- 3 Ocak 2013
- 7.362
- 14.472
- 448
Amin herkesin inşallahAhhh ya Rabbim yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin herkesin inşallahAhhh ya Rabbim yardımcımız olsun
Aşk olsun nevroşÇok şükür elimizde kalmadı verdik
Bende geleceğim düğüneAmin melikem, seneyede düğünü yapasak bu iş tamam
Geçmiş olsun canımSınavdan çıktım bayılacak gibi boş boş bakıyorum herife arabayı nereye koydun dedim kaza yaptım dedi hala kendime gelemedim
Sözü demedin ki sadece bilezik aldı dedin :) kafa kaşıyan smley ben mi yanlış hatırlıyorum ama ben kaçırmam dedikodu konularını pek amaBacım 2 hafta önce ne konuştuk, hatta sen yazın düğünde olur dediydin
Sorma Melikem naile mezun oldu koptu zatenSorma sabahtan beri sohbet ediyoruz ikimiz söylemedi burada öğrendim
Kız aşk olsun ya, unutmuşsun uz suç bende değilSorma sabahtan beri sohbet ediyoruz ikimiz söylemedi burada öğrendim
Sağol canım ama pek geçmiş değil sanki perte çıkacak galiba güzel kızımBende geleceğim düğüne
Geçmiş olsun canım
İşte herşey bunun içinSözü demedin ki sadece bilezik aldı dedin :) kafa kaşıyan smley ben mi yanlış hatırlıyorum ama ben kaçırmam dedikodu konularını pek ama
Melikem biliyor beni
Bizimde sabah sınava giderken arabanın tekerleğine çivi batmış. Sınava kalmış yarım saat. İkimizinde okulu zıt yerlerde. Cidden dedim olacak şey değil ama var bir hayır. Allah korumuş sizide. Garipti vesselâm bugün...Sınavdan çıktım bayılacak gibi boş boş bakıyorum herife arabayı nereye koydun dedim kaza yaptım dedi hala kendime gelemedim
Aman neyse boşver onemli olan düğününü nasıl yapacaksin.ablan olarak çok heyecanıyım.ne giysem acaba.bursaya gelicem kız senin için.Kız aşk olsun ya, unutmuşsun uz suç bende değil
Kız bir bilezik için değmez ağırdan sat kendiniİşte herşey bunun için
Gecmis olsun.o strese bir de bunlar eklenmişBizimde sabah sınava giderken arabanın tekerleğine çivi batmış. Sınava kalmış yarım saat. İkimizinde okulu zıt yerlerde. Cidden dedim olacak şey değil ama var bir hayır. Allah korumuş sizide. Garipti vesselâm bugün...
Tabi ki sen gelmezsen ben gelir ordada düğün yaparım pek akrabam yok zatenAman neyse boşver onemli olan düğününü nasıl yapacaksin.ablan olarak çok heyecanıyım.ne giysem acaba.bursaya gelicem kız senin için.
Arabayı görmedim canım eşim beni bıraktı giderken yapmış çok yağmur vardı zaten yollar kaza doluydu ama Allah korumuş gerçekten bana göstermedi ama kızım pert olmuş galibaBizimde sabah sınava giderken arabanın tekerleğine çivi batmış. Sınava kalmış yarım saat. İkimizinde okulu zıt yerlerde. Cidden dedim olacak şey değil ama var bir hayır. Allah korumuş sizide. Garipti vesselâm bugün...
Gel konyada yapalım nanam biz de akraba değil sülale bol resmen iki kuzen düğünü var yazın seni de üçüncü ekleriz. Yok gelmem dersen de bursadaki sülalenin kolunu yönlendiririm ama korkmak yok sonra ona göreTabi ki sen gelmezsen ben gelir ordada düğün yaparım pek akrabam yok zaten
Teşekkür ederim . Aynen öyle oldu ama çok şükür yinede.Gecmis olsun.o strese bir de bunlar eklenmiş
Ya zaten takı olayı bi tuhafti. Adana burma almıştık megersem söz bileziği neyim varmış. 2 küpe almıştık insanda haberi yokmus galiba yine almışlarKız bir bilezik için değmez ağırdan sat kendini