izmir' de bu ameliyatı olan var mı arkadaşlar? hangi hastane ve ne kadar?
bayanlar ben hastanelerin çalışma şekillerini çok iyi bilmiyorum sorularıma gülmeyiniz lütfen :) devlet hastanesiyle üniversite hastanesi arasında ne gibi bir ücretlendirme farkı oluyor? Yani ücretlendirmede en çok özeller sonra üni. daha sonra devlet şeklinde bir sıralamamı yapabiliriz? ankarada hangi devlet hastanesinde meme büyütme yapılıyor? gazi ve hacattepeyi okumuştum forumda ama onlar üniversite hastanesine giriyorlar anlıycağınız benim biraz kafam karıştı yardımcı olursanız sevinirim :)
oturdum baştan sona üşenmeyip tüüüm yorumları okudum. bi ümitle girdim ama şimdi öyle ümitsiz ümitsiz kaldım. sakaryada oturuyorum burda yapan bir hastane var mı onu da bilmemekle birlikte yoksa bile kocaeli ve istanbulda da yaptırabilirim diye düşünüyorum ama tavsiye edilen bir yer bulamadımen fazla 2500 verebilirim hadi zorlayıp belki 3000 ama daha fazlası çıkmaz napıcaz biz ya
evet karamelciğimin dediği gibi doktorda bitiyo iş eğer bıçak parası falanda istenmiyorsa fiyat baya bi düşüyo mesela mentor marka protezi 950 tl ye aldım onu devlet karşılamıyo kalan parayıda hastane ücreti olarak alıyorlarcnm devlet hastaneleri artık eskisi gibi değil parasıyla ameliyat olabiliyorsun doktorlarla görüşüp karar veriyorsun
burda 1500e olanda var 2500 fiyat alanda (o ben oluyorum)
önemli olan doktoruna güven
yani yine doktor arıyoruz
valla şu an büyüklük falan yok ortada minik bi çıkıntıdan ibaret biraz doku var işte doktorumda göğüs dokun çok yetersiz değil güzel bi sonuç alcaz merak etme dedi. boyum 1.80 omuzum dar geniş değil o yüzden 290 yada 300 dedi ben zateb büyük istemiyorum bu seferde çok iri yarı biri olurum. AMA DOKTOR AMELİYAT sırasında takıp çıkarıyormuş hangisi daha güzel durursa onu yerleştiryorum dedi.mentor firmasıyla doktor irtibata geçecek.4 şubatta arıcam siparişleri vercek işte :) hayırlısı bakalım:44:
ben ameliyat oldum canım 9 şubatta 2 ay 3 hafta oldu Allaha şükür kesinlikle protezi hissetmiyorum ve gayet de iyi yumuşadılar mesela masaj yaparken falan sıkıyorum bastırıyorum ama protezi hissetmiyorsun.içi jel dolgu zaten dikiş izleri olmasa varlıklarını bile unutucammerhaba yaptırdınmı silikonunu arkadaşım bende düşünüyorum nasıl bir duygu hissedebiliomusun dokunulduğunda çok merak ediyorum
toplam ne kadara mal oldu devlette mi yaptırmıştın... sevgilin farkettimi durumu anlaşılıomu yani silikon olduğu bende en cok ondan korkuorum
mrh karamelcim öncelikle gecmiş olsun hangi sehirde hangi hastanede oldun ameliyatını acaba ne kadar kaldın birde estetik ameliyatlarda protez ücreti haricinde ödenmiyor diye duymustum protez markasını kendinmi seciyorsun ayrıntılarını anlatabilirmisin karısık oldu biraz :26:
cok sagol tatlım ben kocaelindeyim protez markası olarak bende mentor düsünüyorum benim diklestimede olması gerekir sanırım gögüs ucu istiyorum alt kesi olmadan fazla sarkma yoksende diklestirme yapıldımı bu konuyu esime de acmadım hiç nasıl ikna edicem bilmiyorum hayır güzel falan der ama kararlıyım
Denizlide üniversite hastanesinde 3.500 dediler :S