- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Benim yerime de yapkızlar öpüldünüz ben bıraz egzersiz yapem hazır çocuklar uyurkene
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim yerime de yapkızlar öpüldünüz ben bıraz egzersiz yapem hazır çocuklar uyurkene
Ben tiroid ilacını düzenli kullanmayınca kilo alıyorumDüzene oturtamıyorum ki ben,mekik çekeyim diyorum başım dönüyor,yoğurt kürü yapayım diyorum eriniyorum,tiroit ilacını bile düzenli kullanmıyorum,o da kilo yapıyor,çok kızıyorum kendime çoook
Vuslat Adra'ya gitmiş,baskın yapalım mı?Ben tiroid ilacını düzenli kullanmayınca kilo alıyorum
Kullanmanı öneririm
Konuyu niye çeviriyorsunVuslat Adra'ya gitmiş,baskın yapalım mı?
Vuslat Adra'ya gitmiş,baskın yapalım mı?
İşime gelmedi demek ki.Çocuk tedavisindeyken,hamilelikte çok dikkat ediyordum,düzenli alıyordum ama doğumdan sonra dikkat etmemeye başladım.İhmal edilmemeli haklısın canım.Konuyu niye çeviriyorsun
Gözüm kaydı,listede Adranın konusunda ismini gördüm,göz ucuyla baktım,yoğurttan ,güneş lekesinden konuşuyordunuz,ruh üçüzüm değil misin,kimlerle yazıştığını bilmem lazımAhahahh Beni mi takip ediyorsun
Canım lütfen bunu ihmal etmeKan tahlili ve ultrason sonuçlarına göre yeniden ilaca başlaİşime gelmedi demek ki.Çocuk tedavisindeyken,hamilelikte çok dikkat ediyordum,düzenli alıyordum ama doğumdan sonra dikkat etmemeye başladım.İhmal edilmemeli haklısın canım.
Hepsi var,arada sağlık ocağına gidiyorum,tahlillerimi yaptırıyorum.Normalde endokrin bölümüne gidiyordum,biraz uzak,çocukla zor olduğu için erteliyorum,benim ki hipotiroidi,seninki neyCanım lütfen bunu ihmal etmeKan tahlili ve ultrason sonuçlarına göre yeniden ilaca başla
İnan çok sıkıntılar oluyorKilo alımı,adet düzensizliği,halsizlik ve sinir hepsi ondan oluyorSenin sıkıntı yok mu
Aynı sıkıntı benimde vardı.Yıllarca ihmal ettimHepsi var,arada sağlık ocağına gidiyorum,tahlillerimi yaptırıyorum.Normalde endokrin bölümüne gidiyordum,biraz uzak,çocukla zor olduğu için erteliyorum,benim ki hipotiroidi,seninki ney
Oraya kadar geldin niye yazmadın İyi ben de seni takibe alayım bakim nerelere damlıyorsunGözüm kaydı,listede Adranın konusunda ismini gördüm,göz ucuyla baktım,yoğurttan ,güneş lekesinden konuşuyordunuz,ruh üçüzüm değil misin,kimlerle yazıştığını bilmem lazım
Haşimato ne NevoşumAynı sıkıntı benimde vardı.Yıllarca ihmal ettim
İlaç yeterli gelmiyormuş ilacı artırdılar..Bende bu yıl gidebildim..
Bende haşimato var canım İlacı kullanmayınca yükseliyor...
senın yerıne yemek de yiyem miBenim yerime de yap
Tiroid bezlerinin iltihaplanması canımHaşimato ne Nevoşum
geçmiş olsun nevoş.Tiroid bezlerinin iltihaplanması canım
Tedavide iken dr ye ilacı kullanmayı unutuyorum demiştim.Dr unutma gibi bir lüksün yok demişti,insan fazla bilmediği için ne sorunlar yaşattığını önemsemiyor,başka rahatsızlığım da var benim,başka hormon ilacı da kullanıyorum,o ilacı içmezsem olmuyor mesela,mecbur dikkatli kullanıyorum.Aynı sıkıntı benimde vardı.Yıllarca ihmal ettim
İlaç yeterli gelmiyormuş ilacı artırdılar..Bende bu yıl gidebildim..
Bende haşimato var canım İlacı kullanmayınca yükseliyor...
Birde Akdeniz anemisi taşıyıcısıyımDiyetisyen spor salonunda beni örnek gösteriyorBu kadın veriyorsa siz konuşmayın diyorgeçmiş olsun nevoş.
troit bezi problemi olanlar zor kilo verirmiş seni iyi vermişsin basenleri
Hmm tiroidle alakalı , İnşaAllah tamamen iyileşirsin canım, Rabbim şifa versinTiroid bezlerinin iltihaplanması canım
Canım onu mutlaka kullanman gerekiyor lütfen ihmal etmeTedavide iken dr ye ilacı kullanmayı unutuyorum demiştim.Dr unutma gibi bir lüksün yok demişti,insan fazla bilmediği için ne sorunlar yaşattığını önemsemiyor,başka rahatsızlığım da var benim,başka hormon ilacı da kullanıyorum,o ilacı içmezsem olmuyor mesela,mecbur dikkatli kullanıyorum.
Ne yazıkki geçmiyor sadece kontrol ediliyor canımHmm tiroidle alakalı , İnşaAllah tamamen iyileşirsin canım, Rabbim şifa versin