Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

devlet hastahanesi sağlıklı olurmu bilemiyorum.
sağlıklı olurmu derken ne demek istediniz bilmiyorum ama ben devlet hastanesinde ameliyat olan biri olarak şukadarını söyliyim 3 hafta oldu ve ben süperim
3 sene önce özel bir hastanede burun ameliyatı oldum doktorum bir profösördü allah razı olsun ondan çok memnunum ama devlet hastanesindeki doktorumda benim memnuniyetim için elinden geleni yaptı
sonuçta protez aynı protez doktorumun hiç bir eksiği yok neden sağlıklı olmasın ??
yada hijyen açısından bakıldığında gayet iyiydi
devlet hastaneleri neden estetik dışında mecbur kaldığımız ameliyatlar için düşünülüyor anlamıyorum
böbrek hastası olsak istediğimiz doktor kötü bir hastanede olsa hastaneye bakmaksızın koşa koşa gideriz
nolur herzaman ihtiyacımız olan hastaneleri ve doktorlarını yermeyelim...

merhaba kızlar. devlette ameliyat olunca emekli sandığı hiç bişe ödemiyor mu yani sigortalı olup olmamamız önemli değil.kim giderse gitsin aynı fiat mı

sigortalı yada emekli sandığı farkını bilmiyorum ama yatak ücreti ,hastane masrafı ve silikon parası alınıyo.ben emekli sandğınına bağlıyım benden bunların ücreti alındı

sevgili yağmur eğer sigortayı işe karıştırıyolarsa fatura hastalık teşhis vs. ayrıntılar bizim daireye gelir. rezil ederler adamı. o yüzden sordum

sevgili yağmur eğer sigortayı işe karıştırıyolarsa fatura hastalık teşhis vs. ayrıntılar bizim daireye gelir. rezil ederler adamı. o yüzden sordum
evet ya o çok sıkıntılı bir durum araştır bir sor bakalım ne çıkacak bende öncesinde çok korkmuştum duyan bilen olacak die bu arada ben çok takılamıyorum ama karamelcim benm yerime cevap yazmış. bende oda devlet hastanesinden çok memnun kaldık.bi ameliyata 1.700 vermek var bide 6000 bin 5000 vermek var aynı ameliyat aynı yöntem ve protez devlet hastaneleri düşünmeye ve araştırmaya değer

saol canım.araştırmam lazım. devlette olduğunu bilmiyodum. bugün formdan öğrendim.sevindim ama bu konuyu araştırmalıyım

bende çok sıkıntı yapmıştım kendime ameliyata o kadar para verecek durumumda yoktu kısa bi araştımadan sonra öğrendim .buldum doktorumu inşallah sizede nasip olur

antalya yada muğlada yaptıran var mı devlette?

antalyada yaptıranı forumda oumuştum ama hangi başlıkta olduğunu araman lazım
ben ıspartada oldum muğlayı duymadım ne yazıkki
antalyada üniversite hastanesinde bir doktor var ismini hatırlayamıyorum ama sonuçta kaç tane plastik cerrah vardır araştır bence git görüş
benim bir arkadaşım aynı hastanede burun ameliyatı oldu ve çok memnun ismini öğrenirsem sana yazarım

mrh karamel senin ameliyatın dual plandı hatırladıgım kadarıyla kesi nasıl yapıldı. göğüs ucundan yapıldıgında cok dikkat cekiyormu iz cok belirğin oluyormu ayrıca sen kac cc lik taktırdın protezi acaba

merhaba
evet dual plane uygulandı bana
kesi yeri benim tercihim doğrutultusunda meme altı yapıldı ben çok araştırdım ve iki sene sonra izlerin ne durumda olduğunu canlı canlı görünce meme altı tercih ettim
meme ucu kesisi yapıldığında iz sütyen içinde kalıyor ancak eşin gibi çok yakından görebilecek biri çok incelerse anlayabilir bence
bana 300cc takıldı büyük durmasının sebebi raund yüksek profil kullanılması ve daha önceden göğüs dokumun olması protezim mentor
arkadaşlık isteğini kabul ediyorum istersen fotolara bakabilirsin

devlet hastanesınde yaptırcam.bende gunumu aldım hayırlısıyla temmuz 14 te yaptırıyorum.zaman nasıl gececek bılmıyorum...

izlerin iki yıl sonra durumu beyazlasıp kötümü görünüyor yoksa belirsizlesiyormu onu anlayamadım canım

hangi şehirde devlet hastanesinde yaptırıcaksınız acaba yazarmısınız

cnm ozimelis konyada hakan çepniye ameliyat olucak sanırım numune hastanesinde doktoru gelince ayrıntıları yazar sana çok sık uğrayamıyor

izlerin iki yıl sonra durumu beyazlasıp kötümü görünüyor yoksa belirsizlesiyormu onu anlayamadım canım
yok cnm kötü görünse niye aynı şeyi tercih ediyim :)
baya belirsizdi ben çok yakından deriyi iyice gerdirince ancak görebilmiştim oda varla yok arası
o durumu görünce tereddütsüz tercih ettim

sılıkon yaptıran ablalarım bişey sorucam ne kadar süre yatıosunuz ayaga kalkabılıormusunuz ne kadar süre sonra rahat hareket edıorsun ?

üniv hastanesinde doc dr hakan agır'a mesaj gönderdim 10 gündür cevap alamadım devlet hastanesinden randevu almayı düşünüyorum forumda hakan beye burun estetiği olan arkadaş vardı ücretide 1250 lira gibi bişeydi gögüs estetiğindede protez ücreti olur artı olarak sanırım :26: karamel agrıların kac günde azaldı acaba normal hayatına ne zaman dönebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…