Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

ben 4 gün fena ağrı çektim sonra ağrı bitti sadece basınç vardı bide düşeceker hissi 10 gün sonra basıncada alıştım sonra sadece sabahları kalktığımda yada uzun süreli yatıp kalktığımda basınç hissediyordum
ben 4 günden sonra dışarı çıktım ama uzun süreli dolaşamadım işim olduğunda hallettim yanımda hep birisi vardı tabi
şimdi 1 ayı geçti sanki bunları hiç yaşamamışım gibi hissediyorum tabi ilk zamanlarda oturur gibi yatmayı ihmal etmiceksin benim arkamda 6 yastıkla yattığımı hatırlıyorum daha doğrusu oturduğumu
bu anlattıklarım kişiye göre değişiyor tabiki benim protez biraz yüksek olduğundan dolayı fazlaçekmiş olabilirim
ama şukadarını söyliyim 4 günden sonra ağrım hiç olmadı dışarı çıkabilirdim ama kendime güvenemedim fazlaca dinlendim :82:
birde şu var ne kadar sorarsan sor ameliyat sonrası bu okuduklarının hepsini unutuyorsun o yüzden doktorunuzu bulun ve ameliyatınızı olun gelin sonrasında her sorunuz cvp bulacaktır

tesekkürler canım her soruma ilgilenip cevap verdiğin için

rica ederim cnm elimden geldiğince yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
ameliyat öncesi bende arkadaşlara çok sordum allah razı olsun hepside bıkmadan usanmadan yanıtladılar

ozımelıs tesekurler cvp ıcın cok mutlu oldum gorunce umarım amelıyatın iyi sorunsuz gecer cok uzun bir sre kalmamıs 14 temmuz umarım o gne dek bende gün almıs olurum, henuz ozelden mesaj atamıyorum yenı uye oldugum ıcın arada sırada ugrarsan burdan yazısırsak cok sevınıcem 2000 tl de ayrıca uygun geldı bana ıst a gore, kardesınde aynı doktora amelıyat olup memnun kalmıs sanırım cok sevındım darısı basımıza:)

canım ben normalde hergun gırıyorum bı kontrol edıp cıkıyorum.buradan yaz ozaman ben bakarım buralara.amelıyattan sonra topik acarım belkı oradan yazarım detayları...

bende işimden dolayı hergun gecelerı gırebılıorum hergun takıp edıcem yazdıklarını cok tesekkuler ayrıca ozelden yazdıgın yardımlardan ıcınde tesekkurler cok mutlu ettın benı:)

Merhaba, ben de bu ameliyatı çok istiyorum ve yazdıklarınızın hepsini okudum. Özelden mesaj atamadığım için ark olarak ekledim. Kabul ederseniz çok sevinirim. Fotolara bakmak, karar verip uygulamak istiyorum istiyorum artık..
Sevgiler..

rica ederım canım ne demek

nolur topik aç olunca =) bende hakan beye yaptırmak istiyorum en içime sinen o oldu kendisiyle bi görüşmem olmadı ama yazılanlardan bile çok güven verici biri olduğu belli. sende olunca bizi daha da bilgilendirirsin. teeee sakaryadan gidicem yani oralara

tmm canım inş ameliyatı oluyumda topik acarım buradanda yazarım actıgım lınkı.ayyy bu 1 ay gecermı bılmıyorum.
hakan bey cok ilgili bır dr.gecen hafta, gun almaya gıttım.önce muayene ettı tabı.hatta turkıye de mentor markassını en çok kullanan DR lar arasında oldugu için mentor fırması ona jest yapmıs deneme urunlerı yollamıs.bir tşört gırdırttı bana sonra o deneme urunlerınden 275 ve 300 cc denedı nasıl olmasını ıstedıgıme karar vermem acısından faydalı oldu.tabı ekledı muhım olan dokunun olması ona amelıyatta karar verıyoruz dedı.
dedıgım gıbı kardesımın amelıyatıda guzel gectı oyuzden belkı cok guvenıyorum.adamın muayenesını de bos bulmak mumkun degıl zaten.işinde iyi bellıkı bukadar tercıh edılıyor...

Son düzenleme:
rica ederim cnm elimden geldiğince yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
ameliyat öncesi bende arkadaşlara çok sordum allah razı olsun hepside bıkmadan usanmadan yanıtladılar

Çok teşekkür ederim eklediğiniz için. size bazı sorularım olacak özelden yazamıyorum henüz. Kaç beden kullanıyorsunuz çamaşırınızı ve operasyon sonrası hangi özellikte çamaşır kullanmak gerekiyor?

rica ederim
ameliyat sonrası sporcu sütyeni kullanmanız gerekiyor,süreyi doktorunuz belirliyor benim doktorum 3 ay takmamı istedi bazı arkadaşlara 2 ay yada 1 ay takmalarını istiyor
ameliyat öncesi b cup kullanıyordum diğer bi değişle 80 beden oluyor sanırım ama 80 bedenin kap kısmı oluyordu alt tarafı bol geliyordu cup ölçülerinden haberim olmadığından ozamanlar öyleydi şimdi 75 c dolu dolu oluyor bazı markalarda d cup oluyor sanırım bunlardı soruların

Merhba canım.yakın bir arkadaşım ç.kale devlet hastanesinde 1.500 tl gibi bir ücrete estetik dr.'una ameliyat oldu ve sonuçtanda gayet memnun.

ohhh ne güzel ya ,bende yaptırmak istiyorum tıp fakültesinde yaptırabilirm o zamannasıl şikayteçimisiniz

Merhaba.özelden msj atmışsın bana.anca gördüm kusura bakma:)arkadaşım çanakkale devlet hastanesi plastik cerrahi dr.ragıp onat'a oldu ve gerçekten çok memnun.290 cc, mentor marka,kas altına,göğüs altı kesisiyle oldu ameliyatını.darısı senin de başına inş canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…