• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Buzlukta o tadı yakalayabiliyorsun ama salamurada pek mümkün olmuyor:KK43:
Bu yöntemle uzun süre dayanıyor ben 3-4 yıl önce haşlayıp daha sonra salamura yapıyordum üst kısımlar bozuluyordu..Şimdi 1 yaprak bile ziyan olmuyor:KK45:
Şimdi aklıma ne geldi:KK53:.Tam salamura mevsimi ya,yaprak salamura hazırlama diye googleye girince bizim yazışmamızda çıkar değil mi?:KK48:

Çilek görünümlü çikolatalı dondurma:KK53:
Sen yazana kadar çilekli,kakaolu,vanilyalı dondurma yaptım geldim,yarına boğazım şişerse sorumlusu sensin:dondurma:
Bugünde çorba yükleyen olmamış,nazar değdi,belki de listenin uzunluğundan millet korktu,şansım olmaz diye:KK48:

Sen yazana kadar çilekli,kakaolu,vanilyalı dondurma yaptım geldim,yarına boğazım şişerse sorumlusu sensin:dondurma:
Bugünde çorba yükleyen olmamış,nazar değdi,belki de listenin uzunluğundan millet korktu,şansım olmaz diye:KK48:
Afiyet olsun:dondurma:Bu havada birşey olmaz:KK45:
Senin tarifi bekliyor olabilirler:KK45:

Sende haklısın çorbalar çok ve hepsi birbirinden güzel oldu:kk77:Birde senin tarifini görürdük,oylamanın ne önemi var..:KK53:
Ne önemi var olur mu?İnsan beğenilmek istiyor yav,etiket de yapmıyorsunuz:63:,katılan da çok,bana anca 3,4 oy düşer,üzülürüm,sen benim üzülmemi ister misin?:KK53:

Ama katılmazsan ben üzüleceğim:KK61:Sen benim üzülmemi ister misin:KK14:
Vayyy,sen de bayağı uyanık çıktın:KK53:,yapılacak çorba kalmadı,sular kesik,tencerem yandı,misafir geldi,çorba kasem kırıldı,net problemi var.Hangisi uyarsa onu kabul et.:KK45:

Vayyy,sen de bayağı uyanık çıktın:KK53:,yapılacak çorba kalmadı,sular kesik,tencerem yandı,misafir geldi,çorba kasem kırıldı,net problemi var.Hangisi uyarsa onu kabul et.:KK45:
Çocuk mu kandırıyorsun ben bunların hiçbirini kabul etmiyorum:işsiz::süslü:

Çocuk mu kandırıyorsun ben bunların hiçbirini kabul etmiyorum:işsiz::süslü:
Hadi ya,bana çok mantıklı bahaneler gibi gelmişti,bu arada şu an gerçekten sular kesik,aradım 12 de gelecek dendi,gelmedi,gece uykuda gelirse,açık musluk varsa yandım:rolleyes:,kaçmak gibi olmasın da ben kaçıyorum,iyi geceler canımmm:KK36:

Hadi ya,bana çok mantıklı bahaneler gibi gelmişti,bu arada şu an gerçekten sular kesik,aradım 12 de gelecek dendi,gelmedi,gece uykuda gelirse,açık musluk varsa yandım:rolleyes:,kaçmak gibi olmasın da ben kaçıyorum,iyi geceler canımmm:KK36:
Acelemiz yok bizim daha vaktimiz var:KK45:
Hayırlı geceler canım:KK68:

Ne önemi var olur mu?İnsan beğenilmek istiyor yav,etiket de yapmıyorsunuz:63:,katılan da çok,bana anca 3,4 oy düşer,üzülürüm,sen benim üzülmemi ister misin?:KK53:
Hiç problem değil. Bak bana en yüksek üçüncü olmuştum diğerlerinde sonuncu :D hala katılıyorum :D hayır ısrarla ısrar ediyorum katılıyorum. Sonunculuğu kimseye kaptırmam rahat ol :D

Back