- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayyy düzen çok önemli, kendi yeme işlemini kendin halletmeye çalış canımkayınvalidem acayip yağ kullanıyor.gittik ya çok yemedim suyuma özen gösterdim.ayakta çok kaldım ki hareket edeyim diye.ama olmadıen iyi çözüm gitmemekte olmuyor işte.eşimde diyor bizimkilerin yeme düzeni yok diye.
hamur işini mar5ifet sanıyorlar.özellikle pideye çok düşgünler her öğün yiyebiliyorlar.sabah peynirli yaptırıyorlar.öğlen etli yada ıspanaklı.dışınıda bir yağlıyorlar oh.Ayyy düzen çok önemli, kendi yeme işlemini kendin halletmeye çalış canım
Ayyy aklıma hamuru çok seven biri geldihamur işini mar5ifet sanıyorlar.özellikle pideye çok düşgünler her öğün yiyebiliyorlar.sabah peynirli yaptırıyorlar.öğlen etli yada ıspanaklı.dışınıda bir yağlıyorlar oh.
Ne zaman başlayalımNevroş oylama ne zaman başlayacak
22:10 daNe zaman başlayalım
Hadi başlayalım o zaman ilk ya heyecan yaptımNe zaman başlayalım
22:10 da
Bugün kalsın yarın bir ara açarızHadi başlayalım o zaman ilk ya heyecan yaptım
Hamuru kim sevmez ama ben yiyince direk yağ depoluyorum birde nedense ödem oluyorum.ortacagda bulunmus sanırım buğday.o donemde zengin hastalığı diye bilininirmis şişmanlık.yağ kullanımı arttı birde üzerine hamur işleri.tabi şekerli yiyecekler.sağlığımızda gitti.tipimizde gitti.ozguvenimizde.Ayyy aklıma hamuru çok seven biri geldi
Seni boykot ederiz nevroşşşşBugün kalsın yarın bir ara açarız
Nasıl olacak o işSeni boykot ederiz nevroşşşş
Ay gerçekten şimdi ben yemeğe yağ koyunca diyorum eskiden nasıl yiyormusum yağlı yağlı. Hep kendimize yapıyoruz bizHamuru kim sevmez ama ben yiyince direk yağ depoluyorum birde nedense ödem oluyorum.ortacagda bulunmus sanırım buğday.o donemde zengin hastalığı diye bilininirmis şişmanlık.yağ kullanımı arttı birde üzerine hamur işleri.tabi şekerli yiyecekler.sağlığımızda gitti.tipimizde gitti.ozguvenimizde.
Aynen demi yağı farkediyorsun artık.Ay gerçekten şimdi ben yemeğe yağ koyunca diyorum eskiden nasıl yiyormusum yağlı yağlı. Hep kendimize yapıyoruz biz
Tabi ki, dışarıda döner yiyemiyorum mesela sanırım katı yağ kullanılıyor. Zaten genel olarak zeytinyağı tercih ediyorumAynen demi yağı farkediyorsun artık.
İste bu sağlık için atılmış önemli bir adım ikimiz icindeTabi ki, dışarıda döner yiyemiyorum mesela sanırım katı yağ kullanılıyor. Zaten genel olarak zeytinyağı tercih ediyorum
Aynen kuzumİste bu sağlık için atılmış önemli bir adım ikimiz icinde
Hayırlı olsun, hemen kendime o veriyorumOylamamız başlamıştır..
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma başarılar dilerim
@ebrar09
@melike06
Ahu060812
asfarovski
N Nana
FallenAngel
COLIN
@Zelifme
P pinkpin
@Memfis
dmrsda
E ehl-i keyf
@demirleke
X xDerinMavix
-VUSLAT-
yamukprenses
nuryolu
B Be_Ni_1012
@_Nun_
SouvveniR
evlaefe
@Gunbatimiii
OYLAMA İÇİN LİNK DAĞITMAK,OY İSTEMEK KESİNLİKLE YASAKTIR..
1 oy hakkınız bulunmaktadır..
Resimlerin üzerindeki linkleri tıklayarak detaylı tarifleri inceleyebilirsiniz..