- 22 Mayıs 2011
- 10.805
- 34.319
- 798
- 44
Gelgel burada yaparız düğünü kınayı.Tabi ki sen gelmezsen ben gelir ordada düğün yaparım pek akrabam yok zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelgel burada yaparız düğünü kınayı.Tabi ki sen gelmezsen ben gelir ordada düğün yaparım pek akrabam yok zaten
Geçmiş olsun Allah uzak etsin..Arabayı görmedim canım eşim beni bıraktı giderken yapmış çok yağmur vardı zaten yollar kaza doluydu ama Allah korumuş gerçekten bana göstermedi ama kızım pert olmuş galiba
Iyi işte kuzu kısmetin açıkYa zaten takı olayı bi tuhafti. Adana burma almıştık megersem söz bileziği neyim varmış. 2 küpe almıştık insanda haberi yokmus galiba yine almışlar
Amin cümlemiziGeçmiş olsun Allah uzak etsin..
Aman yok o kadar olmasa da olurGel konyada yapalım nanam biz de akraba değil sülale bol resmen iki kuzen düğünü var yazın seni de üçüncü ekleriz. Yok gelmem dersen de bursadaki sülalenin kolunu yönlendiririm ama korkmak yok sonra ona göre
İnşallah hep böyle gider , pek umudum yokIyi işte kuzu kısmetin açık
Kizzzz yirimmmm seni benGelgel burada yaparız düğünü kınayı.
Evde kalacaksın diye korkmaya başlamıştımAşk olsun nevroş
Evet öyle olacakGeçen oylamadaki gibi tek oy hakkımız mı olucak acaba
Katılan herkese başarılar bütün çorbalar çok güzel görünüyo
Yi beni sen ama daha yağ oranım çok kilo alırsınKizzzz yirimmmm seni ben
rabbim mutlu etsin kuzum çağırma olumsuz şeyleri.İnşallah hep böyle gider , pek umudum yok
cana geleceğine mala gelsin derler kuzum.rabbim eşini bağışlamış sanaArabayı görmedim canım eşim beni bıraktı giderken yapmış çok yağmur vardı zaten yollar kaza doluydu ama Allah korumuş gerçekten bana göstermedi ama kızım pert olmuş galiba
Elhamdulillah canımcana geleceğine mala gelsin derler kuzum.rabbim eşini bağışlamış sana
Çok geçmiş olsunSınavdan çıktım bayılacak gibi boş boş bakıyorum herife arabayı nereye koydun dedim kaza yaptım dedi hala kendime gelemedim
Ayyy bunu sana ben dediydim bi zamanlarYi beni sen ama daha yağ oranım çok kilo alırsın
ayy hatırladım naile iki gün kayınvalideye gittim tartıda artı çıktım.yazın on gün kalırsam halim ne olur bilmiyorum.Ayyy bunu sana ben dediydim bi zamanlar
Amin canım Allah korudu eğer onu orada göremesem yanımda tel yok para yok anahtar yok nasıl bulurdum eşimi düşünemiyorum bileÇok geçmiş olsun
Rabbim beterinden korusun inşaallah
Kuzu bunun için en iyi çözüm akşam ogununden sonra yememek hiçbirşey yada o arada etmek tuketmemenayy hatırladım naile iki gün kayınvalideye gittim tartıda artı çıktım.yazın on gün kalırsam halim ne olur bilmiyorum.
Allah korumuş canımAmin canım Allah korudu eğer onu orada göremesem yanımda tel yok para yok anahtar yok nasıl bulurdum eşimi düşünemiyorum bile
kayınvalidem acayip yağ kullanıyor.gittik ya çok yemedim suyuma özen gösterdim.ayakta çok kaldım ki hareket edeyim diye.ama olmadıen iyi çözüm gitmemekte olmuyor işte.eşimde diyor bizimkilerin yeme düzeni yok diye.Kuzu bunun için en iyi çözüm akşam ogununden sonra yememek hiçbirşey yada o arada etmek tuketmemen