Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

izmir' de bu ameliyatı olan var mı arkadaşlar? hangi hastane ve ne kadar?

izmirde devlet hastanesinde olan var mı bilemiyorum ama miks ve gizeml arkadaşlar izmirde özel hastanede oldular doktorlarının ismini unuttum ama bir prof idi :78: eminim görünce yazacaklardır :KK16:

bayanlar ben hastanelerin çalışma şekillerini çok iyi bilmiyorum sorularıma gülmeyiniz lütfen :) devlet hastanesiyle üniversite hastanesi arasında ne gibi bir ücretlendirme farkı oluyor? Yani ücretlendirmede en çok özeller sonra üni. daha sonra devlet şeklinde bir sıralamamı yapabiliriz? ankarada hangi devlet hastanesinde meme büyütme yapılıyor? gazi ve hacattepeyi okumuştum forumda ama onlar üniversite hastanesine giriyorlar anlıycağınız benim biraz kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim :)

oturdum baştan sona üşenmeyip tüüüm yorumları okudum. bi ümitle girdim ama şimdi öyle ümitsiz ümitsiz kaldım. sakaryada oturuyorum burda yapan bir hastane var mı onu da bilmemekle birlikte yoksa bile kocaeli ve istanbulda da yaptırabilirim diye düşünüyorum ama tavsiye edilen bir yer bulamadım:KK14::KK14::KK14: en fazla 2500 verebilirim hadi zorlayıp belki 3000 ama daha fazlası çıkmaz napıcaz biz ya :KK14::KK14:

bayanlar ben hastanelerin çalışma şekillerini çok iyi bilmiyorum sorularıma gülmeyiniz lütfen :) devlet hastanesiyle üniversite hastanesi arasında ne gibi bir ücretlendirme farkı oluyor? Yani ücretlendirmede en çok özeller sonra üni. daha sonra devlet şeklinde bir sıralamamı yapabiliriz? ankarada hangi devlet hastanesinde meme büyütme yapılıyor? gazi ve hacattepeyi okumuştum forumda ama onlar üniversite hastanesine giriyorlar anlıycağınız benim biraz kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim :)

evet aynen dediğin gibi üniler devlet hastanelerinden daha pahalı devlet hastaneleri 1900-2500 arası üniler 3000-3500 arası değişiyor
kafan karışmasın bulunduğun yer neresi bilmiyorum ama sen üni yada devlet diye düşünme içine sinen doktor nerde sen ona bak :KK34:

oturdum baştan sona üşenmeyip tüüüm yorumları okudum. bi ümitle girdim ama şimdi öyle ümitsiz ümitsiz kaldım. sakaryada oturuyorum burda yapan bir hastane var mı onu da bilmemekle birlikte yoksa bile kocaeli ve istanbulda da yaptırabilirim diye düşünüyorum ama tavsiye edilen bir yer bulamadım:KK14::KK14::KK14: en fazla 2500 verebilirim hadi zorlayıp belki 3000 ama daha fazlası çıkmaz napıcaz biz ya :KK14::KK14:

cnm verebileceğin para ile devlet hastanesinde ameliyat olabilirsin
araştırman lazım mesela ben ıspartadayım burda herhangi bir tavsiye yoktu bulacağımada aslaaa inanmıyordum sonunda inanamadığım oldu doktorumu buldum
sende vazgeçme ayırdığın para devlet hastanesi için yeterli :KK34:

cnm devlet hastaneleri artık eskisi gibi değil parasıyla ameliyat olabiliyorsun doktorlarla görüşüp karar veriyorsun
burda 1500e olanda var 2500 fiyat alanda (o ben oluyorum :KK9: )
önemli olan doktoruna güven
yani yine doktor arıyoruz :KK34:
evet karamelciğimin dediği gibi doktorda bitiyo iş eğer bıçak parası falanda istenmiyorsa fiyat baya bi düşüyo mesela mentor marka protezi 950 tl ye aldım onu devlet karşılamıyo kalan parayıda hastane ücreti olarak alıyorlar:KK34:

mrhb arkadaslar protez gigi ek ücret gerektirmeyen ameliyatlar için ücret alınmıyormus devlette sanırım bilgisi olan varmı..

konu biraz geride kalmış bugün soran bir arkadaş vardı bu başlıktan istedikleri bilgileri alabilirler :KK16:
bide kızlar izleyebilenler şu anda kanal d de yarışan edanın göğüsleri sizce silikon mu öyle duruyor ama bi bakın bakalım izleyebilenler :KK34:

valla şu an büyüklük falan yok ortada minik bi çıkıntıdan ibaret biraz doku var işte doktorumda göğüs dokun çok yetersiz değil güzel bi sonuç alcaz merak etme dedi. boyum 1.80 omuzum dar geniş değil o yüzden 290 yada 300 dedi ben zateb büyük istemiyorum bu seferde çok iri yarı biri olurum. AMA DOKTOR AMELİYAT sırasında takıp çıkarıyormuş hangisi daha güzel durursa onu yerleştiryorum dedi.mentor firmasıyla doktor irtibata geçecek.4 şubatta arıcam siparişleri vercek işte :) hayırlısı bakalım:44:

merhaba yaptırdınmı silikonunu arkadaşım bende düşünüyorum nasıl bir duygu hissedebiliomusun dokunulduğunda çok merak ediyorum

merhaba yaptırdınmı silikonunu arkadaşım bende düşünüyorum nasıl bir duygu hissedebiliomusun dokunulduğunda çok merak ediyorum
ben ameliyat oldum canım 9 şubatta 2 ay 3 hafta oldu Allaha şükür kesinlikle protezi hissetmiyorum ve gayet de iyi yumuşadılar mesela masaj yaparken falan sıkıyorum bastırıyorum ama protezi hissetmiyorsun.içi jel dolgu zaten dikiş izleri olmasa varlıklarını bile unutucam:KK34:

toplam ne kadara mal oldu devlette mi yaptırmıştın... sevgilin farkettimi durumu anlaşılıomu yani silikon olduğu bende en cok ondan korkuorum :KK43:

toplam ne kadara mal oldu devlette mi yaptırmıştın... sevgilin farkettimi durumu anlaşılıomu yani silikon olduğu bende en cok ondan korkuorum :KK43:

cnm yağmur çok sık uğramıyor ben cvp vereyim sana :KK34:
bende devlette yaptırdım 2200 gibi bir ücret ödüyorsun
yağmur 1600 civarı ödedi ama ozaman euro biraz daha düşüktü şimdi yükseldiğinden bana biraz fazla tuttu ama sonuna kadar değdi doktorumdanda göğüslerimdende çok memnunum benim yarın 3 hafta olucak şimdiden yumuşamaya başladılar :KK17: erkek arkadaşa gelince benim eşim halinden gayet memnun :kk77: bence bu konuda şikayet eden çok az bulunur benim eskiden vıcık vıcık olan göğüslerimi ne o ne ben özlemicez buna eminim :78: allah pişman etmesin :26:
sormak istediğin olursa yazabilirsin hangi şehirde olduğunuda yazarsan aynı şehirdeki arkadaşlar yardımcı olurlar :KK71:

mrh karamelcim öncelikle gecmiş olsun hangi sehirde hangi hastanede oldun ameliyatını acaba ne kadar kaldın birde estetik ameliyatlarda protez ücreti haricinde ödenmiyor diye duymustum protez markasını kendinmi seciyorsun ayrıntılarını anlatabilirmisin karısık oldu biraz :26::KK71:

mrh karamelcim öncelikle gecmiş olsun hangi sehirde hangi hastanede oldun ameliyatını acaba ne kadar kaldın birde estetik ameliyatlarda protez ücreti haricinde ödenmiyor diye duymustum protez markasını kendinmi seciyorsun ayrıntılarını anlatabilirmisin karısık oldu biraz :26::KK71:

teşekkür ederim darısı başına inş :KK71:
cnm ben ıspartada oldum devlet hastaanesi dr.ufuk küçük doktorum
protez markası haricinde hastane masrafları var buda 500 ile 800 arası değişiyor
protez euro'ya göre değişiyor ben ameliyat olduğumda baya yüksekti hoş şimdide yüksek beklemek istemedim ve oldum bitti çok şükür
devlet hastaneleri kesinlikle kabul etmiyor bu ameliyatlarda herşeyi kendin karşılıyorsun
marka konusu benim doktorum mentor tercih ediyordu başka markada sorumluluk kabul etmedi ama istediğimi seçebiliyordum
mentor markaya dokununca hemen karar verdim diğerlerinin testerları bile okadar yumuşamışlardıki göze alamadım bide ben doktor araştırırken bir hastanın protezlerini mentorla değiştirmek istemesine şahit olunca riske atamadım ama tabiki istediğini seçersin medikalden kendin alıyor ödüyorsun onlar kocaman bir koli doktora getiriyorlar içinden sana uygun olanı ameliyat sırasında alınıyor kalanları iade ediliyor :kk77: okadar inceledimki ameliyathanede :KK9: neden bukadar çok prtez geldi diye :KK17:
sen hangi şehirdesin bu arada :44:

unutmuşum :KK17: ameliyat sonrası bir gece kaldım ama öncesindeki gecede hastanedeydim evim hastaneye uzaktı sabah çok erken alıcaklarından arkadaşımla hastane rahattı baya hiç yabancılık çekmedik hemşireler hastalar derken zaten sabah olmuştu biz eğlendik yani :KK9:
hee unutmadan benim fiyata bu ekstra kalınan gecede dahil sen bir gece kalırsan fiyat düşer :KK76:

cok sagol tatlım ben kocaelindeyim protez markası olarak bende mentor düsünüyorum benim diklestimede olması gerekir sanırım gögüs ucu istiyorum alt kesi olmadan fazla sarkma yok :KK50: sende diklestirme yapıldımı bu konuyu esime de acmadım hiç nasıl ikna edicem bilmiyorum hayır güzel falan der ama kararlıyım :63:

cok sagol tatlım ben kocaelindeyim protez markası olarak bende mentor düsünüyorum benim diklestimede olması gerekir sanırım gögüs ucu istiyorum alt kesi olmadan fazla sarkma yok :KK50: sende diklestirme yapıldımı bu konuyu esime de acmadım hiç nasıl ikna edicem bilmiyorum hayır güzel falan der ama kararlıyım :63:

cnm burda kocaelinde olan arkadaşlar vardı görürlerse yardımcı olurlar
dikleştirme olup olmamasına doktorun karar verir ama dikleştirme olucaksa kesi yeri zaten ya lolipop şeklinde yada t şeklinde oluyor :26: bildiğim kadarıyla
bende sarkma yoktu sadece üstler boşalmıştı emzirmeden dolayı dikleştirmeye gerek kalmadan dual plane yöntemiyle füze gibi oldular :78: umarım sanada gerek kalmaz bazen biz sarktı zannederken aslında yalancı sarkma denen olay oluyor üstler boşaldığından sarktığını düşünüyor olabilirsin bende sadece üstler boştu
eşlere gelince benim eşimi ikna etmem bir senemi aldı geçen sene olucaktım ama istemedi ben bu haliyle seviyorum ne gerek var alla allaa nidaları hala kulağımda :KK9: şimdi halinden çok memnun sanki o sözleri söyleyen o değil :kk77: sende kafana koyduysan eşini ikna edersin biz kadınlar yeterki isteyelim :KK19: sen mutlu olacağın şeyi yap inşallah seninde burda ameliyat sonranı konuşuyor oluruz :KK70:

Doktorları özel haastane, devlet hastanesi diye ayırmayın arkadaşlar gereksiz ünlü, ve gerekli ünsüz diye ayıralım... Devlet hastanelerinde estetik oluyor ücretide doktoruna bağlı sanıyorum ..

Denizlide üniversite hastanesinde 3.500 dediler :S

cnm üniversite hastaneleri genelde aynı fiyatı veriyor 3000-3500 arası ama ben her zaman diyorum siz doktorunuza odalanın ben öyle yaptım allahım pişman etmesin çok memnunum :KK16:
doktorum başka hastanede olsaydı bende o hastanede ameliyat olurdum :KK34:

X