• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çorbalar Detaylı Yöresel Çorba tarifleri

En başarılı bulduğunuz çorba tarifi hangisi?

• Ankete Katılan
    822
  • Anket Kapalı .
Tamam olur kabul ediyorum:KK45:
Evet hanımlar bize kelle paça çorbası yapacak bir yiğit arıyoruz:KK45:
deynepnaz deynepnazdeynepnaz hesabı doğrulanmış üye. bize kelle paça çorbası yapacaktın:KK53:Bak Kazen'de çok seviyor:KK73:Belki o madalya yanlışlıkla yine sana gelir ve kalır:KK70:
:olamaz: :olamaz: :olamaz:
COLIN COLIN ve HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetirHanimKelesimiGetir hesabı doğrulanmış üye. yapacağını söyledi.Gerçi Hanım düğünü bahane eder yine yan çizer:KK53:
Patron da ağzının tadını biliyor ha,sarmısağı pulbiberi dökeceksin offf ne güzel olur ki:KK45:

Şimdi orada ev sahibi gibi oluyorum ya yazmamak olmaz Nevos, hem askolsun buraya gelip hal hatır soran kim:63:

Üste çıkma teşebbüsünde bulunma şeysi :KK45:
Tamam tamam sen kendi konunu ihmal etme ayıp olmasın biz senin yokluğuna dayanmaya çalışırız:KK14:

Valla ben soylemistim basta ama, sonra baskalari da kelle pacaya talip olunca vazgectim. Sorun cikmasin dedimdi :oops:
Listede 2 ezogelin,2 mercimek çorbası var,güzel yaparım diyorsan neden olmasın,yapmak isteyen yine yapar:KK66:.Ben senin yapmak istediğini farkettim,:KK45:içinde kalmasın,yap istersen,madalya alırsan,bana hediye edersin:KK53:

Back