Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HAbibte çorba falan yapmaz cimcimegfb bana dayanamaz ısrar edersem mutlaka yapar Bu sefer izin verelim son günler yetiştiremez sonra katılsınGelirken boş gelmeyin,madem geç geldiniz,gelirken ceza olarak, çorba yapın da getirin diyor Nevreste
Evet görüyoruz(Hepiniz prosunuz beni goruyosunzdur)
Bugün son gün değil mi çorbalar için ?
Tamam öyle olsunNevom evde değildim ki kayinnadyim umreden geldi gelen giden fena
Obur yarışmaya inş
Bende öyle düşünmüştümBen ancak su kaynatabilirim
O da bir marifet tamami kimse kaynama nktasini dahi bilmezBende öyle düşünmüştüm
Haklısın canım birşey demedimO da bir marifet tamami kimse kaynama nktasini dahi bilmez
Afarim yasli cirkin.kari seniHaklısın canım birşey demedim
Sensin yaşlıAfarim yasli cirkin.kari seni
Corba yapmissin ellerine saglik bir gozden geciriyim.simdi sen unutmussundur neler koydugunu icineeSensin yaşlı
Ben bu yıl yapmayacağım çünkü Ramazanda yemek yaparken vakit geçiyor son iki saat yapabilirim..Kızlaaar sizlere bir sorum var ramazan gelmeden yaptıgınız bir hazırlık var mi?
Dondurucuya yapıp koydugunuz yemekler falan var mı varsa ne
Haklısın benim kafa gidip geliyorCorba yapmissin ellerine saglik bir gozden geciriyim.simdi sen unutmussundur neler koydugunu icinee
Ben bu yıl yapmayacağım çünkü Ramazanda yemek yaparken vakit geçiyor son iki saat yapabilirim..
Ramazanda yemek yapmak çok zor oluyorsa;
Yaprak sarma yapabilirsin çiğ olarak koyarsın..
Mantı yapabilirsin çorbası veya yemeklerin yanında ara sıcak olarak yoğurt ile servis edersin..
Karnıyarık yapabilirsin..Ben patlıcanları alacalı soyuyorum..Fırın tepsisine dizip her tarafına fırça ile yağ sürüyorum fırında kızartıp..İç harcını koyup tek kullanımlık hazırlayıp buzluğa atıyorum.Güzel oluyor tavsiye ederim..
Pilav ve çorbalara koymak için nohut haşlayıp koyabilirsin..
Sahur için börek sarabilirsin..Gerçi iftardada olabilir..
Et köfte yapabilirsin..
Aklıma gelenler şimdilik bunlar
Allah kolaylık versin canımBen genelde çekirdek ailem ile geçirdiğim için pek sorun olmuyor iftara yakın hazırlıyorumBaya detaylı bilgi olmuş canım sağol.bende karnıyarık düşündüm sarma ve mantı yapmak için kalabalık lazım ama birgun birini birgun biri yapılabilir.benim çocuklar kucuk ya şimdiden ramazan yemekleri davetleri gozumde buyuyor ne istiflersem kardir gözüyle bakıyorum
Allah kolaylık versin canımBen genelde çekirdek ailem ile geçirdiğim için pek sorun olmuyor iftara yakın hazırlıyorum
Azar azar yapabilirsinKözlenmiş biber patlıcan koyabilirsin .
Yaşadığın şehirde fırında lahmacun yaptırabiliyorsanız onun harcını hazırlayıp koyabilirsin,tek kullanımlık..
Poğaça yapabilirsin pişirip koyabiliyorsun..