üniv hastanesinde doc dr hakan agır'a mesaj gönderdim 10 gündür cevap alamadım devlet hastanesinden randevu almayı düşünüyorum forumda hakan beye burun estetiği olan arkadaş vardı ücretide 1250 lira gibi bişeydi gögüs estetiğindede protez ücreti olur artı olarak sanırım :26: karamel agrıların kac günde azaldı acaba normal hayatına ne zaman dönebiliyorsun
tesekkürler canım her soruma ilgilenip cevap verdiğin için
hangi şehirde devlet hastanesinde yaptırıcaksınız acaba yazarmısınız
cnm ozimelis konyada hakan çepniye ameliyat olucak sanırım numune hastanesinde doktoru gelince ayrıntıları yazar sana çok sık uğrayamıyor
bende hakan cepni düşünüyorum,detaylı bir sekılde konusabılsek henüz tam anlamıyla konusamadık doktor beyleozımelıs olduktan sonra sonucu cok merak ediyorum, umarım kısa zamanda ugrar
canım hakan beyle 2000 tl ye anlastık.kardesım 3 ay önce ona yaptırdıgı için rahatlıkla ona gıdıcem.temmuz 14 ta allahın ıznıyle amelıyata gırııcem.eger sormak ıstedıgın bısey olursa özelden yaz.ozaman daha erken gorururm msnye mail geldıgı ıcın...
ozımelıs tesekurler cvp ıcın cok mutlu oldum gorunceumarım amelıyatın iyi sorunsuz gecer cok uzun bir sre kalmamıs 14 temmuz umarım o gne dek bende gün almıs olurum, henuz ozelden mesaj atamıyorum yenı uye oldugum ıcın arada sırada ugrarsan burdan yazısırsak cok sevınıcem 2000 tl de ayrıca uygun geldı bana ıst a gore, kardesınde aynı doktora amelıyat olup memnun kalmıs sanırım cok sevındım darısı basımıza:)
bende işimden dolayı hergun gecelerı gırebılıorum hergun takıp edıcem yazdıklarını cok tesekkuler ayrıca ozelden yazdıgın yardımlardan ıcınde tesekkurler cok mutlu ettın benı:)
merhaba
evet dual plane uygulandı bana
kesi yeri benim tercihim doğrutultusunda meme altı yapıldı ben çok araştırdım ve iki sene sonra izlerin ne durumda olduğunu canlı canlı görünce meme altı tercih ettim
meme ucu kesisi yapıldığında iz sütyen içinde kalıyor ancak eşin gibi çok yakından görebilecek biri çok incelerse anlayabilir bence
bana 300cc takıldı büyük durmasının sebebi raund yüksek profil kullanılması ve daha önceden göğüs dokumun olmasıprotezim mentor
arkadaşlık isteğini kabul ediyorum istersen fotolara bakabilirsin
rica ederım canım ne demek
nolur topik aç olunca =) bende hakan beye yaptırmak istiyorum en içime sinen o oldu kendisiyle bi görüşmem olmadı ama yazılanlardan bile çok güven verici biri olduğu belli. sende olunca bizi daha da bilgilendirirsin. teeee sakaryadan gidicem yani oralara
rica ederim cnm elimden geldiğince yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
ameliyat öncesi bende arkadaşlara çok sordum allah razı olsun hepside bıkmadan usanmadan yanıtladılar
Çok teşekkür ederim eklediğiniz için. size bazı sorularım olacak özelden yazamıyorum henüz. Kaç beden kullanıyorsunuz çamaşırınızı ve operasyon sonrası hangi özellikte çamaşır kullanmak gerekiyor?
bayanlar ben devlet hast oldum 2000 tl ikinci ameliyatım hiç sorun olmadı ilkini bir prof yapmıştı ikinzisini uzman yaptı muteşem diyebilirm ankaradayım