• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Düzene oturtamıyorum ki ben:cry:,mekik çekeyim diyorum başım dönüyor,yoğurt kürü yapayım diyorum eriniyorum,tiroit ilacını bile düzenli kullanmıyorum,o da kilo yapıyor,çok kızıyorum kendime çoook
Ben tiroid ilacını düzenli kullanmayınca kilo alıyorum :(
Kullanmanı öneririmo_O

İşime gelmedi demek ki.Çocuk tedavisindeyken,hamilelikte çok dikkat ediyordum,düzenli alıyordum ama doğumdan sonra dikkat etmemeye başladım.İhmal edilmemeli haklısın canım.
Canım lütfen bunu ihmal etme:KK19:Kan tahlili ve ultrason sonuçlarına göre yeniden ilaca başla:KK51:
İnan çok sıkıntılar oluyor:KK51:Kilo alımı,adet düzensizliği,halsizlik ve sinir hepsi ondan oluyoro_OSenin sıkıntı yok mu:KK51:

Canım lütfen bunu ihmal etme:KK19:Kan tahlili ve ultrason sonuçlarına göre yeniden ilaca başla:KK51:
İnan çok sıkıntılar oluyor:KK51:Kilo alımı,adet düzensizliği,halsizlik ve sinir hepsi ondan oluyoro_OSenin sıkıntı yok mu:KK51:
Hepsi var:oops:,arada sağlık ocağına gidiyorum,tahlillerimi yaptırıyorum.Normalde endokrin bölümüne gidiyordum,biraz uzak,çocukla zor olduğu için erteliyorum,benim ki hipotiroidi,seninki ney

Hepsi var:oops:,arada sağlık ocağına gidiyorum,tahlillerimi yaptırıyorum.Normalde endokrin bölümüne gidiyordum,biraz uzak,çocukla zor olduğu için erteliyorum,benim ki hipotiroidi,seninki ney
Aynı sıkıntı benimde vardı.Yıllarca ihmal ettim:(
İlaç yeterli gelmiyormuş ilacı artırdılar..Bende bu yıl gidebildim..
Bende haşimato var canım;) İlacı kullanmayınca yükseliyor...

Aynı sıkıntı benimde vardı.Yıllarca ihmal ettim:KK43:
İlaç yeterli gelmiyormuş ilacı artırdılar..Bende bu yıl gidebildim..
Bende haşimato var canım:KK66: İlacı kullanmayınca yükseliyor...
Tedavide iken dr ye ilacı kullanmayı unutuyorum demiştim.Dr unutma gibi bir lüksün yok demişti:KK43:,insan fazla bilmediği için ne sorunlar yaşattığını önemsemiyor,başka rahatsızlığım da var benim,başka hormon ilacı da kullanıyorum,o ilacı içmezsem olmuyor mesela,mecbur dikkatli kullanıyorum.

geçmiş olsun nevoş.

troit bezi problemi olanlar zor kilo verirmiş seni iyi vermişsin basenleri
Birde Akdeniz anemisi taşıyıcısıyım:KK51:Diyetisyen spor salonunda beni örnek gösteriyor:KK70:Bu kadın veriyorsa siz konuşmayın diyor:ıslık:

Tedavide iken dr ye ilacı kullanmayı unutuyorum demiştim.Dr unutma gibi bir lüksün yok demişti:KK43:,insan fazla bilmediği için ne sorunlar yaşattığını önemsemiyor,başka rahatsızlığım da var benim,başka hormon ilacı da kullanıyorum,o ilacı içmezsem olmuyor mesela,mecbur dikkatli kullanıyorum.
Canım onu mutlaka kullanman gerekiyor lütfen ihmal etme:(
Ben 14 yıldır kullanıyorum o yüzden alıştım birde bırakınca başıma gelenleri bildiğim için ihmal etmiyorum:KK51:

Back