hayırlısı olsun canım, şuan hala tercih düzenleyebilir konumdasın değil miben biraz önce tercihimi yaptım.sayhadav sorun vardı heralde.hepimize hayırlı olsun
bende yaptım canım, tek okul seçtik, okulda açıklama yapmış kontenjanımız yok zaten doluyuz diye bakalım, olsa da o okula gidecek olmasadaBen bulunduğumuz ilçede kreşe giden oğlumu aynı okulun anaokuluna yazdıracaktım zaten ilçede başka özel okul olmadığından başka tercih yapamıyorum. Ama hala tercih düzenlemeye müsait, tercihimi kaydeti seçtiğim halde tekrar giriş yaptığımda değişikliğe müsade ediyor.Sen yapabildin mi chess
canım yardımcı olmak isterdim ama bilmiyorum, şu yazı dikkatimi çekti, pek anlamadım ama artık sen kendin okuyup değerlendir. Sanırım ikincil başvurular 8 eylülde sanırım o zaman başvuru ekranı açılcak benim anladığım bubaşvuru süresi uzatılmış sanırım.. e-okul üzerinden başvurabilirsiniz diyorlar ama bir türlü bulamadım. başvuran arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatabilir mi?
canım yardımcı olmak isterdim ama bilmiyorum, şu yazı dikkatimi çekti, pek anlamadım ama artık sen kendin okuyup değerlendir. Sanırım ikincil başvurular 8 eylülde sanırım o zaman başvuru ekranı açılcak benim anladığım bu
http://ookgm.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2014_09/04045534_eitimretimdestei.pdf
bizde ookgm.meb.gov.tr den başvurmuştuk yanlış hatırlamıyorsam başvuru için link vardı
canım biz kendi okulumuzun müdür yardımcısına gitmiştik, yani ilkokulumuzun, oğlum orta 1 için başvurdu, puanlamayı falan o yapmıştı, daha doğrusu yapmış eşim gitmişti o yüzden tam detay bilmiyorum bence sen de pazartesi müd yard a danışçok sağol chess'im, peki başvurmadan önce okul müdürlüğüne dilekçe falan verdiniz mi?
canım biz kendi okulumuzun müdür yardımcısına gitmiştik, yani ilkokulumuzun, oğlum orta 1 için başvurdu, puanlamayı falan o yapmıştı, daha doğrusu yapmış eşim gitmişti o yüzden tam detay bilmiyorum bence sen de pazartesi müd yard a danış
Evt canim aynen.acikgozluluk yapiyorlar simdi.bende bugun gittim konusmaya mudurle.simdi ilk aya ozel indirimli fiyat ssoyledi.yeni gelenlerede normal fiyati aylik 600tl diyo,devlet yardimiyla 300tl diyo.ama onceden normal fiyati 300tlydi ztn.valla resmen ticarethane .ama suan yapicak baska biseyimiz yok.oglumda bukdr heveslendi .kayidini yaptirdik artik pazartesi baslicak hayirlisi olsun ins.memnun kalmazsak nakil yapilabiliomus baska okula onuda bugun ogrendik
Bu teşvik işi resmen bir saçmalığa döndü.
Tanıdığım çok çok iyi gelirli aileler bu teşvik için çocuklarının özeldeki kaydını devlete aldırıp başvurmuş ve onlara bile çıkmış.Aldıkları teşvikle gidip tekrar aynı okula kayıt yaptırmışlar.
Devlet okullarında perde yok, spor salonu yok, kadrolu temizlikçi yok, ama özel okula giden fabrikatör çocuklarına 3.500 lira yardım var, üstelik bu yıl özeldeki çocukların kitaplarınıda devlet karşılayacakmış.
Yok , yok bu ülkede eğitim sistemi tamamen çöktü.