Şimdi aklıma ne geldiBuzlukta o tadı yakalayabiliyorsun ama salamurada pek mümkün olmuyor
Bu yöntemle uzun süre dayanıyor ben 3-4 yıl önce haşlayıp daha sonra salamura yapıyordum üst kısımlar bozuluyordu..Şimdi 1 yaprak bile ziyan olmuyor
Yok canım sanmıyorumŞimdi aklıma ne geldi.Tam salamura mevsimi ya,yaprak salamura hazırlama diye googleye girince bizim yazışmamızda çıkar değil mi?
İyi bari,dondurman da çilekli galiba,ben de mi yesem acaba,canım istediYok canım sanmıyorumGenelde ilk sayfalar daha çok çıkıyor
Çilek görünümlü çikolatalı dondurmaİyi bari,dondurman da çilekli galiba,ben de mi yesem acaba,canım istedi
Yazışmalardan değil resminden korkŞimdi aklıma ne geldi.Tam salamura mevsimi ya,yaprak salamura hazırlama diye googleye girince bizim yazışmamızda çıkar değil mi?
Sen yazana kadar çilekli,kakaolu,vanilyalı dondurma yaptım geldim,yarına boğazım şişerse sorumlusu sensinÇilek görünümlü çikolatalı dondurma
Afiyet olsunSen yazana kadar çilekli,kakaolu,vanilyalı dondurma yaptım geldim,yarına boğazım şişerse sorumlusu sensin
Bugünde çorba yükleyen olmamış,nazar değdi,belki de listenin uzunluğundan millet korktu,şansım olmaz diye
Hangi fotolarDeynep o foto unutulur mu hiçççç
Katılırsam 5.olurum herhalde.7,6 sırayla gidiyorum.Benim gözüm korktu listenin uzunluğundan,ama belli etmem.Afiyet olsunBu havada birşey olmaz
Senin tarifi bekliyor olabilirler
Sende haklısın çorbalar çok ve hepsi birbirinden güzel olduKatılırsam 5.olurum herhalde.7,6 sırayla gidiyorum.Benim gözüm korktu listenin uzunluğundan,ama belli etmem.
Ne önemi var olur mu?İnsan beğenilmek istiyor yav,etiket de yapmıyorsunuzSende haklısın çorbalar çok ve hepsi birbirinden güzel olduBirde senin tarifini görürdük,oylamanın ne önemi var..
Ama katılmazsan ben üzüleceğimNe önemi var olur mu?İnsan beğenilmek istiyor yav,etiket de yapmıyorsunuz,katılan da çok,bana anca 3,4 oy düşer,üzülürüm,sen benim üzülmemi ister misin?
Vayyy,sen de bayağı uyanık çıktınAma katılmazsan ben üzüleceğimSen benim üzülmemi ister misin
Çocuk mu kandırıyorsun ben bunların hiçbirini kabul etmiyorumVayyy,sen de bayağı uyanık çıktın,yapılacak çorba kalmadı,sular kesik,tencerem yandı,misafir geldi,çorba kasem kırıldı,net problemi var.Hangisi uyarsa onu kabul et.
Hadi ya,bana çok mantıklı bahaneler gibi gelmişti,bu arada şu an gerçekten sular kesik,aradım 12 de gelecek dendi,gelmedi,gece uykuda gelirse,açık musluk varsa yandımÇocuk mu kandırıyorsun ben bunların hiçbirini kabul etmiyorum
Acelemiz yok bizim daha vaktimiz varHadi ya,bana çok mantıklı bahaneler gibi gelmişti,bu arada şu an gerçekten sular kesik,aradım 12 de gelecek dendi,gelmedi,gece uykuda gelirse,açık musluk varsa yandım,kaçmak gibi olmasın da ben kaçıyorum,iyi geceler canımmm
Hiç problem değil. Bak bana en yüksek üçüncü olmuştum diğerlerinde sonuncuNe önemi var olur mu?İnsan beğenilmek istiyor yav,etiket de yapmıyorsunuz,katılan da çok,bana anca 3,4 oy düşer,üzülürüm,sen benim üzülmemi ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?