Sağol canımAma ben pek sanmıyorumNevroş değil, yuvalama
Tabi tadını bilip tahmin ederlerse neden olmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canımAma ben pek sanmıyorumNevroş değil, yuvalama
Tabi tercih meselesi ama eminim ilk tercihler arasındadır, yani kendi fikrimceSağol canımAma ben pek sanmıyorum
Tabi tadını bilip tahmin ederlerse neden olmasın
Benim de ilk tercihler arasındaTabi tercih meselesi ama eminim ilk tercihler arasındadır, yani kendi fikrimce
Sağol canımTabi tercih meselesi ama eminim ilk tercihler arasındadır, yani kendi fikrimce
Benim de ilk tercihler arasında
Sizin tercihler genelde iyi oluyor kesin ilk 10a girerimBenim de ilk tercihler arasında
,şımarma smileyi yoktu ,en uygun bunu buldumSizin tercihler genelde iyi oluyor kesin ilk 10a girerim
Sağol canım
Hayırlısı nevroşSizin tercihler genelde iyi oluyor kesin ilk 10a girerim
Sağol canım
Asıl ben şımardım smile bulamadım,şımarma smileyi yoktu ,en uygun bunu buldum
Aynen canımHayırlısı nevroş
Ohhh ohhh gelsin ramazan sofraları. Her akşam her akşamAsıl ben şımardım smile bulamadım
Aynen canım
Bu kategori geçer diğerine başlarız.Eskiyi unutuyoruz
Evet çok güzel olacakÇorbalarımız hazır hergün birini yaparızOhhh ohhh gelsin ramazan sofraları. Her akşam her akşam
Ablam bu aralar meşgul sohbetleri falan var
Allah'tan gitmeden önce nur cemalini gördüm,resmini gördüm ,hemen kaldırmış,bakmaya doyamamıştım,işim çıktığı için neti kapatmıştım.Kerata benim de eklememi bekledi ama fotoların hepsini eledim,hoşuma giden bulamadımnuryolu çorbayı ekleyip kaybolduNet problemi olabilir
Bende gördümNeyse sende bana yollarsın ben bakarım ödeşmiş olursunuzAllah'tan gitmeden önce nur cemalini gördüm,resmini gördüm ,hemen kaldırmış,bakmaya doyamamıştım,işim çıktığı için neti kapatmıştım.Kerata benim de eklememi bekledi ama fotoların hepsini eledim,hoşuma giden bulamadım
Depnazim senin mor farı kimse geçemezAllah'tan gitmeden önce nur cemalini gördüm,resmini gördüm ,hemen kaldırmış,bakmaya doyamamıştım,işim çıktığı için neti kapatmıştım.Kerata benim de eklememi bekledi ama fotoların hepsini eledim,hoşuma giden bulamadım
O nasıl ödeşme öyle o bana,ben sanaBende gördümNeyse sende bana yollarsın ben bakarım ödeşmiş olursunuz