Saka yapiyon yineKendisi dayım olur
Ahahahha sende mi yamuk yapiyon kizBize gazoz içirdiği için olabilir mi
Bende bi ara sodaya verdim kendimi, kolayi unutmak icin. Ama simdi yine basladi ya. Bu cola krizleri beni oldurcekYavas yavas azalt cnm zararı cokmus ondan almıyorum bıle eveesım sever arada alır bıde der mısafır falan gelır onlara alıyorum cocuklar ıcınde ıyı degıl ne kadar uzak tutabılırsem ıste
O evden bende istiyorumYarın öbürgün dalıyorum eve temizlik işini halletmem lazım , yahu en büyük kabusum oldu temizlik
Kendi kendini temizleyen ev istiyorum ben ya
Hafta içi de yapıcam çorbamı aklımdakini hala yapan olmamış , pazartesiye kadar da olmaz inşallah
Ben de sunum yapmadan önce mutfak dolabını,camını siliyordum ,sanki görüyorlarmış gibiYarın öbürgün dalıyorum eve temizlik işini halletmem lazım , yahu en büyük kabusum oldu temizlik
Kendi kendini temizleyen ev istiyorum ben ya
Hafta içi de yapıcam çorbamı aklımdakini hala yapan olmamış , pazartesiye kadar da olmaz inşallah
Benımkılerde gormezlerse hıc aramazlar ufaklık soda ıcer buyugum meyve suyu ama evde varsa yada gıttıgımız yerde gormuslerse azıcık musade edıyorumBizde uzak tutmaya çalışıyoruz..Kızlar çok aramıyorlar ama olursa oğlum içiyor..Bizde bulundurmuyoruz
Ne hayırlı işi Beniciğim,kermes falan mıHosbuldum cnm
Hadı tırtıklayalım kurabıyelerıkalanlar yarına hayırlı bır ıs ıcın
Ay ben o corbanin fotolarini cekene kadar, annemden guzel azar isittim ha. Off cok stresliydiBen de sunum yapmadan önce mutfak dolabını,camını siliyordum ,sanki görüyorlarmış gibi
Bak şimdi merak ettim,az ipucu versene
Şaka tabii canım,ne bileyim,bende hatırlamıyorum neden ne için koyduğumu ama maksat muziplik olsun diye sanırım,sonra da benimle bütünleşti bu foto,ondan kaldırmıyorum.Saka yapiyon yine
Ahahahha sende mi yamuk yapiyon kiz
Bende bi ara sodaya verdim kendimi, kolayi unutmak icin. Ama simdi yine basladi ya. Bu cola krizleri beni oldurcek
Sodayı benimkilerde seviyor ama sürekli içmiyorlar..Aynen sizin yaptığınız gibi..Benımkılerde gormezlerse hıc aramazlar ufaklık soda ıcer buyugum meyve suyu ama evde varsa yada gıttıgımız yerde gormuslerse azıcık musade edıyorum
Eve almamak en ıyısı
Sozumuz var cnmNe hayırlı işi Beniciğim,kermes falan mı
Bu işin gerçekten en zor kısmı,tek tek foto çekmek Colinciğim,valla yemeği yapması daha kolay,haklısın yaniAy ben o corbanin fotolarini cekene kadar, annemden guzel azar isittim ha. Off cok stresliydi
Oyyy canım benim,hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin inşaallah,dilerim mutlu olurlarSozumuz var cnm
Eltımın kızı
Eee, sana da erkek uye muamelesi yaptilar miŞaka tabii canım,ne bileyim,bende hatırlamıyorum neden ne için koyduğumu ama maksat muziplik olsun diye sanırım,sonra da benimle bütünleşti bu foto,ondan kaldırmıyorum.
Yine de o strese göre bayağı iyiydi,demek ki stresli olmasan ne yapacaktın?Ay ben o corbanin fotolarini cekene kadar, annemden guzel azar isittim ha. Off cok stresliydi
Üniden ev arkadaşımın tarifi bu, üniden bir tarif olunca tabiki çok pratikBen de sunum yapmadan önce mutfak dolabını,camını siliyordum ,sanki görüyorlarmış gibi
Bak şimdi merak ettim,az ipucu versene
Aha nası biliyo feracelinin ayakta oldunuNevreste
COLIN
Feraceli
yamukprenses
@-VUSLAT-
@Zelifme
@aeben
@Yagmurun_kizi
Herkesi etiketlerdim de şu an uyuyorlardır,gelin hele,az laflayalım.
Allahtan bu saatte canım birşey çekmiyorEki Görüntüle 1832257 Bak sarmamızda hazır pısmeye
Amıınnn cnm ınsallahOyyy canım benim,hayırlı uğurlu olsun,Allah tamamına erdirsin inşaallah,dilerim mutlu olurlar
Artık kurabiyeleri mi götüreceksin söze,bizim gözümüz kaldı o kurabiyelerde,yerken bizi hatırlaSozumuz var cnm
Eltımın kızı
Ben cok guzel bi sunum dusunmustum ama, fircayi yiyince tirstim yeminle yapmadim.Yine de o strese göre bayağı iyiydi,demek ki stresli olmasan ne yapacaktın?
Masallah kalem gibi sarmissiniz. Ellerinize saglikEki Görüntüle 1832257 Bak sarmamızda hazır pısmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?