Devlet Hastanesinde Silikon Taktırılır mı ?

Merhaba canim,
Ben yakinda ameliyat olucam,eger azicik daha sabredebilirsen sana uzunnnnnn uzunnnnnn yazarim..

Sanko hastanesinde 3.5 milyara yapıyolar devlet hastanesi daha uygundur diye düşünüyorum fiyat öğrenmem lazım

netten teli alıp hastaneyi ara istersen.. Antepte birde yaşam hastanesi var rda estetisyen var cnm.. Burda onu övüyolar.. Deva ve yaşamı arayabilirsin

teşekkürler en kısa yamanda ararım umarım yaptırıp memnun kalanlardan da yorum alırım

merhaba arkadaslar uzun süredir giremiyorum bugün devlet hastanesinde bir doktora gittim görüsmek içinprotez ameliyatlarını yapmadıklarını söyledi devlet hast yapılmıyor siz genede arastırın dedi resmen kadın izmittekiler bilir derince devlet hast kücükde degil ama neden böyle oldugunu anlayamadım

kızlar cok uzun zamandır yazamıyorum buraya oncekı yazdıklarımı okuyanlar bılır ıstanbuldakı tum devlet hastanelırle gorustugumu ve uygun bı yer bulamadığımı. bu yuzden bı suredır para bırıktırıyorum boğaziçi tıp merkezınde eylul basında göğüs büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum. orda amelıyat olanlar varsa doktorunun adını memlun kalıp kalmadıklarını ve ödeme koşullarını (taksıt vs.) yazarsa çok sevinirim. birde amelıyat olan arkadaslar ne kadar surede ıyılestıklerını yazsın lütfen 1 ay ıcınde ıyılesmem gerekıyor okula baslaabılmem ıcın. cok sey ıstedım farkndayım ama yardımlarınızı beklıyorum:26:

Son düzenleme:
devlet hastanesınde taktırdım geldım.dun taburcu oldum.hersey sımdılık yoluda.darısı basınıza mıllet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…