• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet Hastanesinde Tüp Bebek

Kuzum özel devlet farkı yok bence vakti zamanı geldiğinde oluyor 😊 ben henüz tüp bebek aşamasına geçmedim değerlerimiz güzel olduğu için önce iki kez aşılama olmak zorundayım ilkini oldum kist oldu 2 ay bekleme aşamasındayım şuan 😊 ama A acbe yardımcı olabilir bilgi konusunda . İnşallah güzel sonuçlar alırsın . Hangi hastane hangi şehir
Teşekkür ediyorum. Umarım en erken zamanda gelir bebişiniz 🌸😊

yani laborutuar önemli evet ama nasp işi ben ilk kez devlette deneyim olmazsa özele giderim demıstım cok şükür oldu.2 embriyodu ama teki tuttu :KK43: kısa ve uzun protokol var doktor karar verıyor bırı 15 gün biri bir ay.benım bir ay sürdü mesela.11 agustos koldan iğnelere basladım 12 eylül transfer oldum.sordugum özeller 35000 den baslıyordu.Devlet hastanesınde basladıgımd 4500 dü fiyat tedavi devam ederken zam geldiği için 10000 ödedık.Doktorlr prof ve dç ti.Yani dediğim gibi biraz nasip işi sanırım, ilk denemenizde devlette başlayabilirsiniz diğerleri fazla geliyorsa ücret olarak.
Peki iki embriyo transferi yapılabiliyor mu?

yani laborutuar önemli evet ama nasp işi ben ilk kez devlette deneyim olmazsa özele giderim demıstım cok şükür oldu.2 embriyodu ama teki tuttu :KK43: kısa ve uzun protokol var doktor karar verıyor bırı 15 gün biri bir ay.benım bir ay sürdü mesela.11 agustos koldan iğnelere basladım 12 eylül transfer oldum.sordugum özeller 35000 den baslıyordu.Devlet hastanesınde basladıgımd 4500 dü fiyat tedavi devam ederken zam geldiği için 10000 ödedık.Doktorlr prof ve dç ti.Yani dediğim gibi biraz nasip işi sanırım, ilk denemenizde devlette başlayabilirsiniz diğerleri fazla geliyorsa ücret olarak.
Hangi hastanede oldugunuzu paylaşabilir misiniz bende devlette başlayacağim cuma gunu dosya actirmak icin gidicem

Bende bu surecteyim ama imkansız bir ay da hal olması özele gittim oda bana 1 2 ay rahim dinlendirme olacak faln dedi birde tabi embriyolarin gelismi vs vs ama yine bir ayı bulmiyor keşke olsaydı öyle uğraşmadan
Merhabalar. Ben de devlet hastanesinde sürece başlayacağım. Süreç adetin 2. Günü itibari ile ne kadar sürüyor acaba? Bir de hangi durumlarda hemen transfer olmuyor dolduruluyor? 1 ay içerisinde süreci tamamlamak mümkün mü? Bir de devlette başarı oranı nedir acaba, özellere nazaran? Fikirlerinizi deneyiminizi paylaşabilirseniz mutlu olurum

Merhaba benim ilk tüp bebek denemem de devlet hastanesinde olmuştu ve ilkinde tuttu. Bundan 2,5 yıl öncesinden bahsediyorum. O zaman tüp bebek için ilaçlar hariç 1800 tl ödemiştim. İlaçların fiyatını hatırlamıyorm ama çok zorlamamıştı. 12 embriyo toplandı 7 si döllendi. Çift embriyo transfer edildi ve teki tutundu. Bebeğim sağ salim doğdu büyüdü bile:) şuan 1,5 yaşında :) darısı isteyen herkese olsun inşallah. Sonra tekrardan bebek düşündük yeniden yaptırdım, haziran ayında. Ancak onda çok fazla strest yaşadım, oğlumun bakımınada yetişmek durumundaydım ve etkiledi sanırım tutunmadı. Haziranda çözdürme için 5000 ödedim. Şimdi yeniden ekim aynı için düşünüyoruz, çözdürme 6000 olmuş. Bu arada yeni yaptıracaklar içinde fiyat sordum 20.000 dediler ilaç hariç 😳 dondurulmuşu olmayanlar için yani..
Merhaba hangi ilçede hangi hastanede bu fiyat öğrene bilirmiyim lütfen bende düşünüyorum tüp bebek amma fiyatlar çok yüksek 😔😔

Merhaba hangi ilçede hangi hastanede bu fiyat öğrene bilirmiyim lütfen bende düşünüyorum tüp bebek amma fiyatlar çok yüksek 😔😔
Çorum Merkez Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Arayıp bilgi alabilirsiniz tüp bebek fiyatları hakkında. Bu arada Tüp bebek uzmanı iki kişi var, ikisi de mükemmel doktorlar ve ikisi de prof. alanında uzman. Ben ilk denemede hamile kalmıştım. Şuan ikinci için kolları sıvadık.

Çorum Merkez Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi. Arayıp bilgi alabilirsiniz tüp bebek fiyatları hakkında. Bu arada Tüp bebek uzmanı iki kişi var, ikisi de mükemmel doktorlar ve ikisi de prof. alanında uzman. Ben ilk denemede hamile kalmıştım. Şuan ikinci için kolları sıvadık.
Allah razı olsun çok yardımcı oldunuz Allah'ım emeklerimizin boşa çıkarmasın 🤲🤲

Back
X