Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Kendisi dayım olur
Saka yapiyon yine

Bize gazoz içirdiği için olabilir mi
Ahahahha sende mi yamuk yapiyon kiz

Yavas yavas azalt cnm zararı cokmus ondan almıyorum bıle eve esım sever arada alır bıde der mısafır falan gelır onlara alıyorum cocuklar ıcınde ıyı degıl ne kadar uzak tutabılırsem ıste
Bende bi ara sodaya verdim kendimi, kolayi unutmak icin. Ama simdi yine basladi ya. Bu cola krizleri beni oldurcek

O evden bende istiyorum
Hayırlısı olsun canımTarifini bekliyoruz

Ben de sunum yapmadan önce mutfak dolabını,camını siliyordum ,sanki görüyorlarmış gibi
Bak şimdi merak ettim,az ipucu versene

Bizde uzak tutmaya çalışıyoruz..Kızlar çok aramıyorlar ama olursa oğlum içiyor..Bizde bulundurmuyoruz
Benımkılerde gormezlerse hıc aramazlar ufaklık soda ıcer buyugum meyve suyu ama evde varsa yada gıttıgımız yerde gormuslerse azıcık musade edıyorum
Eve almamak en ıyısı

Saka yapiyon yine

Ahahahha sende mi yamuk yapiyon kiz

Bende bi ara sodaya verdim kendimi, kolayi unutmak icin. Ama simdi yine basladi ya. Bu cola krizleri beni oldurcek
Şaka tabii canım,ne bileyim,bende hatırlamıyorum neden ne için koyduğumu ama maksat muziplik olsun diye sanırım,sonra da benimle bütünleşti bu foto,ondan kaldırmıyorum.

Benımkılerde gormezlerse hıc aramazlar ufaklık soda ıcer buyugum meyve suyu ama evde varsa yada gıttıgımız yerde gormuslerse azıcık musade edıyorum
Eve almamak en ıyısı
Sodayı benimkilerde seviyor ama sürekli içmiyorlar..Aynen sizin yaptığınız gibi..
Ben çay ve kahvede içmelerine izin vermiyorum..Çok nadir..

Ben de sunum yapmadan önce mutfak dolabını,camını siliyordum ,sanki görüyorlarmış gibi
Bak şimdi merak ettim,az ipucu versene
Üniden ev arkadaşımın tarifi bu, üniden bir tarif olunca tabiki çok pratik Yapayım süpriz olsun yapamazsam o Zaman açıklarım sırrımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…