• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
kayınvalidem acayip yağ kullanıyor.gittik ya çok yemedim suyuma özen gösterdim.ayakta çok kaldım ki hareket edeyim diye.ama olmadı:işsiz:en iyi çözüm gitmemekte olmuyor işte.eşimde diyor bizimkilerin yeme düzeni yok diye.
Ayyy düzen çok önemli, kendi yeme işlemini kendin halletmeye çalış canım

Ayyy düzen çok önemli, kendi yeme işlemini kendin halletmeye çalış canım
hamur işini mar5ifet sanıyorlar.özellikle pideye çok düşgünler her öğün yiyebiliyorlar.sabah peynirli yaptırıyorlar.öğlen etli yada ıspanaklı.dışınıda bir yağlıyorlar oh.

Ayyy aklıma hamuru çok seven biri geldi :oops:
Hamuru kim sevmez ama ben yiyince direk yağ depoluyorum birde nedense ödem oluyorum.ortacagda bulunmus sanırım buğday.o donemde zengin hastalığı diye bilininirmis şişmanlık.yağ kullanımı arttı birde üzerine hamur işleri.tabi şekerli yiyecekler.sağlığımızda gitti.tipimizde gitti.ozguvenimizde.

Hamuru kim sevmez ama ben yiyince direk yağ depoluyorum birde nedense ödem oluyorum.ortacagda bulunmus sanırım buğday.o donemde zengin hastalığı diye bilininirmis şişmanlık.yağ kullanımı arttı birde üzerine hamur işleri.tabi şekerli yiyecekler.sağlığımızda gitti.tipimizde gitti.ozguvenimizde.
Ay gerçekten şimdi ben yemeğe yağ koyunca diyorum eskiden nasıl yiyormusum yağlı yağlı. Hep kendimize yapıyoruz biz :KK43:

Nasıl olacak o iş:lülülü:
:süslü::süslü:
images

Oylamamız başlamıştır..:KK68:
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim:KK200:

@ebrar09
@melike06
Ahu060812 Ahu060812
asfarovski asfarovski
N Nana
FallenAngel FallenAngel
COLIN COLIN
@Zelifme
P pinkpin
@Memfis
dmrsda dmrsda
E ehl-i keyf
@demirleke
X xDerinMavix
-VUSLAT- -VUSLAT-
yamukprenses yamukprenses
nuryolu nuryolu
B Be_Ni_1012
@_Nun_
SouvveniR SouvveniR
evlaefe evlaefe
@Gunbatimiii

OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
:KK200:1 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200:

Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz..
Hayırlı olsun, hemen kendime o veriyorum :süslü::süslü:

Back