Kakao hiç akıllı olmuyorBir gün kkda 3 gün banlıHep telefon yüzünden canım ya donuyor sayfaya girmiyor.kakaonun banlandıgını görüyorum ama diğer sayfa yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kakao hiç akıllı olmuyorBir gün kkda 3 gün banlıHep telefon yüzünden canım ya donuyor sayfaya girmiyor.kakaonun banlandıgını görüyorum ama diğer sayfa yok
Görmez miyim,nerden aklına geldi,inşallah dileğin olurAğzından bal damlıyor.sen benim tarifimdeki etiketlerimi gordun mu
Banlanacağını bile bile yazıyor zatenKakao hiç akıllı olmuyorBir gün kkda 3 gün banlı
Onun etiketler hep ilginç oluyorGörmez miyim,nerden aklına geldi,inşallah dileğin olur
Hiç korkusu yokBanlanacağını bile bile yazıyor zaten
Hemşerim diyeceğim Tokat'lıyım diyor da,babası Erzurum'luydu herhalde,baba toprağı neresiyse orası olunmaz mı ki?Ahaa içine Seda Sayan kaçtı
Nasıl olsa çalışıyorum ,giremiyorum diye düşünüyor herhalde.Eskiden banlı olunca girilmiyordu,şimdi giriliyor,yazılamıyor sadece,yetiyor demek kiHiç korkusu yok
Sen Erzurumlu musunHemşerim diyeceğim Tokat'lıyım diyor da,babası Erzurum'luydu herhalde,baba toprağı neresiyse orası olunmaz mı ki?
Yok ya onun umrunda değilNasıl olsa çalışıyorum ,giremiyorum diye düşünüyor herhalde.Eskiden banlı olunca girilmiyordu,şimdi giriliyor,yazılamıyor sadece,yetiyor demek ki
Tokat'lıyım dedim ya ,kaç keredirSen Erzurumlu musun
Ay evet Tokat yaprağından konuşmuştukTokat'lıyım dedim ya ,kaç keredir
Aaa sen tokatlımısınTokat'lıyım dedim ya ,kaç keredir
Neden güldün kız?Aaa sen tokatlımısın
Ben salamura veya buzlukta saklama yöntemini kullanıyorumNevoş bahçemden üzüm asması var ,az birşey ama ,yarın toplamayı düşünüyorum.Salamura tadı hoşuma gitmiyor,buzlukta çok yer kaplıyor,kola şişesine basılınca çok oyalıyor,bildiğin güzel ,kolay bir yöntem var mı?
Bir önceki mesajda demişsin ya birde ben soruyum da sinir ol dedim.Neden güldün kız?
Aynı şekilde yapıyorum ama yaprak demetlerini daha kalın tutuyorum.Salamurada yaprağın ekşimsi tadı gidiyor ya,o ekşimsi tadı istiyorum aslında.Yine mecbur böyle yapacağım galiba.Ben salamura veya buzlukta saklama yöntemini kullanıyorum
Sen salamurayı nasıl yapıyorsun?
Bak ben böyle yapıyorum Resimler ve tarif bana ait
YAPRAK SALAMURA NASIL YAPILIR?
Buzlukta o tadı yakalayabiliyorsun ama salamurada pek mümkün olmuyorAynı şekilde yapıyorum ama yaprak demetlerini daha kalın tutuyorum.Salamurada yaprağın ekşimsi tadı gidiyor ya,o ekşimsi tadı istiyorum aslında.Yine mecbur böyle yapacağım galiba.