- 2 Aralık 2015
- 31.740
- 105.768
- 598
Çok beğendim ama sana haksızlık etmişlerr
Biliyordum beğeneceğini,canım benim,Onlar beni kıskandılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok beğendim ama sana haksızlık etmişlerr
Biliyordum beğeneceğini,canım benim,Onlar beni kıskandılar
hıhı öyle olmuş bence deBiliyordum beğeneceğini,canım benim,Onlar beni kıskandılar
Ooooo,kıskananlar çatlasın,canım seni bulmuşken yazışmak güzeldi de,misafir geldi,kapatmak zorundayım,sonra görüşürüzEki Görüntüle 1829722
Bu da benim işte , güzel olmak suç mu yani
Gorusuruz canimOoooo,kıskananlar çatlasın,canım seni bulmuşken yazışmak güzeldi de,misafir geldi,kapatmak zorundayım,sonra görüşürüz
Hadi aç bakalımBende konumu açayım da tam olsun
Hayırlı gecelerHerkese iyigeceler kızlar
Nevos gelip buraya yazamıyorum valla kendimi huzursuz hissediyorum, yeni konu açan arkadaslara hoşgeldiniz deyip çıkıyorum geneldeHayırlı geceler
Laptop olmadığı için zorlanıyor musunNevos gelip buraya yazamıyorum valla kendimi huzursuz hissediyorum, yeni konu açan arkadaslara hoşgeldiniz deyip çıkıyorum genelde
Nasılsıniz canım
Lisabella çorbayı sen yapsan bizde faydalansak nasıl olurHiçbir fırsatı kaçırmayan üye smile3 yıl önce bu yarışma yeni başlıyordu ve hiç unutmam ilk kategori çorbalardı...Ne heyecan ne tatlı telaşlar yaşandı..
Bu arada Kazen en sevdiğim çorba kelle paça,işkembe ve yapan oyumu alır demişti.Bakıyorum bu yarışmada göremedim hiç patronun en sevdiği çorbayı
Nevos gelip buraya yazamıyorum valla kendimi huzursuz hissediyorum, yeni konu açan arkadaslara hoşgeldiniz deyip çıkıyorum genelde
Nasılsıniz canım
Anaaaammm ,ben yapamam kelle paça maça Ben size balık çorbası yapayımLisabella çorbayı sen yapsan bizde faydalansak nasıl olurHiçbir fırsatı kaçırmayan üye smile
Tamam olur kabul ediyorumAnaaaammm ,ben yapamam kelle paça maça Ben size balık çorbası yapayım
Tamam olur kabul ediyorum
Evet hanımlar bize kelle paça çorbası yapacak bir yiğit arıyoruz
deynepnaz bize kelle paça çorbası yapacaktınBak Kazen'de çok seviyorBelki o madalya yanlışlıkla yine sana gelir ve kalır
O zaman kesin yapacaksınLisa sen hep beni kandırıyorsun bu sefer duygularımla oynama lütfen.Bakayım balık bulabilirsem yapayım
Evet nevosum, 2 saattir 3 yorum yapabildim, hele uzun cümleler kurmak ve smiley koymak zulümLaptop olmadığı için zorlanıyor musun
İyiyim canım sağol sen nasılsın