• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devam eden ilişkim hakkında dertleşmek istiyorum

aglayan_yildiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
11
23
3
29
Merhaba sevgili forum sakinleri. Bir konuyu ararken denk geldiğim bu sayfaya ara bakar güzel yorumlarınızdan istifade ederdim. Bugün de kendim için bir konu açmak varmış kaderde. Umarım kimse hor görmez.

Yaklaşık 2 senelik bir ilişkim var. Uzak mesafedeyiz ancak aynı iş yerine bağlı çalışıyoruz bu sebeple bazen o geliyor bazen ben gidiyorum (onun evi müsait olduğu için çoğunlukla ben) görüşüyoruz. İlk başlarda gerçekten her şey çok güzeldi, onunla tanıştığımda hayatımda uzun süredir kimse yoktu ve bir ilişki de düşünmüyordum kimseyle. İş vesilesiyle tanıştık sonra sohbetimiz çok sardı. Onunla yeniden çocuklaştığımı eğlendiğimi belki uzun zaman önce hayatın hengamesinden unuttuğum ufak tefek mutlulukları tekrar hatırladığımı fark ettim. Çekincelerim olsa da onla konuşmak beni çok mutlu ettiği için yola başladık.

Bir kaç ay sonra çok sevdiğim birinci dereceden yakınımı kaybettim ve bu süreç psikolojik olarak çok yıkıcı oldu. Çok acı çektim ama hala hayret ettiğim bir şekilde ayakta kaldım. İşime sarıldım çünkü işimi çok seviyorum ama bir yandan büyük bir boşluk hissim de vardı. Depresyondu belki de.

Bu sürede yanımda oldu hakkını yiyemem, başta da beni çok seviyor hep içten yaklaşıyor kıyamıyordu. İnce düşünür hediye alırdı üzmezdi severdi.

Geldiğimiz noktada aradan geçen zamanda bazı konular bizi çok yıprattı. Onun açısından konuşuyorum:

• iş yerindeki sorumluluğum görev gereği ona göre daha fazla, daha yoğun çalışmam ve yas döneminde iş yerinde sorunların büyümesi beni çok mahvetmişti. Derdimi ona döküyordum onu çok bunalttı bu durum.

• spor yapmamamdan pek evden çıkmamamdan şikayetçiydi. bunların hiç birini kendisi de yapmıyordu.

• kavgalarımız esnasında bazen çok kırıcı lafler edip üzmüştüm. çok özür diledim telafi için her şeyi yaptım ve davranışımı düzelttim ama sürekli hatırlatma yapıyor. kendi bin beter ters davranıyor ama keşke o ilk kırmızı çizgiyi geçmeseydim.

benim açımdan bunaltıcı noktalar:

• eskisi gibi sevgisini hissettirmeyi geçtim sürekli terslemesi, ciddiye almaması, gamsız tavırları. işlerini tamamlayınca direk oyun oynuyor saatlerce başka hiçbir şeyle ilgilenmiyor.

• terslemesine rağmen sen öyle algılıyorsun demesi.

• ufak da olsa bir derdimi anlatamayışım. hemen sıkılıp terslemesi takma vs diyip susturmqya çalışması

• ufak da olsa incelik yapmaması. yanına gittiğimde yemek yapmaya çalışıyorum ama bazen işim çok yoğun oluyor yetişemiyorum. dışarıdan ısmarlamak zorunda kalıyoruz ve 1-2 kez hariç sürekli benim kartımdan çekiyoruz. bi kere de sana çok yüklendi demiyor. evde sürekli bulaşık temizlik halletmeye çalışıyorum eline sağlık demiyor. yardım teklif etmiyor. oturup oyun oynuyor gücüme gidiyor.

• param bitti diyor ama buna inanmıyorum. para sıkıntısı yaşayabilir ikimiz de maaşla çalışan insanlarız şartlar belli ama sürekli bana yüklenmek ne kadar adil.

bu iklimde bu durumda neden ayrılmıyorsun diyeceksiniz belki veya kızacaksınız. ama inanın doğru analiz yapamıyorum bu analizi yapacak kadar tecrübem de yok ki yaşım ufak değil 20li yaşların sonundayız artık. o yüzden yorumlarınızı dinlemek için yazmak istedim. lütfen bana çok kızmayın, gerçekten epeyce üzgün durumdayım. anlatacak içimi dökecek kimsem yok bu denli.

Satırlarca yazabilirim. Hiçbir şey yolunda değil. Ayrılmaktan başka yapacağınız bir şey yok.

Siz hem onun işlerini hallediyorsunuz hem yemeği kendi paranızla ödüyorsunuz hem de oyundan kalkmadığı gibi sizi eleştiriyor öyle mi??

Yaşınız o kadar genç ki. Sevgi kesinlikle böyle bir şey değil emin olun. Kendinize çok haksızlık ediyorsunuz, çok.

Bu kişiden size mutluluk ve değer gelmeyeceği gibi, özgüveninizi yerlerde süründürdüğünü umarım görür ve ayrılırsınız. Şu yaşımda böyle bir hadsize prim vermem.

Sevgi bu degil, isyerinden ast-ust pozisyonundayken ozellikle iliski kurmak hic dogru değil.

Ayrica parasi niye bitiyormus? Cok supheli tamam ekonomi ahim sahım degil ama ikinizde maasliyken param bitti ya bahanedir, yikilmayi seviyordur, ya tutumsuzdur ya da altinda baska isler vardir.

Parasi yoksa kalksin yemek yapsin.

Somuruluyorsunuz.

Ben bu durumu yaşamıştım. Artık gözünde kıymetli değilsin. Fırsat bulduğu, kendisini güvende hissettiği ilk an tekmeyi basacak. Gidemiyor çünkü sunduğun şartlar çok iyi.
Hiç olmamışsın gibi gideceksin.
Sanki bu dünyada hiç var olmamış gibi gideceksin hayatından.
Bir tepetaklak olsun da görsün dünya kaç bucakmış.

Gidiyormuş gibi yap demiyorum, git diyorum . Kolay olmayacak ama hazırla kendini.
En uygun zamanda 👍🏻

Değerli yorumlarınız ve nazik yaklaşımınız için teşekkür ediyorum. İş yerinde alt-üst şeklinde değiliz sadece onu yanlış aktarmış olabilirim tamamen ayrı departmanlardayız, departmanların iş yükü ve tanımları farklı olduğundan yoğunluk farkı yaşanıyor.

Ben de cidden bıkmış durumdayım. Bir kaç kez kavgada ayrılık noktasına geldik tam o noktada döndürmek için sarılması çok sevdiğini söylemesi.. Ne kadar aksini iddia etse de bunun artık sevgi olduğunu düşünmüyorum ben de.

Acaba hata ben de midir vaktiyle kırıcı tavrım oldu diye mi bu noktadayız diye kendimi sorguladım.

Son gidişimde ev gerçekten oldukça kirliydi çok nadir temizlik görevlisi çağırdığını biliyorum. Haftasonu o oyun oynarken süpürmeye başlamıştım sonra baktım yoruldum hani içinden çıkabilecek gibi değilim yüzüm asıldı bir şey dememiştim yüzüm asık diye kavga çıktı sonra hani dedim zaten seni görmeye geliyorum bari ağır temizliğe kadın çağırsak ben uğraşmasam bir haftasonumuz var diye kızdım bana “niye sen tembel misin” dedi zaten daha çok sen dağıtıyorsun dedi olmadık şeyler saydı (vallahi dağıtmıyordum bir valizim vardı kenarda) daha sonra bütün bunlar için özür diledi ama benim içimden bir şeyler koptu gitti.

Niye evine gittiğinizde evini temizliyorsunuz orayı hiç anlamadım? Biz nikahlı kocamızla beraber oturduğumuz evi bile tek temizlemiyoruz da siz sevgilinizin evine misafir olarak gidip temizlik yapıyorsunuz bir de yapmak istemeyince tembel oluyorsunuz? Baya baya göreviniz olmuş? Kaybınız, ve suçluluk hissettiğiniz konular sebebiyle iyice bağlanmış ve fazlaca çaba sarf etmişsiniz. Ne denileceğini çok iyi bilerek burada yazdığınıza göre güç toplamaya çalışıyorsunuz. Umarım çabucak toplar ve bu adamla vakit kaybetmezsiniz.

sizin kadar kibar ve naif olamıycam.
o salatalığa söyleyin az yesin de bir hizmetçi tutsun kendine.
hiiiç kusura bakma ama resmen sizi sömürüyor.
param bitti yemekleri sen söyle ne demek yaa. bir de haftasonları neden onun evini temizliyorsun ki. yetmiyor bir de sanki senin görevinmiș gibi, problemini dile getirince ne o tembel misin diyecek. hobaaa yıkarım o evi.
seni o kadar manupüle etmiș ki buraya yazarken bile açıklama yapma gereği duyuyorsun.
yeri geldiğinde temizlik de yapılır, yemek de ödenir. ama bu salatalık resmen seni kullanıyor.
hayatımda bir kadın olsun her ișimi görsün kafasında.
arada bir özür diliyor ki, konforlu ilișkisini kaybetmesin.
ona harcadığın zamana emeğe yazık.

Değerli yorumlarınız ve nazik yaklaşımınız için teşekkür ediyorum. İş yerinde alt-üst şeklinde değiliz sadece onu yanlış aktarmış olabilirim tamamen ayrı departmanlardayız, departmanların iş yükü ve tanımları farklı olduğundan yoğunluk farkı yaşanıyor.

Ben de cidden bıkmış durumdayım. Bir kaç kez kavgada ayrılık noktasına geldik tam o noktada döndürmek için sarılması çok sevdiğini söylemesi.. Ne kadar aksini iddia etse de bunun artık sevgi olduğunu düşünmüyorum ben de.

Acaba hata ben de midir vaktiyle kırıcı tavrım oldu diye mi bu noktadayız diye kendimi sorguladım.

Son gidişimde ev gerçekten oldukça kirliydi çok nadir temizlik görevlisi çağırdığını biliyorum. Haftasonu o oyun oynarken süpürmeye başlamıştım sonra baktım yoruldum hani içinden çıkabilecek gibi değilim yüzüm asıldı bir şey dememiştim yüzüm asık diye kavga çıktı sonra hani dedim zaten seni görmeye geliyorum bari ağır temizliğe kadın çağırsak ben uğraşmasam bir haftasonumuz var diye kızdım bana “niye sen tembel misin” dedi zaten daha çok sen dağıtıyorsun dedi olmadık şeyler saydı (vallahi dağıtmıyordum bir valizim vardı kenarda) daha sonra bütün bunlar için özür diledi ama benim içimden bir şeyler koptu gitti.
Ben yanlis da anlamis olabilirim💕

Yani evine gundelikci alan bi adam siz geliyorsunuz diye tekrar gundelikci almaliydi, parasi mi yok, kalkip temizlemeliydi, sehir degistiriyorsunuz temizligi size birakmasi cok cirkin. Kendinize daha fazla kiymayin. Siz de bir annenin babanin evladisiniz.

En büyük sorun bu ilişkinin hâlâ devam etmesi. İlişkinizi bitirin ve sonraki ilişkilerinizde bu kadar verici olmayın. Bir şey yaptıysanız bekleyin bir dahakine geri durun karşınızdaki insanın da sizin için bir şeyler yapmasını bekleyin. Resmen hizmetçi muamelesi yaptiriyorsunuz kendinize. Bana kocam yapamaz bunu değil ki kıytırık bi sevgili yapsın. O sizin için ne yapıyor ki siz bu kadar kendinizi paraliyorsunuz Allah aşkına? Misafir olduğunuz evde yemeği temizliği siz değil ev sahibi düşünecek. Siz niye her şeyi görev ediniyorsunuz? Hem de zerre değmeyen biri için.

Ayrıca o tembel lafını da ona yedirmeniz lazimdi. Beyefendi oyun oynarken siz onun pisliğini temizleyeceksiniz bir de tembel diyecek size. Bi tarafinj kaldirsaydi da kendisi temizleyip hazırlık yapsaydı siz geleceksiniz diye. Kendinizi saydırın biraz ya bu nedir.

Kendinize gerekli olan değeri verdiğinizi düşünmüyorum. Geçen gün burdaki üyenin bir yorumundan öğrendim" karşınızdaki kişilerden gördüğünüz değer; sizin kendinize verdiğiniz değerin bir yansımadır." Bu adam size değer vermiyor, bir öz eleştiri yapın siz de kendinize yeterince değer vermiyorsunuz. Gerekirse o pisliğin içerisinde oturup alıp kahvenizi yudumlayacaksınız, evet tembelim canımın kıymetini biliyorum sen de cimrisin sanırım bir temizlikçi çağıramamışsın diyeceksiniz. Niçin adamın hem temizlik hem yemek ihtiyacını karşılıyorsunuz? Terapiye başlamanızı öneririm, başvurduğunuz uzmana özdeğer, özşefkat kavramları üzerine çalışmak istiyorum derseniz faydalı kitap tavsiyeleri de alabilirsiniz. Hiçbir şey yapamazsanız arama motoruna özdeğer yazın çıkan kitaplardan alın okuyun. Kitap da okumayacağım derseniz youtube a tülay kök yazın her gün 30 dk kadını dinleyin. Kendi değerinizi siz bilmezseniz kimse bilmez.

İğrenç herifin önde gideni; hadsiz, saygısız, manipülatif. O kadar leş hareketleri varken size kendinizi suçlu hissettirebilmesi, kendinizi sorgulatması da büyük başarı, hayret doğrusu.
O zaten böyle biriydi, sizin yüzünüzden olmadı, bunu anlayın lütfen.
Kaliteli, seviyeli bi adam olsaydı, sizin yanlış hareketleriniz varsa bile kendi çirkinleşmeden ya çözmeye çalışırdı ya da bitirirdi, böyle tavırlara başvurmazdı.
Prim vermeyin şöyle hastalıklı tiplere.

En büyük sorun bu ilişkinin hâlâ devam etmesi. İlişkinizi bitirin ve sonraki ilişkilerinizde bu kadar verici olmayın. Bir şey yaptıysanız bekleyin bir dahakine geri durun karşınızdaki insanın da sizin için bir şeyler yapmasını bekleyin. Resmen hizmetçi muamelesi yaptiriyorsunuz kendinize. Bana kocam yapamaz bunu değil ki kıytırık bi sevgili yapsın. O sizin için ne yapıyor ki siz bu kadar kendinizi paraliyorsunuz Allah aşkına? Misafir olduğunuz evde yemeği temizliği siz değil ev sahibi düşünecek. Siz niye her şeyi görev ediniyorsunuz? Hem de zerre değmeyen biri için.

Ayrıca o tembel lafını da ona yedirmeniz lazimdi. Beyefendi oyun oynarken siz onun pisliğini temizleyeceksiniz bir de tembel diyecek size. Bi tarafinj kaldirsaydi da kendisi temizleyip hazırlık yapsaydı siz geleceksiniz diye. Kendinizi saydırın biraz ya bu nedir.
+1
Sevgilisini öyle leş bi şekilde karşıladığı için mahcup olacağına, konu sahibi rahatsız olup bozulup bunu belli edeceğine, konu sahibi canhıraş temizlikle uğraşıyor, afra tafra ve Katya muamelesi görüyor hadsiz kokuşuk herif tarafından, şaka gibi.

Back