üniv hastanesinde doc dr hakan agır'a mesaj gönderdim 10 gündür cevap alamadım devlet hastanesinden randevu almayı düşünüyorum forumda hakan beye burun estetiği olan arkadaş vardı ücretide 1250 lira gibi bişeydi gögüs estetiğindede protez ücreti olur artı olarak sanırım :26: karamel agrıların kac günde azaldı acaba normal hayatına ne zaman dönebiliyorsun
ben 4 gün fena ağrı çektim sonra ağrı bitti sadece basınç vardı bide düşeceker hissi 10 gün sonra basıncada alıştım sonra sadece sabahları kalktığımda yada uzun süreli yatıp kalktığımda basınç hissediyordum
ben 4 günden sonra dışarı çıktım ama uzun süreli dolaşamadım işim olduğunda hallettim yanımda hep birisi vardı tabi
şimdi 1 ayı geçti sanki bunları hiç yaşamamışım gibi hissediyorum tabi ilk zamanlarda oturur gibi yatmayı ihmal etmiceksin benim arkamda 6 yastıkla yattığımı hatırlıyorum daha doğrusu oturduğumu
bu anlattıklarım kişiye göre değişiyor tabiki benim protez biraz yüksek olduğundan dolayı fazlaçekmiş olabilirim
ama şukadarını söyliyim 4 günden sonra ağrım hiç olmadı dışarı çıkabilirdim ama kendime güvenemedim fazlaca dinlendim :82:
birde şu var ne kadar sorarsan sor ameliyat sonrası bu okuduklarının hepsini unutuyorsun o yüzden doktorunuzu bulun ve ameliyatınızı olun gelin sonrasında her sorunuz cvp bulacaktır