- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Kim izinsiz kırmızımla oynadı uleynPro kırmızısı gidince fakirlesmis gibi olmuşsun deynep
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim izinsiz kırmızımla oynadı uleynPro kırmızısı gidince fakirlesmis gibi olmuşsun deynep
Hoş buldum canım Selam vermeden paldır küldür daldım konuyaHoşgeldin canım
Niden kiBunu yazdığın için çok pişman olacaksın
Bence birde mor deneKim izinsiz kırmızımla oynadı uleyn
Anacim noliyi burdahazır mısın peki bunaa
bünyen kaldırır mı
Canım tanıdık biri çıkar diye sildim ama ,Nevoş ve Vuslat alıntılamış80 ve 81.sayfaya bakNiden ki
Mesajını görünce geçmişe gidip baktım sonra bulamayınca o mesajı alıntıladımHoş buldum canım Selam vermeden paldır küldür daldım konuya
Nasılsın Nevoşum
Teker teker deneyeyim,bu saatte işim neBence birde mor dene
Senin için çok üzülüyorum Colinhoşgeldin aramızaAnacim noliyi burda
Tanıdıkların seni sahipleneceğini sanmıyorum ben olsam görmezden gelirdimCanım tanıdık biri çıkar diye sildim ama ,Nevoş ve Vuslat alıntılamış80 ve 81.sayfaya bak
O yüzden sana sayfaya ekleme dedimŞimdi üye olan, olmayan herkes seni görecekCanım tanıdık biri çıkar diye sildim ama ,Nevoş ve Vuslat alıntılamış80 ve 81.sayfaya bak
Teker teker gül cemallerimizi sana göstereceğizAnacim noliyi burda
Hiç mi bu kadının kalbi kırılır diye düşünmüyorsunuzdeynebi görunce kendınden tiskinebilirsin
Hiç mi bu kadının kalbi kırılır diye düşünmüyorsunuz
Hoşgeldin canım nasılsın
O yüzden sana sayfaya ekleme dedimŞimdi üye olan, olmayan herkes seni görecek
Bende koşa koşa 80.sayfaya gittim baktım, Allah seni ne etmesinCanım tanıdık biri çıkar diye sildim ama ,Nevoş ve Vuslat alıntılamış80 ve 81.sayfaya bak
Bende koşa koşa 80.sayfaya gittim baktım, Allah seni ne etmesin
Hahaah Hastayım Nevoşum, nezleyim, sesim kısık çıkmıyor Ama hâlâ cirit atıyorum buralardaMesajını görünce geçmişe gidip baktım sonra bulamayınca o mesajı alıntıladım
İyiyim canım sen nasılsın
Bugün Diloş ile görüştüm herkese çok selamı var