Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınavın nasıl geçtiİşte bende bekliyorum bi umut
Ben tüm resimleri görüyorumHepsini dosya olarak ekledim görünmemesi imkansızPatatesli şehriyeli yoğurt çorbası resmi eklenmemiş hatalı sanırım Nevreste
Demin bende görünmediBen tüm resimleri görüyorumHepsini dosya olarak ekledim görünmemesi imkansız
Kurallara uyalımBen erken bile açacağım istersen 12den sonra açalım anketibacım naptin yahh bunu 20:30 yapalım
Netinde problem vardır resim geç açılıyordurDemin bende görünmedi
Evet, hangi tarif gittiNetinde problem vardır resim geç açılıyordur
24tariften 23 tarife düştük bilmem farkettiniz mi
Kurallara uyalımBen erken bile açacağım istersen 12den sonra açalım anketi
iyidir inşallah ösym nin sol kulağını tüm 2 milyon üni mezunu tarafından bayağı çınlatmışızdırSınavın nasıl geçti
Tüm resimler silinmiş ve elinde resimler olmayınca diskalifiye olduEvet, hangi tarif gitti
Beeeeennnn, örtümü utulenemisim nasılda belli oluyorİlk mesaj düzenlendi resimlerinden memnun olmayanlar bana özelden bildirebilir
yamukprenses
nuryolu
B Be_Ni_1012
@melike06
Ahu060812
asfarovski
N Nana
FallenAngel
COLIN
@Zelifme
P pinkpin
@Memfis
dmrsda
E ehl-i keyf
@demirleke
X xDerinMavix
-VUSLAT-
Munzevi Zencefil
SouvveniR
evlaefe
@Gunbatimiii
Allah yardımcınız olsun canım herşeyimiz sınavlara kaldıiyidir inşallah ösym nin sol kulağını tüm 2 milyon üni mezunu tarafından bayağı çınlatmışızdır
Kapısına gidip yapasım var
Eşimde girdi sınava. Sınav çıkışı beni almaya geldiğinde ilk cümlesi iyi ki bir işim var oldu Bende iyiki bir eşim var dedim
Seni bu sebeple diskalifiye edelimBeeeeennnn, örtümü utulenemisim nasılda belli oluyor
Aaa nasıl silinir miş kiTüm resimler silinmiş ve elinde resimler olmayınca diskalifiye oldu
Ezogelin çorbası
İlk mesaj düzenlendi resimlerinden memnun olmayanlar bana özelden bildirebilirİlk mesaj düzenlendi resimlerinden memnun olmayanlar bana özelden bildirebilir
yamukprenses
nuryolu
B Be_Ni_1012
@melike06
Ahu060812
asfarovski
N Nana
FallenAngel
COLIN
@Zelifme
P pinkpin
@Memfis
dmrsda
E ehl-i keyf
@demirleke
X xDerinMavix
-VUSLAT-
Munzevi Zencefil
SouvveniR
evlaefe
@Gunbatimiii
Seni bu sebeple diskalifiye edelim
Canım dosya olarak eklenmemiş url ile eklenmişÖyle olunca eklediği yerden silinince buradanda silinmişAaa nasıl silinir miş ki
Öyle mi
Nevroş bu arada soxlendim, bunun şerefine bana derece verin
Telefonun dada mi yokmuş, ben yarışma bitene kadar saklıyorumCanım dosya olarak eklenmemiş url ile eklenmişÖyle olunca eklediği yerden silinince buradanda silinmiş