22 Mayıs daha çok vaktimiz varevet ya birşey kalmadı ramazana.
ne zaman son kı tarıf ekleme
Şimdi orada ev sahibi gibi oluyorum ya yazmamak olmaz Nevos, hem askolsun buraya gelip hal hatır soran kimYarın görüşürüz o zamanKonuya gelip bizde yazalım bizede cevap ver
22 Mayıs daha çok vaktimiz var
Tamam olur kabul ediyorum
Evet hanımlar bize kelle paça çorbası yapacak bir yiğit arıyoruz
deynepnaz bize kelle paça çorbası yapacaktın Bak Kazen'de çok seviyor Belki o madalya yanlışlıkla yine sana gelir ve kalır
Valla ben soylemistim basta ama, sonra baskalari da kelle pacaya talip olunca vazgectim. Sorun cikmasin dedimdi
COLIN ve HanimKelesimiGetir yapacağını söyledi.Gerçi Hanım düğünü bahane eder yine yan çizer
Patron da ağzının tadını biliyor ha,sarmısağı pulbiberi dökeceksin offf ne güzel olur ki
Tamam tamam sen kendi konunu ihmal etme ayıp olmasın biz senin yokluğuna dayanmaya çalışırızŞimdi orada ev sahibi gibi oluyorum ya yazmamak olmaz Nevos, hem askolsun buraya gelip hal hatır soran kim
Üste çıkma teşebbüsünde bulunma şeysi
Gelir inşaallahoo 12 gün var daha bir sürü güzel tariff gelir o zamana kadar
Listede 2 ezogelin,2 mercimek çorbası var,güzel yaparım diyorsan neden olmasın,yapmak isteyen yine yaparValla ben soylemistim basta ama, sonra baskalari da kelle pacaya talip olunca vazgectim. Sorun cikmasin dedimdi
Yoksa yapmayı bilmiyor musun
COLIN ve HanimKelesimiGetir yapacağını söyledi.Gerçi Hanım düğünü bahane eder yine yan çizer
Patron da ağzının tadını biliyor ha,sarmısağı pulbiberi dökeceksin offf ne güzel olur ki
Kimse yapmıyor canım sen yapabilirsinValla ben soylemistim basta ama, sonra baskalari da kelle pacaya talip olunca vazgectim. Sorun cikmasin dedimdi
Bilmeyecek ne var,gözüm kapalı yaparım benYoksa yapmayı bilmiyor musunBen çok biliyorum ya
Listede 2 ezogelin,2 mercimek çorbası var,güzel yaparım diyorsan neden olmasın,yapmak isteyen yine yapar.Ben senin yapmak istediğini farkettim, içinde kalmasın,yap istersen,madalya alırsan,bana hediye edersin
Hiç ayıp olmaz biz çorbayı bekliyoruzBilmeyecek ne var,gözüm kapalı yaparım benCOLİNe ayıp olmasın diye şeyettiydim
Güzelden anlıyorsun ,zevkli kadınsın
Güzelden anlıyorsun ,zevkli kadınsınburadaki çoğu kişi beğenmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?