Aslında öyle olması gerekiyorFakat silmiş canımTelefonun dada mi yokmuş, ben yarışma bitene kadar saklıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında öyle olması gerekiyorFakat silmiş canımTelefonun dada mi yokmuş, ben yarışma bitene kadar saklıyorum
Çok şükür arkadaşın kızıyla iyi vakit geçirmiş. Oynamışlar hep Geldiğimde öyle uykusu vardı ki ben kimim neyim kaldı öyle görünceAllah yardımcınız olsun canım herşeyimiz sınavlara kaldı
İyi ki varmışRabbim gönlünüze göre versin
Ufaklık problem çıkarmadı inşaallah
AaaaammiiinnnnnÖyle mi
Hayırlı olsun Rabbim tamamına erdirsin
Aaa hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin
Nevroş bu arada soxlendim, bunun şerefine bana derece verin
Ohhh çok şükür canım ,inan aklıma takıldınızÇok şükür arkadaşın kızıyla iyi vakit geçirmiş. Oynamışlar hep Geldiğimde öyle uykusu vardı ki ben kimim neyim kaldı öyle görünce
Sorma kuzu ben de yaşadım o malum sahneyiiyidir inşallah ösym nin sol kulağını tüm 2 milyon üni mezunu tarafından bayağı çınlatmışızdır
Kapısına gidip yapasım var
Eşimde girdi sınava. Sınav çıkışı beni almaya geldiğinde ilk cümlesi iyi ki bir işim var oldu Bende iyiki bir eşim var dedim
Çok şükür elimizde kalmadı verdikAaa hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin
Hayırlısı olsun canımLokanta usulu ezogelin corbasi eksik. Benimki sadece ezo gelin oradan anladim. Hayirlisi olsun bakalim herkese basarilar:)))
Nailem hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin.
AminnnAaa hayırlı olsun Allah mutlu mesut etsin
Canım yaaa çok şükür atlattık sorunsuz. Allah senden razı olsunOhhh çok şükür canım ,inan aklıma takıldınız
Hakkınızda hayırlısı olsunSorma kuzu ben de yaşadım o malum sahneyi
Kız niye bizim haberimiz yok cadı ben sana demedim mi
Allah razı olsunCanım yaaa çok şükür atlattık sorunsuz. Allah senden razı olsun
Amin melikem, seneyede düğünü yapasak bu iş tamamNailem hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin.
Ahhh ya Rabbim yardımcımız olsunSorma kuzu ben de yaşadım o malum sahneyi
Bacım 2 hafta önce ne konuştuk, hatta sen yazın düğünde olur dediydinKız niye bizim haberimiz yok cadı ben sana demedim mi
Sorma sabahtan beri sohbet ediyoruz ikimiz söylemedi burada öğrendimKız niye bizim haberimiz yok cadı ben sana demedim mi
Sınavdan çıktım bayılacak gibi boş boş bakıyorum herife arabayı nereye koydun dedim kaza yaptım dedi hala kendime gelemedimHakkınızda hayırlısı olsun