canım kararlılık hiç kaybolmuyor ama artık o kadar sabırsızımki beklemek çokkk zor geliyor
bazen düşünüyorum eğer doktorum gitmezse ben 17 mayısta ameliyat oluyorum :84:allahım düşüncesi bile nasıl güzelll
cnm inşallah hayırlısı vazgeçen olursa erkenden haber vericek doktorum ama ne bilim kendimi en kötüsüne alıştırıyorumeşimde artık üzülür hale geldi halime önceden lafını ettirmezdi istemezdi bile şimdi sizin yazdıklarınızı okurken nasıl mutlu olduğumu gördükçe sonra bilgisayarı kapatınca dalıp gitmelerime artık dayanamıyor ben çok güler yüzlüyümdür ama hakkaten etkileniyorum artık beklemek iyi gelmiyor bakalım hayırlısı diyip beklemedeyim :97:
mrhb herkese şişli etfale gidicektim gidemedim ama mail yoluyla sıkıştırarak öğrendim fiyatıgelen cevap bu
Yaklaşık olarak meme dikleştirme 2000 tl ye mal oluyor, meme büyütme de protez 1000usd + yine 1500-2000tl ameliyat ücreti şeklindedir. Bu bilgiler dışında bir bilgiyi mail yoluyla vermeyi uygun bulmuyorum.
bu arada ben paramı yediğim için gidemiyorum görüşmeye
canımcım boşver yaw ne takıyon bu kadar kafana bunca sene yaşamışız ee kafayada koymuşuz bide artık basit bi ameliyat haline gelmiş illa yaptırıcaz miks gibi olcaz bizde inşallahama genede dualarımız seninle erkenden cagırırlar inşallahhhh
ay ay ay inşallah yawww
gecenlerde bi hukuk bürosundan aradılar 2007den 95 tl borcum kalmış o olmuş 670tl onu yatırdım sonrada gittim alış veriş yaptımm napim uyuz oldum bulamadım parama uygun yer meğer varmıştı ben arastıramamışımsonrada dedim battı balık yan going 200tl falan kaldı üzerini tamamlıcam yakında inşallah (evde iş buldum :)) ameliyat olana kadar deniz yasağı koydum kendime yaza kadar kurtulmam lazım
evde yapılacak iş arıyordum buldum sonunda(tekstil temizleme ve fiyonk işi) yarısını ben biriktiririm yarısını eşimi yolarım artıkın
slm karamel. konuyla alakalı deyil ama sana bişey sorcaktım.özeline msj.yazamayorum.benim konu başlığımada sen artık yazmadığın için buraya yazmak istedim.sormak istediğim çocuk gelişimi bölümüne lisans mezunu olduğum için kayıt yaptıramıyorum.sende umut verici şeyler yazmışsın.beni rica etsem bu konu hakkında bilgilendirebilirmisn
Bende devlet hastahanesinde yaptırıcam.uygun yapıyorlar hem paran sana kalıyor hemde psikolojin düzeliyor süper bence ama araştırmak lazım tabii
Bende devlet hastahanesinde yaptırıcam.uygun yapıyorlar hem paran sana kalıyor hemde psikolojin düzeliyor süper bence ama araştırmak lazım tabii
mrh arkadaslar iki haftadır sınavlarım oldugu için takip edemedim ameliyat ücretleri nasıl kocaelinde düsünen arkadaslarda vardı arastıran oldumu acaba
Doktorun hakkında araştırma yaptıysan,güven uyandırdıysa tabi ki devlet hastanesinde ameliyat yaptırılır.İkinci kez hatta2,5.cu kez olmak niyetinde olduğum için ben de düşünüyorum devlet hastanesini.üniv. hastanelerinde meme büyütme olmasa da birçok ameliyatan çok memnun kalan duyduM.ancak ben henüz tavsiye edilen bir doktorla karşılaşmadım,bir de devlet hastanesinde bu tip bir ameliyat için nasıl kriterler arıyorlar araştırdınız mı?
cnm devlet hastaneleri artık eskisi gibi değil parasıyla ameliyat olabiliyorsun doktorlarla görüşüp karar veriyorsun
burda 1500e olanda var 2500 fiyat alanda (o ben oluyorum)
önemli olan doktoruna güven
yani yine doktor arıyoruz
Karamel nasıl sevindim bilemezsin:))))ben heyet vs gerekiyor diye biliyordum ya da işte zorunlu meme operasyonu gibi.en azından bu defa maliyeti biraz daha düşük olabilecek bu durumda,haftaya eski doktorumla randevum var,sonuç beni tatmin etmezse,üniv. hastanesinden iyi bir dr arayışına gireceğim,çok teşekkürler.
yagmur getirtcen bizi ankaraya
valla hiçte güzel haber değil bu yaa kaldık şişli etfale önümüzdeki hafta gitmeye calısıcam bide oraya bakalımbide cevre hastanesi diye biyer varmış uygunmus giden bilen varmı?