Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

canımcım boşver yaw ne takıyon bu kadar kafana bunca sene yaşamışız ee kafayada koymuşuz bide artık basit bi ameliyat haline gelmiş illa yaptırıcaz miks gibi olcaz bizde inşallah ama genede dualarımız seninle erkenden cagırırlar inşallahhhh

anlamadım nası yedin ameliyat paranı mı harcadın :18:
şimdi napıcan peki maddi anlamda rahatsındır umarım

cnm çok sağol cnm elbetteki olucaz allahtan bir mani çıkmazsa
ama dedim ya beklemek beni çok sıkıyor şimdi tel çalsa ameliyatınız şu güne kesin dese doktorum varya zil takıp oynamak ne demek kanatsız nasıl uçulur onu göstercem millete
hayırlıs diyip beklemedeyim duaların için sağol allahım inş kabul eder :26:
seninde inşallah ameliyat olup geldiğini görürüz burda sevincine ortak oluruz

ay ay ay inşallah yawww

gecenlerde bi hukuk bürosundan aradılar 2007den 95 tl borcum kalmış o olmuş 670tl onu yatırdım sonrada gittim alış veriş yaptımm napim uyuz oldum bulamadım parama uygun yer meğer varmıştı ben arastıramamışım sonrada dedim battı balık yan going 200tl falan kaldı üzerini tamamlıcam yakında inşallah (evde iş buldum :)) ameliyat olana kadar deniz yasağı koydum kendime yaza kadar kurtulmam lazım

ne hoşsun sen yaa
iyi etmişsin sefan olsunnn
sağlığın yerinde olsun da nasılsa parayı halledersin
bu arada ev de iş konusunu anlamadım
inşallah istediğin gibi yaza kadar olursun sende

evde yapılacak iş arıyordum buldum sonunda(tekstil temizleme ve fiyonk işi) yarısını ben biriktiririm yarısını eşimi yolarım artıkın

evde yapılacak iş arıyordum buldum sonunda(tekstil temizleme ve fiyonk işi) yarısını ben biriktiririm yarısını eşimi yolarım artıkın

sende bu neşe böyle güzel hayata bakış olduktan sonra sen istediğin herşeyi yaparsın ben eminim
inşallah istediklerin olduğunda sevincine bizde ortak oluruz bizle paylaş mutlaka

slm karamel. konuyla alakalı deyil ama sana bişey sorcaktım.özeline msj.yazamayorum.benim konu başlığımada sen artık yazmadığın için buraya yazmak istedim.sormak istediğim çocuk gelişimi bölümüne lisans mezunu olduğum için kayıt yaptıramıyorum.sende umut verici şeyler yazmışsın.beni rica etsem bu konu hakkında bilgilendirebilirmisn

cnm yazıyorum özeline

Bende devlet hastahanesinde yaptırıcam.uygun yapıyorlar hem paran sana kalıyor hemde psikolojin düzeliyor süper bence ama araştırmak lazım tabii

Bende devlet hastahanesinde yaptırıcam.uygun yapıyorlar hem paran sana kalıyor hemde psikolojin düzeliyor süper bence ama araştırmak lazım tabii

devlet hastanesi özellikle benim gibi küçük şehirlerde yaşayanlar için iyi bir seçenek
ama yinede iyice araştırmak lazım
sadece devlet ghastanesinde ameliyat olucam diye gözü kapalı ameliyata evet dememek lazım
umarım sizinde gönlünüzdeki olur ameliyatınızı olur aramıza dönersiniz

mrh arkadaslar iki haftadır sınavlarım oldugu için takip edemedim ameliyat ücretleri nasıl kocaelinde düsünen arkadaslarda vardı arastıran oldumu acaba

mrh arkadaslar iki haftadır sınavlarım oldugu için takip edemedim ameliyat ücretleri nasıl kocaelinde düsünen arkadaslarda vardı arastıran oldumu acaba

cnm kocaelide değilim ama daha önceden araştıran arkadaşları okumuştum
fiyatlar genelde 2000-3000 arası değişiyor
kocaelide olanlar eminimki yardımcı olacaklardır

Doktorun hakkında araştırma yaptıysan,güven uyandırdıysa tabi ki devlet hastanesinde ameliyat yaptırılır.İkinci kez hatta2,5.cu kez olmak niyetinde olduğum için ben de düşünüyorum devlet hastanesini.üniv. hastanelerinde meme büyütme olmasa da birçok ameliyatan çok memnun kalan duyduM.ancak ben henüz tavsiye edilen bir doktorla karşılaşmadım,bir de devlet hastanesinde bu tip bir ameliyat için nasıl kriterler arıyorlar araştırdınız mı?

cnm devlet hastaneleri artık eskisi gibi değil parasıyla ameliyat olabiliyorsun doktorlarla görüşüp karar veriyorsun
burda 1500e olanda var 2500 fiyat alanda (o ben oluyorum )
önemli olan doktoruna güven
yani yine doktor arıyoruz

Karamel nasıl sevindim bilemezsin:))))ben heyet vs gerekiyor diye biliyordum ya da işte zorunlu meme operasyonu gibi.en azından bu defa maliyeti biraz daha düşük olabilecek bu durumda,haftaya eski doktorumla randevum var,sonuç beni tatmin etmezse,üniv. hastanesinden iyi bir dr arayışına gireceğim,çok teşekkürler.

zeynepcim göğsü büyük olan bayanlar heyet raporuyla hiç para ödemeden ameliyat olabiliyorlar çünkü onların sırtında ve belinde problem oluşturabiliyor gereğinden fazla büyük göğüsler
biz silikonun parasını ve hastane masraflarını ödüyoruz istediğimiz hastanede ameliyat oluyoruz

1 hafta once arkadasım oldu orda asu hanım diye bi dr.a gogus altından yaptılar 260 cc cok guzel oldu ameliyattan 30 dk sonra kalkıp gezmeye sigara icmeye basladı 3500 tl odedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…