Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Sağol canım
Kzın kaç yaşında canımBen deldirmiştim ama kendilerini koruyabilecek yaşta deldirdim bir problem yaşamadık

2 bucuk yasinda kizim ,biraz fazla.huysuz ve mizmiz oldugundan kendine zarar verir falan diye korkuyorum nevoscum

Benim kızıma da henüz 1 aylıkken hediye küpe getirildiği halde,3,5 yaşına geldi,hala cesaret edip deldiremedim,tek değilmişim ,sevindim.
Bizimkini de babaanne aldi,acayip sirin bisey takmak icin sabirsizlaniyprum ama kendine zarr verir diye takamiyorum.Bende sevindim yanliz olmadigima Benimki daha 2 bucuk canim

Bizimkini de babaanne aldi,acayip sirin bisey takmak icin sabirsizlaniyprum ama kendine zarr verir diye takamiyorum.Bende sevindim yanliz olmadigima Benimki daha 2 bucuk canim
Bebekken deldirseydik keşke.Bazı bebeklerde görünce hevesleniyor insan.O zaman ne olduğunu anlamadan delerdiler.Şimdi akılları başında ,biz iğne yaptırırken,dr muayene olurken bile 2 kişi zor zaptediyoruz..Geçen sefer dr tekmeledi,

Millet hep bebekken deldiriyor ya,mesela yeğenimi annesi 10 aylıkken deldirdi.Ne olduğunu anlamadı bile,az ağladı sustu.Şimdi bizimkilerin kulaklarını deldirmeye çalışsan
Tamam deldirmek problem değilAma kapanmaması için küpe takman lazım..Çocuklar küpeyi çekiştirebiliyor.Bu sebeple kendini koruyacak yaşta olması en doğrusu olduğunu düşünüyorum.Ben öyle yapmıştım..

Zaten deldirince hemen takılıyor ya.Neysa sende ne var ne yok,tam çıkacaktım ,seni gördüm selam vereyim dedim.Bu saatten sonra fazla giremiyorum

Zaten deldirince hemen takılıyor ya.Neysa sende ne var ne yok,tam çıkacaktım ,seni gördüm selam vereyim dedim.Bu saatten sonra fazla giremiyorum
Evet takılıyor
İyiyim canım sağol Sende iyisin inşaallah
Bende biraz boştum yeni tarife baktım birazdan kaçarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…