Valla bizim buralarda hiçbir okula 3000 lirayla gonderemem önce okullarin istedigi fiyatları normale ceksinler tamam robert kolejine gönderelim demiyorum ama en uygun okul 25 bin lira iki çoçuk okutuyorsun 6000 tl ile iki çocuğu ozele yollayamam
canım 5 ile 9 u arasında tercih sayfası açılcakmış ayın 10 unda belli olcakmış, başvuran herkese çıktı diye yazıyordu gazetedeOkullarin isimleride aciklandi.peki tercihimizi nasil yapicaz acaba
burada özel bir anaokul var yıllık 5 bin..sanmıyorum indirim yapılmıyordur araştırmadım..oğlumuz 4 yaşında bu sene göndermiycem zaten kredi ödediğimiz için özele gönderemeyiz..ama eltimin ve görümcemin çocukları ana okulundan orta sna dek özelde okudular..bu sene büyük olan izmirde ikinci öğretim kazandı ikinci denemesi..erkek kardeşim devlette okudu oda 4 yıllık ünüversite bitirdi..aslında birazda çocuk ta bitiyor olay ve anne baba ilgisi..özelin mutlaka katkısı vardır ama çok büyük değil bence..ya canım bence anaokulu için 4.5 yaş gayet uygun, okul güzelse ingilizce veriyorlarsa hiç düşünme derim, çünkü şu an o o kadar zeki ki verseler herşeyi öğrenir, mütiş bi öğrenme kapasitesine sahip şuan zaten o yüzden 7 çok geç diyorlar zaten yaşı gereğide sosyal ortamda olmalı artık, tabii bu benim nacizhane tavsiyem
evet seneye ilkokul için erken olabilir ama ben anaokulu için konuştum
benim oğlum ortaokula başlıcak canım, teşviğe bu sebeble başvurmuştuk, zaten okula kayıt ettirmiştik biz teşvik alırsanız ödeme planı ona göre değiştiririz demişlerdi, bakalım nasıl olcak
gönlünce olur inşallah chesscim..tek çocukmu..tek çocuk yetiştirmek zormu..ya canım bence anaokulu için 4.5 yaş gayet uygun, okul güzelse ingilizce veriyorlarsa hiç düşünme derim, çünkü şu an o o kadar zeki ki verseler herşeyi öğrenir, mütiş bi öğrenme kapasitesine sahip şuan zaten o yüzden 7 çok geç diyorlar zaten yaşı gereğide sosyal ortamda olmalı artık, tabii bu benim nacizhane tavsiyem
evet seneye ilkokul için erken olabilir ama ben anaokulu için konuştum
benim oğlum ortaokula başlıcak canım, teşviğe bu sebeble başvurmuştuk, zaten okula kayıt ettirmiştik biz teşvik alırsanız ödeme planı ona göre değiştiririz demişlerdi, bakalım nasıl olcak
tam tersi canım bence çok kolay, tabii ben öyle düşünüyorumgönlünce olur inşallah chesscim..tek çocukmu..tek çocuk yetiştirmek zormu..
başvuran 4 bin 361 okuldan 4 bin 1'inin destek alacağı yazılmıştı gazetede doğa kabul edilmemişte olabilirbizede çıktı ama maalesef okulumuz başvurmamış sinir oldum.Listede doğa kolejleride yok. onlarda başvurmamış galiba. ne saçmalık .kazandığımız halde okulun işgüzarlığından bursu alamayacağız.