- 4 Mart 2012
- 14.693
- 33.749
- Konu Sahibi eftelya2015
Komedi gibisin gerçekten.. Ben siz dedikçe sen " Sen " diyerek samimiyeti arttırdın ya helal olsun sanaTamam sen ne diyorsan öyle olsun seninle polemiğe girmek istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Komedi gibisin gerçekten.. Ben siz dedikçe sen " Sen " diyerek samimiyeti arttırdın ya helal olsun sanaTamam sen ne diyorsan öyle olsun seninle polemiğe girmek istemiyorum
Şu var migrenimsi meslekte 13. Yılım gerçekten işini çok seven cebinden çok para harcaya öğretmen arkadaşım çok fazla , şu ana kadar çok çok nadir gördüm çıkarına kullanan, bu da her meslekte vardır . Bu kadar tantanaya uğraşmaz kimse en fazla ne kadar cebine atabilirsin ki yani, toplanan paraları somut olarak görüyorsun,yani öyle olmalı zaten içen varsa da saçma
yazan arkadaş herhalde kafasına göre yazdı
Bilemiyorum bu iş çok farklı boyutlara varmış çok ciddi para dönüyor ve şeffaflık sıfır. Şeffaf olamayan her kurumdan midem bulanıyor zaten. Bu kadarını kesinlikle iyi niyetli bulmuyorum hele nasıl bi ülkede yaşadığımızı düşünürsek. Perde istemek ne ya. Önceki senelerde o sınıftaki çocukların gözüne güneş gelmiyo muydu şimdi mi geliyo yani. Neresinden tutsan saçma sapan olaylar. Açıklanabilir yanı yok hiçbirinin. Eli mahkum veli çatır çatır sömürülüyor başka olan bir şey yok.
Herşey kayıt altında olsa veliden 4 yılda bir istenen şeyler istenmiyor olurdu değil mi?Kara duzenden kastım o değil bakım vs ile ilgilenen bilişim personeli olmaması
Ve asla ima ettiğiniz şey olamaz okullarda giriş fişleri bizim dosyamızda bile var sadece kendi kurumunda yok. Ne demek çok ayıp şu yazilnlar.
çok saçma gerekçeler sunuldu burda sabahtan beriHepsini genelleyemem ama anladığım kadarıyla türlü bahanelerle bunu kötüye kullananlar da mevcut. Bahanesini çürütüyorsun ama ısrarla aynı bahaneleri sıralıyor. Bunun aklı selim bir izahatini bulamadım ben. 4 yılda çöp nasıl olabiliyor. Mining yapmıyor yazılımcı değil eee office kullanıyor tarayıcı kullanıyor bunlar 4 yılda bir cihazı nasıl yok ediyor anlamadım. İşi biten dosyayı niye silmiyor format atmayı bilmiyorsa o cihazı ne demeye istiyor hele çay kahve çocukların ellemesi olayı ayrı bir hikaye. Sahip çıkamıyor koruyamıyor bakımını yapmayı bilmiyorsun ama veliye 4 yılda bir cihaz aldırıyorsun. Oldu başka dertleri? Memur maaşı ile alamadığı cihazı biz asgari ücretle aramızda toplanıp maaşı bizden fazla olan insanlara almak zorundayız. Birde çocukların eğitimi diyerek dramatize ediyor sanki laptop olmadan ders olmuyormuş gibi.
Bunlar bahane efendim siz de az çok anladınız işte. Format atmakta ne var ki on dakikada atarım mis gibi. İlk formatımı yıllar önce kuzenimle beraber attım. Donanımsal olmadığı sürece çıkan sorunları youtube dan bakarak forumları gezerek düzelttim. Web tasarım konusunda eğitimim var. Adobe dw ve profesyonel photoshop ile işim oluyor benim. Kaç yıllık pc hala çalışıyor Asus markası. Bir kere tamir ettirdim ama 9 yıldır başka sorun olmadı. Taşınabilir hdd kullanıyorum tüm önemli şeylerim büyük dosyalarım onda pc de tutmam. Oyun vs oynamadıktan sonra çöp olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ben kendi adıma. Bahane üretenler işi bulmuş 4 yılda bir gelsin yeniler gitsin eskiler hesabındalarçok saçma gerekçeler sunuldu burda sabahtan beri
özenli kullansınlar uzun ömürlü olsun diyorum e çay kahve dökülürmüş bi yeri bozuluyormuş falan
koruyun kollayın o zaman diyorum 30 tane çocuk varmış nasıl zaptetsinlermiş
ağırlaşıyor zamanla kullandıkça dediler o zaman formatla veya başka yöntemlerle çözülebilecek bişidir belki? dedim
öğretmen ne anlasınmış formattan
tamam kendisi yapmasın dokunmasın tamir talebinde bulunsun diyorum onu da yapamazmış
hayatımda ilk kez öğretmenlerden duyuyorum bi laptopun 4 senede çöp olduğunu
20 senedir bilgisayarlarla iç içeyim hayatım bilgisayar olmuş bütün işimde bilgisayardan zaten
ilk kez duyduğum şeyler
Perde, projeksiyon falan daha önce yok muymuş? Bu öğrenciler okulun ilk öğrencileri mi? Daha önceden perdesiz ne yapıyorlarmış? Ahaha çok acayip konu.Laptop, laminasyon makinesi?
Laminasyon ne onu bile bilmiyormuşum.
Okulların hali içler acısı, bağış olmadan, para toplamadan hiçbir iş yürümez.
Siz yaptırmazsanız çocuklar gözüne güneş gele gele ders işler.
Top falan biz de aldık çocuklara, sınıfa ait ve her sene yenilenmesi gerekiyor zaten.
Ama laptop falan işin abartı kısmı artık.
E iyi okul karşılasın o zaman. Veliler her öğretmene tek tek laptop mu alacak? Çocuk 2 okul değiştirse mesela ne olacak yine laptop parası mı ödeyecekler?Şahsen ben öğretmen olsam kendi bilgisayarımı götürüp de 30 tane çocuğun ortasına koymak istemem , yeri geliyor öğrenci veli de sınıf için kullanıyor . Ve okulda gerçekten çok çabuk yıpranıyor . Laptop lazım mı evet gerekli , okulda çıktı alınıyor . Ek kaynaklar indiriliyor ordan sınıfa yansıtılıyor . Gerektiğinde eğitici videolar izleniyor.
taşrası çok olan çoğu kurumda yok bilişim personeliKara duzenden kastım o değil bakım vs ile ilgilenen bilişim personeli olmaması
Ve asla ima ettiğiniz şey olamaz okullarda giriş fişleri bizim dosyamızda bile var sadece kendi kurumunda yok. Ne demek çok ayıp şu yazilnlar.
ya benim tüm sülalem öğretmen frasızcacısından meslek lisesinin tüm meslek derslerine, zaten 50 tane sırf rehberlikçi ve anasınıfı hocası vardır (çünkü bol bol atama), hele bir de zavallı 95le atanan fizikçilerimiz var. 81 vilayette öğretmen bul de, her yerde 2 çift bulurum. çünkü kalabalığız.Şu var migrenimsi meslekte 13. Yılım gerçekten işini çok seven cebinden çok para harcaya öğretmen arkadaşım çok fazla , şu ana kadar çok çok nadir gördüm çıkarına kullanan, bu da her meslekte vardır . Bu kadar tantanaya uğraşmaz kimse en fazla ne kadar cebine atabilirsin ki yani, toplanan paraları somut olarak görüyorsun,
Bu arada olaylarda sanıldığı gibi öğretmenlerin suçu pek olmuyor. Genelde müdürlerin başının altından çıkıyor böyle şeyler. İstenilenleri o sınıf almazsa müdür öğretmene baskı yapmaya başlıyor. Veliler de sanıyor ki öğretmenin işgüzarlığı.Yeni yeni çıktı bunlar da. Biz de kardeşlerimiz de devlet okulunda okuduk zamanında. A4 kağıdı verirdik biterdi. Utanmasalar kendi maaşlarını da bize ödetecekler. Aslında bir şeyler diyeceğim de forumda yasak
Adana gibi şehirlerde mayıs haziran Eylül aylarında klimasız sınıfta ders işleyin lütfen. Sınıfta klima yoksa ve devlet ödenek ayırmıyorsa ne olacak . İnşallah bu tarz bir şehirde klimasız çalışmak zorunda kalmazsınız. Öğretmen değilim bu arada devlet memuru hiç değilimo kadar haklı bi yorumki
ben artık sınıfa sıcak oluyor diye klima isteyen parasını da velilere kitlemeye kalkan öğretmen hikayesinden sonra
asla ciddiye alamıyorum bu saçma bahaneleri
ahahaahaAdana gibi şehirlerde mayıs haziran Eylül aylarında klimasız sınıfta ders işleyin lütfen. Sınıfta klima yoksa ve devlet ödenek ayırmıyorsa ne olacak . İnşallah bu tarz bir şehirde klimasız çalışmak zorunda kalmazsınız. Öğretmen değilim bu arada devlet memuru hiç değilim
Eee okul yeni değilse vardır o zaman oralarda,malum sıcak hep var.Adana gibi şehirlerde mayıs haziran Eylül aylarında klimasız sınıfta ders işleyin lütfen. Sınıfta klima yoksa ve devlet ödenek ayırmıyorsa ne olacak . İnşallah bu tarz bir şehirde klimasız çalışmak zorunda kalmazsınız. Öğretmen değilim bu arada devlet memuru hiç değilim
Eee okul yeni değilse vardır o zaman oralarda,malum sıcak hep var
Maalesef var hatta doğalgaz olamayan kliması bozuk kışın ısınmayan yazın soğumayan sınıflar var.Eee okul yeni değilse vardır o zaman oralarda,malum sıcak hep var.
Eee okul yeni değilse vardır o zaman oralarda,malum sıcak hep var.
ben acer marka giriş seviye laptopu 14 sene kullandımBunlar bahane efendim siz de az çok anladınız işte. Format atmakta ne var ki on dakikada atarım mis gibi. İlk formatımı yıllar önce kuzenimle beraber attım. Donanımsal olmadığı sürece çıkan sorunları youtube dan bakarak forumları gezerek düzelttim. Web tasarım konusunda eğitimim var. Adobe dw ve profesyonel photoshop ile işim oluyor benim. Kaç yıllık pc hala çalışıyor Asus markası. Bir kere tamir ettirdim ama 9 yıldır başka sorun olmadı. Taşınabilir hdd kullanıyorum tüm önemli şeylerim büyük dosyalarım onda pc de tutmam. Oyun vs oynamadıktan sonra çöp olacak bir durum olduğunu düşünmüyorum ben kendi adıma. Bahane üretenler işi bulmuş 4 yılda bir gelsin yeniler gitsin eskiler hesabındalar