İlk doğumunu özelde sezaryen ile yapmış ve yeniden hamile olan bir anneyim. Benim vajinal doğum fobim vardı ve bir türlü yenemedim, o yüzden özele gittim tek sebebi buydu. Ha biraz daha sebebi var devlette ebe doğum yaptırır zorunlu kalmadıkça Dr gelmez doğuma bakmaz odalar ikişer kişilik vs. Özelde tek kişilik, odamı süsledik çalışan sağlık personelleri çok nazikti, doktorum keza öyle. Ama şu haberler benim kafamı öyle kurcaladı ki iyi ki dedim bize denk gelmemiş yavrum yanımda, biz de olabilirdik falan. O zaman patlasaydı bu olaylar o korkuyla gider fobi mobi dinlemez devlette doğururdum. Şimdi ilki sezaryen olduğu için mecbur bu doğumum da sezaryen olacak nerede doğurursam doğurayım o konuda içim rahat. O yüzden devlet hastanesini tercih edeceğim. Hem ne diye para vereyim bir de bu var. İyi ve güvenilir bir özel hastane nasıl olur bilsem, guvensem yine özel tercih ederdim belki. Sezaryen doğumumu yaptıran doktorum artık muayenehane açmış doğum yaptırmıyormuş yine giderdim ona yoksa.