• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
(Hepiniz prosunuz beni goruyosunzdur)

Bugün son gün değil mi çorbalar için ?

Kızlaaar sizlere bir sorum var ramazan gelmeden yaptıgınız bir hazırlık var mi?
Dondurucuya yapıp koydugunuz yemekler falan var mı varsa ne :-)

Kızlaaar sizlere bir sorum var ramazan gelmeden yaptıgınız bir hazırlık var mi?
Dondurucuya yapıp koydugunuz yemekler falan var mı varsa ne :-)
Ben bu yıl yapmayacağım çünkü Ramazanda yemek yaparken vakit geçiyor son iki saat yapabilirim..
Ramazanda yemek yapmak çok zor oluyorsa;
Yaprak sarma yapabilirsin çiğ olarak koyarsın..
Mantı yapabilirsin çorbası veya yemeklerin yanında ara sıcak olarak yoğurt ile servis edersin..
Karnıyarık yapabilirsin..Ben patlıcanları alacalı soyuyorum..Fırın tepsisine dizip her tarafına fırça ile yağ sürüyorum fırında kızartıp..İç harcını koyup tek kullanımlık hazırlayıp buzluğa atıyorum.Güzel oluyor tavsiye ederim..
Pilav ve çorbalara koymak için nohut haşlayıp koyabilirsin..
Sahur için börek sarabilirsin..Gerçi iftardada olabilir..
Et köfte yapabilirsin..
Aklıma gelenler şimdilik bunlar:KK45::KK45:

Ben bu yıl yapmayacağım çünkü Ramazanda yemek yaparken vakit geçiyor son iki saat yapabilirim..
Ramazanda yemek yapmak çok zor oluyorsa;
Yaprak sarma yapabilirsin çiğ olarak koyarsın..
Mantı yapabilirsin çorbası veya yemeklerin yanında ara sıcak olarak yoğurt ile servis edersin..
Karnıyarık yapabilirsin..Ben patlıcanları alacalı soyuyorum..Fırın tepsisine dizip her tarafına fırça ile yağ sürüyorum fırında kızartıp..İç harcını koyup tek kullanımlık hazırlayıp buzluğa atıyorum.Güzel oluyor tavsiye ederim..
Pilav ve çorbalara koymak için nohut haşlayıp koyabilirsin..
Sahur için börek sarabilirsin..Gerçi iftardada olabilir..
Et köfte yapabilirsin..
Aklıma gelenler şimdilik bunlar:KK45::KK45:

Baya detaylı bilgi olmuş canım sağol.bende karnıyarık düşündüm sarma ve mantı yapmak için kalabalık lazım ama birgun birini birgun biri yapılabilir.benim çocuklar kucuk ya şimdiden ramazan yemekleri davetleri gozumde buyuyor ne istiflersem kardir gözüyle bakıyorum :-)

Baya detaylı bilgi olmuş canım sağol.bende karnıyarık düşündüm sarma ve mantı yapmak için kalabalık lazım ama birgun birini birgun biri yapılabilir.benim çocuklar kucuk ya şimdiden ramazan yemekleri davetleri gozumde buyuyor ne istiflersem kardir gözüyle bakıyorum :-)
Allah kolaylık versin canım:KK19:Ben genelde çekirdek ailem ile geçirdiğim için pek sorun olmuyor iftara yakın hazırlıyorum:KK19:
Azar azar yapabilirsin:kk77:Közlenmiş biber patlıcan koyabilirsin .
Yaşadığın şehirde fırında lahmacun yaptırabiliyorsanız onun harcını hazırlayıp koyabilirsin,tek kullanımlık..
Poğaça yapabilirsin pişirip koyabiliyorsun..

Allah kolaylık versin canım:KK19:Ben genelde çekirdek ailem ile geçirdiğim için pek sorun olmuyor iftara yakın hazırlıyorum:KK19:
Azar azar yapabilirsin:kk77:Közlenmiş biber patlıcan koyabilirsin .
Yaşadığın şehirde fırında lahmacun yaptırabiliyorsanız onun harcını hazırlayıp koyabilirsin,tek kullanımlık..
Poğaça yapabilirsin pişirip koyabiliyorsun..

Közlenmiş biber patlıcan aklıma gelmemişti çok güzel olur ben közlenmiş kırmızı biberi çok seviyorum.sagol canım benim ya bide senin sayfanda sulu köfte tarifi varmi?gecen yaptım benimkiler dağıldı sonra da bida yapmadım dagılır diye:-)

Back