• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Közlenmiş biber patlıcan aklıma gelmemişti çok güzel olur ben közlenmiş kırmızı biberi çok seviyorum.sagol canım benim ya bide senin sayfanda sulu köfte tarifi varmi?gecen yaptım benimkiler dağıldı sonra da bida yapmadım dagılır diye:-)
Rica ederim canım:KK200:
Sulu köfte derken bizim bulgur ile yaptığımız sulu köfteler var.o_OÖyle bir tarif mi yoksa farklı mı ona göre yardımcı olayım:KK45:

Közlenmiş biber patlıcan aklıma gelmemişti çok güzel olur ben közlenmiş kırmızı biberi çok seviyorum.sagol canım benim ya bide senin sayfanda sulu köfte tarifi varmi?gecen yaptım benimkiler dağıldı sonra da bida yapmadım dagılır diye:-)
Hamuruna bir yumurta kır dağılmaz hiç.

Bence umudu kes sen:KK8::-)
Gerçi son anda yükleyenler de olmuyor değil ama:KK30:,bu arada daha önce nasıl farketmemişim gurme öneriyor topiğini:KK45:,bayıldım sunumlara:kk77:(reklamlar bitti:KK53:)
Şansımı denemek istemiştim:süslü:
Evet canım Gurme bölümüde çok güzeldir fakat yemek tarifleri kadar dikkat çekmiyor:ukala:
Bu bölüme hiç baktın mı:KK45:

Yöresel Yemekler II

Şansımı denemek istemiştim:süslü:
Evet canım Gurme bölümüde çok güzeldir fakat yemek tarifleri kadar dikkat çekmiyor:ukala:
Bu bölüme hiç baktın mı:KK45:

Yöresel Yemekler II
Bakmaz olur muyum :KK45:
Hatta zamanında Tokat mutfağı en başta olsun diye yorum yapmışlığım bile var:KK53:
Diğer yörelere fazla bakmadım,müsait bir zamanda bakarım.

Bakmaz olur muyum :KK45:
Hatta zamanında Tokat mutfağı en başta olsun diye yorum yapmışlığım bile var:KK53:
Diğer yörelere fazla bakmadım,müsait bir zamanda bakarım.
Seni o zamanlar çok tanımadığım için farketmemiş olabilirim:oops::KK45:
Yöre mutfaklarımız ayrı bir güzel:kk77::halay:

Back