinci sınıf. Kağıt havlu sıvı sabun gibi hiç bişey istenmedi . Okulumuzdaki güvenlik görevlisi için 1. Ve 2. Dönemde 100 er tl olmak üzere toplam 200 tl okul adına istendi ve müdür mecburi değil imkanı olan lütfen göndersin ben bu parayı cebimden ödeyemm çocuklarımızın güvenliği için dedi. Sınıf öğretmenimiz kişi başı 400 tl renkli yazıcı alamak için 50 tl de e okul vesikalık fotoğraf çekimi için istedi. Öğretmenimizin Geçen sene mezun ettiği sınıfından fon perde ve masa örtüleri olduğu için almadık yoksa alacaktık. Okulda tuvalet kağıdı da yok zaten geçen oğlum tuvalet kağıdı yok anne tuvaletimi tuttum diyor eve kadar. Öğretmen çocuklar tuvalet kağıdını çok hor kullanıyor tuvaletler tıkanıyor diye konulmuyor diyor. Oğlumun çantasında peçete var onu götür oğlum diyorum bazen bakıyorum iç çamaşırı pis hafta en az 3 kere bu şekilde geliyor peçeteyi götürmeyi unutuyorum diyor. Bende napacağımı şaşırdım
.