Mor far mıDepnazim senin mor farı kimse geçemez
Biz Nur ile aramızda anlaşırızO nasıl ödeşme öyle o bana,ben sana
Yanlış hatırlamıyorsam resminde harika mor farları vardıMor far mı
O zaman sana resim gösterdiYanlış hatırlamıyorsam resminde harika mor farları vardı
İlk koyduğunda gorenlerdenim. Güzelliğinden dilim tutulmuştuO zaman sana resim gösterdi
Bir an unutmuştum resmimi yüklediğimiYanlış hatırlamıyorsam resminde harika mor farları vardı
İyi geceler,Bir an unutmuştum resmimi yüklediğimi,neyse ben kaçıyorum ,benim uyku geldi yine,iyi geceler size ,Allah rahatlık versin,rüyanızda beni görün(resmimi yüklediğim halimi)
Beni niye çağırmadınızİlk koyduğunda gorenlerdenim. Güzelliğinden dilim tutulmuştu
Öyle olsunBir an unutmuştum resmimi yüklediğimi,neyse ben kaçıyorum ,benim uyku geldi yine,iyi geceler size ,Allah rahatlık versin,rüyanızda beni görün(resmimi yüklediğim halimi)
Utanıyor ondanBeni niye çağırmadınız
Öyle olsunBana göstermemek için kaçıryorsun demek
Hayırlı geceler
Bende gordüm o güzelliğiBir an unutmuştum resmimi yüklediğimi,neyse ben kaçıyorum ,benim uyku geldi yine,iyi geceler size ,Allah rahatlık versin,rüyanızda beni görün(resmimi yüklediğim halimi)
Çok mutevazidir, güzelliği dilden dile dolasirsa utanırUtanmasın
Bak şimdi daha çok merak etmeye başladımÇok mutevazidir, güzelliği dilden dile dolasirsa utanır
Seni yalnız bırakır mıyım hiç,geldim canımKimse yok mu
Hoşbuldum canım.
Etiketi görünce kaçmıştırHoşbuldum canım..Kaçmış yine.. .Bari pro olsa da O da bizim gibi gizlense
Hoşbuldum canım..Kaçmış yine.. .Bari pro olsa da O da bizim gibi gizlense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?