Devlet memuru raporu bittikten sonra 1 gün çalışmadan rapor alabilir mi ?

Since19

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2017
10
2
1
34
öğretmenim bel fıtığı var sinire baskı yaptığı için ağrım oluyo çalıştığım yer 1:30 saat uzaklıkta raporluydm şimdi tekrar rapor almak istyrm ancak 1 gün çalışmam mı gerekir ?

Raporunuz kontrollümü işe başlama tarihiniz yazıyormu?

Alabilir
Bu dediginiz izinle ilgili, peş peşe izin alamaz yani blok izin kullanamaz

Benim müdürüm gelmene gerek yok demişti ve idare etmişti beni ama 1 gün çalışmak ya da işyerine giriş yapmak gerekiyormuş. Ben raporu tekrarlatmadan önce sormuştum müdüre. Siz de danışın isterseniz.

Bu arada o dönem devlet memurları rapor-izin yönetmeliğine de göz gezdirdiğimde işyerine giriş yapılması gerektiğini görmüştüm. Şimdi ilgili maddeyi bulamam ama siz de bir araştırın.

Rapor bitiş tarihinde kontrol yazması gerek diye biliyorum ama yinede idare ile görüşülürse sorun olmaz

Tedavi mi oluyırsunuz yoksa sadece dinleniyormusumuz anlamadım. Eğer tedavi olmuyorsanız biran önce tedavinizi tamamlayın. Böyle raporla nereye kadar idare edeceksiniz? Sonuçta bu grip gibi geçici bir hastalık değil. Sürekli rapor alırsanız herkesin dikkatini çeker bence.

Niye gidip calismak gereksin ki? Belki de yatalak kaldiniz bel fitigi yuzunden ve gidemeyecek durumdasiniz. Nasil gideceksiniz? Bence oyle bir sey yoktur. Yillik izinde var ama.

Alabilirsiniz rapor okula gitmeden.Hele bel fitigi teshisiniz raporla konduysa kimse ses edemez.
Su anda ayni dertten muzdaribim bende sinire baski yaptikca beynime cikiyor agri.

İlk defa rapor aldım doktor haraket verdi öylede geçmezse fizik yada ameliyat olacak

Ogretmenlikte durum farklimi bilmem ama ben memurum. Yillik izin pesine tekrar kullanilmaz 1 gun baslamak lazim.fakat iznin bitmeden rapor alabilirsin izninden duser.pesine tekrar rapor alabilirsin sonucta hastasin. Birde idareci onemli bi gorus bence malesef haklarimizi bile kullanmak isterken onlarin insiyatifine mecbur birakan bir sistem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…