özel okul teşviği yıllık 3000 tl gibi bir rakam. aslında yapılan devletin yükünü azaltmaya çalışmak. bir öğrencinin devlete yıllık maliyeti karşısında çüzi bir rakam(öğretmen, müdür, hizmetli vs. maaşı+kırtasiye giderleri+okul kira bedeli ve sayamadığım pek çok maliyeti var öğrencinin devlete). lütfen bu teşviki sanki özel okula giden çocuğa devletin imkanları haksız yere çarçur ediliyormuş gibi algılanmasın.çok merak ediyorum devlet okullarında okuyan kışın yırtık ayakkabıyla montsuz çantasız okula gitmek zorunda kalan fakirlere neden yardım edilmiyor yazık valla
valla canım yıllık 16 bin tl özel okul ücreti veren bir ailenin o 3000 bin tl ye ihtiyacı yoktur değilmi yani bence haksız yere çarçur ediliyorözel okul teşviği yıllık 3000 tl gibi bir rakam. aslında yapılan devletin yükünü azaltmaya çalışmak. bir öğrencinin devlete yıllık maliyeti karşısında çüzi bir rakam(öğretmen, müdür, hizmetli vs. maaşı+kırtasiye giderleri+okul kira bedeli ve sayamadığım pek çok maliyeti var öğrencinin devlete). lütfen bu teşviki sanki özel okula giden çocuğa devletin imkanları haksız yere çarçur ediliyormuş gibi algılanmasın.
valla canım yıllık 16 bin tl özel okul ücreti veren bir ailenin o 3000 bin tl ye ihtiyacı yoktur değilmi yani bence haksız yere çarçur ediliyor
tenezzül etmiş olsalar dahi daha zor durumda olan öğrenciler varzaten bu iş dersaneden dönen kolejlere yada küçük kolejlere yatırım yapmak ıcın. Büyüklerin bicogu hem kabul etmıyor hemde dediğiniz gibi o ınsalnar 3000 tl yemı tenezzül edecek ?
Tüm kolejlere varmı başvuru hakkımız acaba ? yada bunların bir listesi varmı ?
valla canım yıllık 16 bin tl özel okul ücreti veren bir ailenin o 3000 bin tl ye ihtiyacı yoktur değilmi yani bence haksız yere çarçur ediliyor
ooo baya bilenmişsiniz bu duruma dişinden tırnağından arttırarak vergisini ödeyende var zaten bu konuda genelleme yapılmadı fakat nedir bu hep bana hep bana insan oğlu gerçekten bu kadar doyumsuz mu araştırılsın madem kim ihtiyac sahibiyse ona verilsin normalde zaten ihtiyacı olmayanlar bu yardıma daha çok rağbet gösteriyor150.000 tl lik arabayla gezip, çocuğunu devlet okulunda okutan da, dişinden tırnağından arttırıp çocuğu için fedakarlık yapıp özel okula gönderen de var. peşin hükümlü olmamak lazım. Ayrıca ben çocuğumu özel okula gönderiyorum diye devlet okuluna gönderen ailenin devletçe ücretsiz karşılanan haklarından niye mahrum bırakılayım. bence asıl haksızlık devlet okullarında ücretsiz kitap defter, tablet dağıtılırken diğerlerine üvey evlat muamelesi yapılması. biz vergilerimizi öderken çocuklarımız devlet okuluna gitmiyor diye herhangi bir indirimden de faydalanmıyoruz. ihtiyacı olan devlet okullarına tabiki yardım yapılsın. söylemek istediğim devlet okullarına giden ailelerin hepsi özel okula gidemeyecek ailelerin çocuğu değil bu ülkede. devlet okulu= düşük gelirli aile değil.
Duygu sömürüsü yapmayın hanımefendi, okuduğunuzu anlıyor iseniz yazdığınız cevabın benim yazdıklarımda alakası yok! Devlet okuluna giden her çocuk yırtık ayakkabı ve montsuzmu? Emrah filmine çevirip demogoji yapmayın. Aç gözlü, doyumsuz diye saldırmadan önce durup bir düşünün. Lafım ihtiyacı olana değil ama devlet okulunda, hatta sizin çocuğunuzun sınıfında kirada evleri olan lüx otomobillerle gezen hiç yok. Devlet okulları hep Darülaceze değil mi? Özel okullara gidenler de hep para babası...ooo baya bilenmişsiniz bu duruma dişinden tırnağından arttırarak vergisini ödeyende var zaten bu konuda genelleme yapılmadı fakat nedir bu hep bana hep bana insan oğlu gerçekten bu kadar doyumsuz mu araştırılsın madem kim ihtiyac sahibiyse ona verilsin normalde zaten ihtiyacı olmayanlar bu yardıma daha çok rağbet gösteriyor
kim yiyorsa afiyet olsun devlet okuluna giden çocuk bedava kitap alıyor montsuz yırtık ayakkabıyla okula gitsede bişey olmaz bu zihniyeti alkışlıyorummmm
haklısınız para benim cebime girecek değilmi ilahi sizDuygu sömürüsü yapmayın hanımefendi, okuduğunuzu anlıyor iseniz yazdığınız cevabın benim yazdıklarımda alakası yok! Devlet okuluna giden her çocuk yırtık ayakkabı ve montsuzmu? Emrah filmine çevirip demogoji yapmayın. Aç gözlü, doyumsuz diye saldırmadan önce durup bir düşünün. Lafım ihtiyacı olana değil ama devlet okulunda, hatta sizin çocuğunuzun sınıfında kirada evleri olan lüx otomobillerle gezen hiç yok. Devlet okulları hep Darülaceze değil mi? Özel okullara gidenler de hep para babası...