sağlıklı olurmu derken ne demek istediniz bilmiyorum ama ben devlet hastanesinde ameliyat olan biri olarak şukadarını söyliyim 3 hafta oldu ve ben süperimdevlet hastahanesi sağlıklı olurmu bilemiyorum.
evet ya o çok sıkıntılı bir durum araştır bir sor bakalım ne çıkacak bende öncesinde çok korkmuştum duyan bilen olacak diesevgili yağmur eğer sigortayı işe karıştırıyolarsa fatura hastalık teşhis vs. ayrıntılar bizim daireye gelir. rezil ederler adamı. o yüzden sordum
antalya yada muğlada yaptıran var mı devlette?
mrh karamel senin ameliyatın dual plandı hatırladıgım kadarıyla kesi nasıl yapıldı. göğüs ucundan yapıldıgında cok dikkat cekiyormu iz cok belirğin oluyormu ayrıca sen kac cc lik taktırdın protezi acaba
devlet hastanesınde yaptırcam.bende gunumu aldım hayırlısıyla temmuz 14 te yaptırıyorum.zaman nasıl gececek bılmıyorum...
devlet hastanesınde yaptırcam.bende gunumu aldım hayırlısıyla temmuz 14 te yaptırıyorum.zaman nasıl gececek bılmıyorum...
merhaba
evet dual plane uygulandı bana
kesi yeri benim tercihim doğrutultusunda meme altı yapıldı ben çok araştırdım ve iki sene sonra izlerin ne durumda olduğunu canlı canlı görünce meme altı tercih ettim
meme ucu kesisi yapıldığında iz sütyen içinde kalıyor ancak eşin gibi çok yakından görebilecek biri çok incelerse anlayabilir bence
bana 300cc takıldı büyük durmasının sebebi raund yüksek profil kullanılması ve daha önceden göğüs dokumun olmasıprotezim mentor
arkadaşlık isteğini kabul ediyorum istersen fotolara bakabilirsin
hangi şehirde devlet hastanesinde yaptırıcaksınız acaba yazarmısınız
yok cnm kötü görünse niye aynı şeyi tercih ediyim :)izlerin iki yıl sonra durumu beyazlasıp kötümü görünüyor yoksa belirsizlesiyormu onu anlayamadım canım
cnm ozimelis konyada hakan çepniye ameliyat olucak sanırım numune hastanesinde doktoru gelince ayrıntıları yazar sana çok sık uğrayamıyor
bende hakan cepni düşünüyorum,detaylı bir sekılde konusabılsek henüz tam anlamıyla konusamadık doktor beyleozımelıs olduktan sonra sonucu cok merak ediyorum, umarım kısa zamanda ugrar