- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Benimde vazgeçmem kolay olmadı.Bu dördün içinde sen de varsın,oylamaya kadar yine tarif gelirse yandıkSen yine dörde düşürmüşsün ben o kadarda düşüremiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde vazgeçmem kolay olmadı.Bu dördün içinde sen de varsın,oylamaya kadar yine tarif gelirse yandıkSen yine dörde düşürmüşsün ben o kadarda düşüremiyorum
İşimiz çok zor olacakSağol canımBenimde vazgeçmem kolay olmadı.Bu dördün içinde sen de varsın,oylamaya kadar yine tarif gelirse yandık
Ben seçtim bi tane içlerindenNevreste ,biz şimdi nasıl oy vereceğiz yavZar zor üçe düşürmüştüm ne güzel ,şimdi dörde çıktı
Kim O ,kimseye demem kulağıma söyle,ipucu verBen seçtim bi tane içlerinden
Israr etme kendim olduğumu söylememKim O ,kimseye demem kulağıma söyle,ipucu ver
Tamam ,madem söylemeyeceksin ısrar etmeyeyimIsrar etme kendim olduğumu söylemem
Oldu o zamanTamam ,madem söylemeyeceksin ısrar etmeyeyim
Arada kaynar bir şey olmaz.Zaten etikette yine olmaz,1 oy bile önemli oluyor
1 oy ile 1. olursa itiraz ederimArada kaynar bir şey olmaz.Zaten etikette yine olmaz,1 oy bile önemli oluyor
Kim didi
7 oyumu belki 8 e çıkarırımArada kaynar bir şey olmaz.Zaten etikette yine olmaz,1 oy bile önemli oluyor
Bende bi el var, oyumu hep birincilere veriyorum bu yüzden bu ay bu zinciri kırmak için oyu kendime vereceğim1 oy ile 1. olursa itiraz ederim
Hayırlı olsun o zamanBende bi el var, oyumu hep birincilere veriyorum bu yüzden bu ay bu zinciri kırmak için oyu kendime vereceğim
Kim dedi,bir daha söyle bakalımdeynepnaz söyledi
Aldin sen mesajıHayırlı olsun o zaman
Neyyy
Benimde aklımda var bi tane, ama senin kim merak ettimBenim tahminim 1.hakkında var ama söylemem,ayıp olur diğer yarışmacılara,ama benim tercihim değil